Jak v těhotenství moc nepřibrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
14.4.12 15:12

Jak v těhotenství moc nepřibrat ?

Ahoj Holky,

měla bych takový dotaz. Nemáte nějaký fígl na udržení váhy v těhu? Samozdřejmě tak abych to malé nijak neomezovala. Jsem sice teprve v 4tt, ale chtěla bych se cítit dobře i když budu mít bříško.

Všem moc děkuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3406
14.4.12 15:16

no to sem teda zvědavá,co ti tu poradí :mrgreen:
Tak samozřejmě cvičit,jíst normálně ,hlavně zdravě co jinýho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
14.4.12 15:19

No prostě se zbytečně nepřežrávat:), třeba vynechat noční nájezdy na ledničku atd. A neboj to shodíš po porodu raz dva:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.4.12 15:20

dočetla jsem se, že i při zdravé stravě se někomu povedlo nabrat i 30 kg :D budu se modlit abych nebyla takovy pripad :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
14.4.12 15:20

jo, to bych taky ráda věděla :lol: :lol: teda kromě těch normálních běžných věcí, co jistě víš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.4.12 15:21

Bohužel občas nepomůže ani ten pohyb a nejedení, když jsme se cpala jak prorvaná tak jsem přibývala normálně a jen co jsem „pila vodu a jedla vzduch“, tak jsem dostávala vynadáno že se mám hýbat a přestat žrát :zed: :zed: :zed: Neb jsem začala přibývat 2kg/týden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
14.4.12 15:22

je to asi o konkrétnim člověku ;) já sem dělala noční nájezdy na ledničku pořád,přibrala sem 10kg,cítila sem se jako slon..Po porodu sem naštěstí všechno hned schodila,dokonce mám o 4kg míň než před těhu :mrgreen: malej se narodil s 4250g takže tak..Já bych váhu moc neřešila,hlavně ať je mimčo v pořádku a hezky roste,pak to určo schodíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
14.4.12 15:23

Znám případy typu jedla hodně - přibrala málo, jedla málo - přibrala hodně atd. Podle mě to moc neovlivníš.

• Citovat
  • Upravit
5331
14.4.12 15:24

Ahoj já celé těhu cvičila- jízda na rotopedu.Také pomájá to co při klasické dietě - nejíst večer a me sladkosti a tučná jídla.
Jenže mě bývá večer blbě když nejím takže co jsem schodila cvičením tak nabrala jídlem. :lol: No ale nebylo to +20,ale +10 což se po porodu slušně schodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
14.4.12 15:25

Taky záleží na mimi.U druhého jsem jedla hodně a měla jsem stavy vlčího hladu.Ty kila ale nahoru nešla.U třetího jsem Jedla relativně málo, cvičila a nabrala jsme více.I se mi to hůř schazovalo. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.4.12 15:26

Tak nevím,jestli je uni rada…Já měla tři stejná těhotenství-do pátého měsíce děsná nevolnost,takže mírný úbytek a pak mi stejně bylo pořád nedobře.A přibrala jsem jednou 9,podruhé 11 a ted 18kg,přestože jsem se nijak necpala.Ale po roce mám i těch 18 dole,i když jsem z toho byla vyděšená… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848

Tak to jste mě holky moc nepotěšily. Jsem si říkala, že se nebudu moc přecpávat až budu těhu, ale koukám, že někomu to nemusí být nic platné. Ono si tělo asi samo řekne co chce :nevim: Ale samozřejmě, že když si o půlnoci řekne o sušenky tak ho pošlu do háje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530

Ahoj :mavam:
No tak na tohle asi rada není :lol: Já bych doporučovala cvičit a jíst zdravě. Jinak si myslim, že opravdu neovlivníš kolik budeš mít plodovky, kolik bude mít mimi a kolik bude vážit placenta :roll: Což je hlavní důvod příbytku váhy. Moje kamarádka nabrala v těhu 22 kg a z porodnice odjížděla a měla ještě o 3 kg míň než před těhu :nevim:
Já sem teď ve 25 tt a nemám ještě ani kilo nahoře. Ale už se začínám zakulacovat, takže to brzo příjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
14.4.12 15:28

Petik- nepošleš. :lol: Já na ně mylela celou noc a ten další večer jsme si je raději v 22 dala než ve 3 ráno. :D
Podle mě zaručený recept není.Jako nepřejídat se k prasknutí a hýbat se pomůže.Navíc vše se dá schodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
14.4.12 15:29

No tak určitě s enepřežrávat, jíst pravidleně po menších porcích- můžeš hodmě přibrat, ale tím, že jsi zavodněná. a to poprdu půjde dolů, nebo až přestaneš kojit. Pokud to budeš mít vypapaný, tak to půjde dolů hůř

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky