Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
je normální pokud od rána přichází bolest podobná té menstruační..no zkrátka klasika, jako na začátku těhu. Občas mě dnes bodá i v děloze a mám pocit, že snad i na stydké kosti…tak se raději ptám. ![]()
No tady ti asi nikdo neřekne,jestli je to v pořádku nebo ne,může a nemusí
Pokud to ale neni nějaká velká bolest,bude to asi ok ![]()
Bolesti jako na ms jsem měla průběžně během celého těhotenství
i různé píchání a tahání. Dloha se zvětšuje, vazy povolují a orgány se trochu posunují. Je to normální. Stydká kost mě dost bolela, ale spíš až po 30 tt. Plašit nemusíš, pokud to nebolí moc. Ale na kontrole to určitě nahlaš, aspoň tě dr uklidní ![]()
Děkuji
zase jsem o něco klidnější:-) včera jsem prcka viděla na 4D no nádhera a doktor nám již v tomto týdnu provedl kontrolu orgánu:-).. tak i proto jsem byla dnes překvapená, že najednou taková bolest ![]()
A nevyšetřoval tě? Třeba mužeš mít podrážděný spodek z vyetření
Jestli jsi byla vcera na utz, tak to muze byt tim. Mne po screeningu jeste dva dny brisko pobolivalo, a pak uz dobry. Asi jak me MUDr pul hodiny ultrazvukoval, tak mi to tam trosku „zprehazel“ ![]()
Ale pokud Ti jakoby tvrdne, tak muzes vzit magnesko, tim nic nezkazis ![]()
nn, jen ultrazvuk jsme měli. klasické vyšetření ne. No jestli tvrdne, tak já nic nepoznám:-D ![]()
Já jsem to také měla.Byla jsem i kvůli tomu hospitalizovaná v 18tt.Všechny vyšetření jsem měla v pořádku, ale já jsem byla po jednom císaři, tak to připisovali nakonec k tomu, že nejspíš srůsty na té jizvě.prostě nenašli žádný důvod.Bolel mě podbřišek, tak různě v něm píchalo a občas bolest jako při ms.Ale bolest jako by pod stydkou kostí, jsem měla celé těhotenství, i když jsem si jí trochu zmáčkla, tak to bylo nepříjemné, ale nikdo mi nedokázal říct, proč a z čeho mě to bolí. ![]()