Jak v těhotenství moc nepřibrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
LouLou
15.4.12 07:06
@Vera111 píše:
tak je to jasné! Z celé diskuse mi vyplynulo, že ovoce a zelenina je zlo a v těhotenství se po tom přibírá ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2400
15.4.12 07:41
@Vera111 píše:
tak je to jasné! Z celé diskuse mi vyplynulo, že ovoce a zelenina je zlo a v těhotenství se po tom přibírá ;)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
15.4.12 12:19

Já jsem v těhotenství přibrala „krásných“ asi 20 kilo, ale je fakt, že jsem si dala, na co jsem měla chuť a říkala si, že v těhotenství prostě můžu, kdy jindy. No a v porodnici jsem nechala 2 8o jako bylo mě do breku, vždyť to ani nebylo možné, mimčo mělo 3,4 kg! No ale každým týdnem to šlo dolů a do půl roku jsem měla dokonce o pár kilo míň než před těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
15.4.12 15:48

ahoj tak já od pondělka začínám 39tt a přesto že jsem celé těhu jedla zdravě,každý den se hýbala tak mám přesto nahoře 23kilo,také to hodně dělá potom voda kterou v sobě můžeš zadržovat

• Citovat
  • Upravit
Wecernice2
15.4.12 20:13
@soldi píše:
he he, tak to je presne moj pripad.
zdrava strava, minimum sladkosti, kazdy den dvojhodinove prechadzky po kopcoch a lukach a vysledna vaha- +45 kil!!!
rok po porode mi ostalo este 6 :roll:islo to zo 60 na 105 :zed:

Já to měla podobně jen ne tolik.. (obdivuji jak jsi s těmi kily zatočila). Zdravá strava. Předtím jsem pravidelně posilovala ve fitku. Váha 53Kg, tuk 23%. Před porodem váha 77Kg. Tuk po porodu 38% a nekojila jsem :-( Jsem 4 měs. po porodu a chybí mi shodit 10Kg. Denně jsem chodila na 2hodin. procházky se třemi psy dokonce i v den porodu, doma nelenila, nepřežírala se a nejedla sladkosti. A přesto..

• Citovat
  • Upravit
17359
16.4.12 04:23

@Wecernice2 och, ako sa to dobre cita, ze nie som jedina divna :D
ja som mala tuk pred otehotnenim okolo 18%, po porode 29% :zed:
ale ja som teda dost zadrzovala vodu, porodom som dala dole 15 kil, kym som sa uplne nerozkojila to slo dole na 80 a tam to zostalo pocas celeho kojenia, a mohla som sa aj na hlavu postavit.

teraz kazdy den cvicim hodinu na stacionari a stravujem sa tak ako vzdy az na to, ze sladkosti uplne vobec ziadne. mesacne ide dole 5 kil. teraz mam 66 na vysku 170, ale to brucho je otras :poblion:

ale Ty si este kratko po porode, to pojde, neboj :hug: len telo potrebuje cas aspon tych 9 mesiacov, aby sa dalo ako tak dokopy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.4.12 04:27
@Vera111
@Vera111 píše:

by si sa divila, ale u mna to tak skutocne bolo :nevim:
sladke moc nejedavam, jedla som casto a male porcie a priberala som tyzdenne aj 2 kila :zed: :zed: :zed:

tiez som pred porodom sportovala, tak mozno to telu chybalo a chcelo si urobit, co najviac zasob :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
16.4.12 06:34

Já u syna začínala při výšce 175cm na 60kg a přibrala 30kg,jak bylo malému měsíc měla jsem už nahoře jen 8kg,ale mé dítko bylo neskutečně zlaté,tak jsem se vyžrala zpátky na nějakých 8Okg :poblion: .A to už neshodila a jsem těhu znovu a ve 28tt mám nahoře 8kg,takže už taky dost.A to jím pravidelně a přejídání nehrozí,mám strach atˇ váha nejde na 100kg.Ale myslela jse,že naberu max.10kg,když mám zásoby,ale nelze to ovlivnit,ale u mě to bude i voda,už tedˇ mi otékají nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
16.4.12 08:05

taky jsem rada, ze tu nectu jen o tom, jak jste pribraly celkem „strasnych“ 6 kilo a sly z porodnice jeste s kily min…Pri prvnim teh. 22 kilo navic, i kdyz dost z toho byla taky voda…ted jsem podruhe,ve 13 tt a uz mam nahore 6 kilo.V prvnim trimestru jsem byla neustale unavena, takze pohyb zadny , navic jsem prestala kourit, cvicit…tehotenske chute…co je to zvraceni absolutne nevim…nocni najezdy na lednicku…Ted uz se snazim jist rozumne, chute me presly, ale pocitam s tim, ze i tentokrat to muze byt podobne.Vsechna kila jsem uspesne shodila, toho se nebojim, ale moc nemam naladu na reci Dr. A take jsem mela u prvniho ke konci vysoky tlak…nevim, mozna to mohlo byt i vysokou vahou?

• Citovat
  • Upravit
2969
16.4.12 08:21

U první dcerky jsem nabrala 18 kg z původních 65/176. v roce a půl jsem měla 58 a byla jsem dle okolí zdechlina/já po dlouhé době šťastná s váhou. U druhého z původních 68/176 jsem přibrala 9 kg,ale tím jak jsem ležela od 32tt v nemo,tak jsem tam kilo během měsíce skoro shodila-tak nevím,zda-li to bylo stravou. Po porodu jsem nebyla spokojená,najela na talířkovou dietku,kdy si pomocí vážení talířků s jídlem počítám kalorie a společně s denním cvičením jsem během měsíce shodila 8 kg. Byla jsme zase na 58kg. A teď jsem se trochu rozpapkala,ale nad 62 jít už prostě nechi. Břicho mám jak nerodivší,to jest ok,ale spíš jsou na mě neforemné ty vnitřní a vnější stehna,no a trocšku boky-dle toho jak moc se přejím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
16.4.12 13:09
@soldi píše:
@Wecernice2 och, ako sa to dobre cita, ze nie som jedina divna :D

Takových je nás víc :mavam: .
Já přibrala při poměrně normálním stravování a lehkém pohybu 20 kg při obou těhotenstvích (původně 60/173), z porodnice jsem odcházela pokaždé o min. 11 kg lehčí, takže to musela být voda.
Teď se zatím držím, mám +/- 1 kg nahoře v 10tt, ale vidím to zase na 20.
Vše zbylé jsem díky kojení shodila přibližně do půl roku a to jsem tak 2-3× týdně vypila na ex šlehačku a podobně, protože jsem si nemohla pomoct, měla jsem asi nějaký tukový deficit, naštěstí tuky přecházely mlíkem rovnou na děti (oba kluci v půl roce skoro 10 kg :lol: ).

Takže za mě - zdravá strava a pohyb je fajn, ale pokud bude těhotná zadržovat vodu, moc to neovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
27.4.12 08:45

Diskuzi jsem nečetla celou, takže to tu možná už padlo - nejdůležitější je brát vidle na každýho, kdo ti bude cpát, že máš jíst za dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
27.4.12 09:51

Tohle je taky hrozně individuální. Nedávno jsem bya u přítelovi babička a ta mi vyčítala, že hrozně málo jím. Ikdyž nejsem žádnej drobek, tak sem ale nikdy moc nejedla :nevim: A začla mi říkat o tom, jak jim za 2, tak ať si to uvědomím… Ona sama měla 5 dětí a je hubeňour a říkala že při každým těhotenství nabrala kolem 20ti kg a u posledního dokonce něco přes 30 kg 8o A vždycky do půl roku schodila a naopak jí to hodně pomohlo po porodu, protože měla zásoby, ze kterejch čerpala po porodu. Tak nevim no… Prostě každej je originál a ta příroda si to zařídí sama, takže bych to neřešila. Schodit se dá vždycky, podle mě je horší, když se z porodnice vracíte s podváhou, protože hrozí větší riziko omdlívání a nebo zdravotních problémů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.4.12 10:01

Na tohle asi není odpověď, u každého je to jinak. Když přibereš v těhotenství, neznamená to, že ti kila zůstanou. Vždycky jsem přibrala 20 kg, po porodu mi zůstalo 8 navrcha a za tři měsíce jsem zase vypadala jako ředitelka anorektiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
27.4.12 18:26

Taky si myslím že každý telo je jiný…podle me je dulezite a i se o to snažim žít co možná nejvice jako jsem zvykla…nedělat tělu nejaký akce typu, jist vic, nebo nejist vubec, nebo se přestat hýbat apod. jíst co možná nejvíc stejně,rozhodne ne víc pokud nemá človek hlad a co nejvíce pohybu..a holt když i tak človek přibere 20 kg tak to tak asi mělo být :nevim: u mě zatim celkem v normě, snažím se fungovat v ramci možností jako před tehu a zatim v 27 tt nomální vahový prirustek. tak snad mě ty posledni 3 mesice nečekaji nejaka nemila prekvapení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí