Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anezkasvo - já to také v minulosti podstoupila. A přesně, nejsem žádný ufňukánek, ale bolest to byla šílená. Bylo mi na omdlení, mudr. toho musela také nechat a myslím, že se nakonec zákrok podařil (ale to nevím 100%, je to již 10 zpět). Mudr. se také divila, jak je možné, že mne to tak bolí ![]()
Moc Vám děkuji za odpovědi a podporu
uz jsem si říkala, co to se mnou je, když to všechny snáší tak v pohodě..a taky bych řekla že nejsem žádný cíťa
@lucije28 tak to muselo byt HSG, hyfosy se provadi teprve nedavno, vymysleli to teprve v roce 2011 v Holandsku.
Dobrý den, ahoj ![]()
ve čtvrtek mám jít na HyFoSy - vyšetření průchodnosti vejcovodů do Gennetu a mám si předtím zavést čípek. Jenže já si normálně nezavedu ani tampon
Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, jak se to zavádí. Jak hluboko, nebo to poznám, že je tam, kde má být? 🙈 Moc děkuji za odpovědi
@Petrusacek píše:
Dobrý den, ahoj
ve čtvrtek mám jít na HyFoSy - vyšetření průchodnosti vejcovodů do Gennetu a mám si předtím zavést čípek. Jenže já si normálně nezavedu ani tamponMohl by mi prosím někdo vysvětlit, jak se to zavádí. Jak hluboko, nebo to poznám, že je tam, kde má být? 🙈 Moc děkuji za odpovědi
Popros manžela, přítele. Že je na místě, poznáš tak, že nepůjde zpět.
@Petrusacek píše:
Dobrý den, ahoj
ve čtvrtek mám jít na HyFoSy - vyšetření průchodnosti vejcovodů do Gennetu a mám si předtím zavést čípek. Jenže já si normálně nezavedu ani tamponMohl by mi prosím někdo vysvětlit, jak se to zavádí. Jak hluboko, nebo to poznám, že je tam, kde má být? 🙈 Moc děkuji za odpovědi
No já bych řekla, že čípek máš proti bolesti a patří do zadku.
@Russet jmenuje se to Indometacin. Je to do konečníku, proti bolesti 🙈
Nevíte, jestli tO bude působit, i když to třeba nezavedu až tam, kde by měl být? 🙈
@Petrusacek píše:
@Russet jmenuje se to Indometacin. Je to do konečníku, proti bolesti 🙈
Nevíte, jestli tO bude působit, i když to třeba nezavedu až tam, kde by měl být? 🙈
U konečníku to bude možná jednodušší. Je tam svěrač. Když dávám synovi čípek, dám ho do lednice a pak jde lépe dovnitř. Lehce zatlačit a přidržet. On se začne hned rozpoustět
Stačí pár vteřin.
@Petrusacek dobrý den, chtěla jsem se zeptat co Hy-fo-sy? Už jste byla, jak to probíhá, používají ty zrcadla (úplně je nesnáším vždy se bojím, že mě skripnou.)
hyfosy mě čekaji..a mám z toho docela strach
@Rencaaaaa Dobrý den, bohužel mi vyšetření hyfosy nedělali, protože potřebovali ještě nějaké vyšetření od mé doktorky. Takže mě to také teprve čeká :/
@Petrusacek také mě to teprve čeká. Ale prý je to ok. A jedno ze základních vyšetření. Ale stejně se bojím. ![]()
Ahojky,
Zkusím to tu obnovit a hodit dotaz. Mám jít na toto vyšetření v září a už jednou mi to odložili, jelikož tam neměli místo,,když jsem volala první den ms…můžu se zeptat, jak jste na objednání čekaly vy dlouho?? Ono to mozna je těmi prázdninami, ale stejně…
@Majdasss Ahoj, objednala jsem se asi týden před vyšetřením a nebyl žádný problém. Asi záleží kam chodíš a jak jsou vytížení. Vyšetření se dělá cca 10. den cyklu.
@laragut chodím do Lbc, sestřička říkala, že to je těmi prázdninami, tak snad září už bude ok
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď