Hyfosy bolest

2489
19.10.18 13:20

@Anezkasvo - já to také v minulosti podstoupila. A přesně, nejsem žádný ufňukánek, ale bolest to byla šílená. Bylo mi na omdlení, mudr. toho musela také nechat a myslím, že se nakonec zákrok podařil (ale to nevím 100%, je to již 10 zpět). Mudr. se také divila, jak je možné, že mne to tak bolí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
19.10.18 19:18

Moc Vám děkuji za odpovědi a podporu :kytka: uz jsem si říkala, co to se mnou je, když to všechny snáší tak v pohodě..a taky bych řekla že nejsem žádný cíťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.2.20 11:17

@lucije28 tak to muselo byt HSG, hyfosy se provadi teprve nedavno, vymysleli to teprve v roce 2011 v Holandsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.20 15:23

HyFoSy

Dobrý den, ahoj :)
ve čtvrtek mám jít na HyFoSy - vyšetření průchodnosti vejcovodů do Gennetu a mám si předtím zavést čípek. Jenže já si normálně nezavedu ani tampon :( Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, jak se to zavádí. Jak hluboko, nebo to poznám, že je tam, kde má být? 🙈 Moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.6.20 15:26
@Petrusacek píše:
ve čtvrtek mám jít na HyFoSy - vyšetření průchodnosti vejcovodů do Gennetu a mám si předtím zavést čípek. Jenže já si normálně nezavedu ani tampon :( Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, jak se to zavádí. Jak hluboko, nebo to poznám, že je tam, kde má být? 🙈 Moc děkuji za odpovědi

Popros manžela, přítele. Že je na místě, poznáš tak, že nepůjde zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
8.6.20 16:10
@Petrusacek píše:

No já bych řekla, že čípek máš proti bolesti a patří do zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.6.20 16:14

Jak se ten čípek jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.20 12:36

@Russet jmenuje se to Indometacin. Je to do konečníku, proti bolesti 🙈
Nevíte, jestli tO bude působit, i když to třeba nezavedu až tam, kde by měl být? 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.6.20 13:30
@Petrusacek píše:
@Russet jmenuje se to Indometacin. Je to do konečníku, proti bolesti 🙈
Nevíte, jestli tO bude působit, i když to třeba nezavedu až tam, kde by měl být? 🙈

U konečníku to bude možná jednodušší. Je tam svěrač. Když dávám synovi čípek, dám ho do lednice a pak jde lépe dovnitř. Lehce zatlačit a přidržet. On se začne hned rozpoustět :oops: Stačí pár vteřin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.7.20 23:50

@Petrusacek dobrý den, chtěla jsem se zeptat co Hy-fo-sy? Už jste byla, jak to probíhá, používají ty zrcadla (úplně je nesnáším vždy se bojím, že mě skripnou.) :roll: hyfosy mě čekaji..a mám z toho docela strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.20 17:49

@Rencaaaaa Dobrý den, bohužel mi vyšetření hyfosy nedělali, protože potřebovali ještě nějaké vyšetření od mé doktorky. Takže mě to také teprve čeká :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.7.20 22:05

@Petrusacek také mě to teprve čeká. Ale prý je to ok. A jedno ze základních vyšetření. Ale stejně se bojím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
15.8.21 14:30

Obnova

Ahojky,
Zkusím to tu obnovit a hodit dotaz. Mám jít na toto vyšetření v září a už jednou mi to odložili, jelikož tam neměli místo,,když jsem volala první den ms…můžu se zeptat, jak jste na objednání čekaly vy dlouho?? Ono to mozna je těmi prázdninami, ale stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.8.21 17:28

@Majdasss Ahoj, objednala jsem se asi týden před vyšetřením a nebyl žádný problém. Asi záleží kam chodíš a jak jsou vytížení. Vyšetření se dělá cca 10. den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
15.8.21 18:29

@laragut chodím do Lbc, sestřička říkala, že to je těmi prázdninami, tak snad září už bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.