Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
S problémem nemám zkušenost, ale nepomohlo by použít vložku a případně ji během dne vyměnit?
Co si vzít prostě po tom intimku? Tu si můžeš kdykoli vyměnit..
Mám to samé, musím po styku nosit intimku. Ani když se pořádně vysprchuji, tak to nepomůže.
To jako chodíš s mokrýma spoďárama od spermatu celý den? Slyšela jsi někdy o vložkách?
@terien ano ty nosím. Ale i ty prostě jsou hrozně rychle mokré a pracuji v dost náročné práci kde si nemůžu ani moc dovolit každou chvilku letět na záchod. Ráno se osprchuju, osuším, ale i tak to je prostě šílený.
@j.a.n.i1 to dělá. I nosím vložku. To jsem zapomněla dopsat. Jenže ani to moc nepomáhá. Spíš skoro vůbec. A nemůžu si dovolit v práci chodit nějak často na wc.
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 to dělá. I nosím vložku. To jsem zapomněla dopsat. Jenže ani to moc nepomáhá. Spíš skoro vůbec. A nemůžu si dovolit v práci chodit nějak často na wc.
Jakože vložka, třeba nějaká s vyšší sací schopností (nebo noční) nepobere sperma?
Nezlob se na mě, ale víš, jaký je průměrný objem ejakulátu? Pokud ho dřív pobral kondom, rozhodně ho musí pobrat vložka. To by musel stříkat litr, aby nestačila jedna vložka
![]()
@unuděná píše:
Jakože vložka, třeba nějaká s vyšší sací schopností (nebo noční) nepobere sperma?Nezlob se na mě, ale víš, jaký je průměrný objem ejakulátu? Pokud ho dřív pobral kondom, rozhodně ho musí pobrat vložka. To by musel stříkat litr, aby nestačila jedna vložka
![]()
Asi tak, jestli on to spis nebude nejaky vytok ![]()
@j.a.n.i1 Když to vytéká zevnitř a píše, že i několik hodin, tak asi tězko pomůže jednorázové umytí zvenku ![]()
@Lenka xxx píše: Více
proč píšeš do různých starých diskusí? není tu dost aktuálních?
@Lenka xxx píše: Více
No, krom toho, ze je to 4 roky stará diskuze, tak kolik myslíš, ze toho smermatu je
to fakt po umyti nebude nekolik hodin vytékat
Zdravím, asi budu mít blbý dotaz, ale nějak si nevím pořádně rady a ptát se někoho v okolí mi je hloupé. Od doby kdy se snažíme o miminko a nepoužíváme kondomy mám jeden velký problém. Vždy po styku trvá hrozně moc dlouho x hodin nebo celý den než ze mě sperma vyteče. Mnohdy se to stává v práci, kde nemám moc čas na převlečení či omytí. A mě to pak studí a často z toho mám záněty močových cest. Tímto se chci zeptat zda není nějaký figl jak toto řešit? Jelikož jsme doteďka používali kondom tak jsem se s tímto nikdy nesetkala. Budu ráda za jakoukoliv radu neboť už jsem z toho zoufalá.