Hygiena

Anonymní
10.9.21 04:03

Hygiena

Zdravím, asi budu mít blbý dotaz, ale nějak si nevím pořádně rady a ptát se někoho v okolí mi je hloupé. Od doby kdy se snažíme o miminko a nepoužíváme kondomy mám jeden velký problém. Vždy po styku trvá hrozně moc dlouho x hodin nebo celý den než ze mě sperma vyteče. Mnohdy se to stává v práci, kde nemám moc čas na převlečení či omytí. A mě to pak studí a často z toho mám záněty močových cest. Tímto se chci zeptat zda není nějaký figl jak toto řešit? Jelikož jsme doteďka používali kondom tak jsem se s tímto nikdy nesetkala. Budu ráda za jakoukoliv radu neboť už jsem z toho zoufalá. :zed: :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5018
10.9.21 06:04

S problémem nemám zkušenost, ale nepomohlo by použít vložku a případně ji během dne vyměnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.9.21 06:14

Co si vzít prostě po tom intimku? Tu si můžeš kdykoli vyměnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
10.9.21 06:28

A co se proste pred odchodem do práce umejt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.9.21 06:45

Ráno se vysprchuj a vezmi si vložku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.21 07:03

Mám to samé, musím po styku nosit intimku. Ani když se pořádně vysprchuji, tak to nepomůže.

• Citovat
  • Upravit
34473
10.9.21 07:52

To jako chodíš s mokrýma spoďárama od spermatu celý den? Slyšela jsi někdy o vložkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.21 09:56

@terien ano ty nosím. Ale i ty prostě jsou hrozně rychle mokré a pracuji v dost náročné práci kde si nemůžu ani moc dovolit každou chvilku letět na záchod. Ráno se osprchuju, osuším, ale i tak to je prostě šílený.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.21 09:57

@j.a.n.i1 to dělá. I nosím vložku. To jsem zapomněla dopsat. Jenže ani to moc nepomáhá. Spíš skoro vůbec. A nemůžu si dovolit v práci chodit nějak často na wc.

• Citovat
  • Upravit
53190
10.9.21 10:05
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 to dělá. I nosím vložku. To jsem zapomněla dopsat. Jenže ani to moc nepomáhá. Spíš skoro vůbec. A nemůžu si dovolit v práci chodit nějak často na wc.

Jakože vložka, třeba nějaká s vyšší sací schopností (nebo noční) nepobere sperma? :mrgreen: Nezlob se na mě, ale víš, jaký je průměrný objem ejakulátu? Pokud ho dřív pobral kondom, rozhodně ho musí pobrat vložka. To by musel stříkat litr, aby nestačila jedna vložka :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
10.9.21 10:14
@unuděná píše:
Jakože vložka, třeba nějaká s vyšší sací schopností (nebo noční) nepobere sperma? :mrgreen: Nezlob se na mě, ale víš, jaký je průměrný objem ejakulátu? Pokud ho dřív pobral kondom, rozhodně ho musí pobrat vložka. To by musel stříkat litr, aby nestačila jedna vložka :P :P

Asi tak, jestli on to spis nebude nejaky vytok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
15.4.25 16:15

@j.a.n.i1 Když to vytéká zevnitř a píše, že i několik hodin, tak asi tězko pomůže jednorázové umytí zvenku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
1.6.25 15:17
@Lenka xxx píše: Více

proč píšeš do různých starých diskusí? není tu dost aktuálních?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
1.6.25 15:55
@Lenka xxx píše: Více

No, krom toho, ze je to 4 roky stará diskuze, tak kolik myslíš, ze toho smermatu je 8o to fakt po umyti nebude nekolik hodin vytékat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N0BLE
1.6.25 16:23
@stinga píše: Více

Proč ty furt někoho prudíš? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie