Hygiena pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12217
6.11.22 15:18

@Šmoulice Jak rikas… projela jsem ten web a nestacim zirat, kolik je tam zadosti o prispevek na obedy ve skolce/skole :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
6.11.22 15:29

@Šmoulice Však já vím. Souhlasím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
6.11.22 15:35

Zajímalo by mě, jak se ty děti bez školních obědů celkově stravují, vždyť za tu cenu, kterou platí rodiče, si doma nenakoupí a neuvaří.
To by mělo být prioritou i pro lidi žijící ze sociálních dávek, okamžitě zaplatit školní obědy a hospodařit se zbytkem. To aspoň jedno denně plnohodnotné jídlo pro dítě by mělo být prioritou.
Dále si myslím, že ve většině případů jsou v tom ještě nějaké dluhy
Sociální dávky nejsou na vyskakování, ale přechodně se z nich přežít dá. V mezidobí by měl každý svou situaci řešit.
Na FB patrona dětí jsem občas zachytila, jak se někdo ptá, jestli přispívají i dětem rodičů v exekuci a insolvenci a jestli se to musí někde veřejně uvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.11.22 15:42
@1Pears1 píše:
Zajímalo by mě, jak se ty děti bez školních obědů celkově stravují, vždyť za tu cenu, kterou platí rodiče, si doma nenakoupí a neuvaří.
To by mělo být prioritou i pro lidi žijící ze sociálních dávek, okamžitě zaplatit školní obědy a hospodařit se zbytkem. To aspoň jedno denně plnohodnotné jídlo pro dítě by mělo být prioritou.

U každého normálního rodiče by zaplacení jídla ve škole/školce + věcí spojených se vzděláváním prioritu bylo, u těchto ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.11.22 15:44
@shadowbabe píše:
Stačí :mrgreen: :srdce:

Novákovi byli vizionáři :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33005
6.11.22 15:54

Jeden příklad. Děcko chodí do školy v teplákách a tričku, dle dětí se asi moc nemyje/nečistí si zuby, neb prý minimálně občas zapáchá. S pomůckami je na štíru (i když jde jen o blbé donesení šípků či kaštanů na pracovky). Na obědy ani do družiny nechodí, zásadně se neúčastní akcí mimo školu (výlety, exkurze). Takové ty povinně-dobrovolné poplatky škole zřejmě neuhrazeny (neb nemá stále zřízenou platební aplikaci k tomu určenou).
Nicméně maminka s obřími zlatými (jestli jsou pravé netuším) kruhy v uších a dlouhými umělými řasamy i nehty, s pefektním vyzývavím make upem chodí zásadně ve značkových teplákách a kožené bundičce s (asi fejk?) kabelkou a v ruce energeťák. Kluk jezdí po čtvrti na elektrokoloběžce. :nevim:

Příspěvek upraven 06.11.22 v 16:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21325
6.11.22 15:56
@Kristýnka526 píše:
Pokud chceš ozvi se mi hmotně pomoci mohu plenkama i hygienickémi potřebi ale určitě peníze posílat nebudu.
Ať vím s klidem duší že jsem dítěti pomohla dítě za to nemůže.

Zakladatelka urcite rozhodila site na vice webech. Nema duvod kontrolovat reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.11.22 15:57
@Klaudisebi píše:
Ahoj holky jsme v těžké situaci potřebuji pomoc byla bych strašně vděčná pro jakýkoliv dar pro svou dceru posílám odkaz a moc vás prosím děkuji https://patrondeti.cz/…-a-spokojena

Proč všude spamuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.11.22 16:02

@malákráličice to asi jo. Ale klidně bych pomohla ale ne penězmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.11.22 16:03

Tady je těch dětí dokonce šest. Rodina je dlouhodobě v sociální nouzi ale přesto se dál množí.

https://patrondeti.cz/…adni-potreby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.11.22 16:19

Přečetla jsem si některé příběhy. Podobné bývají i na Doniu a Znesnaze. Na chlup stejné jsou to sociálně slabé rodiny s moha dětmi. Pomoc žádají i vdovy s dětmi.
Nemají peníze. Zřejmě většina z nich měla nepracující muže. Jinak by měly nárok na vdovský důchod a děti na sirotčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
6.11.22 19:04
@ludmilaadamkova píše:
Super já si jdu fakt založit sbírku dostaňte Mě na Maledivy.. jo vzala bych sebou i dceru no :mrgreen:

beze srandy se tam vybira pro autistu na delfinoterapii. Nepotrebujes ji taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.11.22 19:30
@Pudloslava píše:
beze srandy se tam vybira pro autistu na delfinoterapii. Nepotrebujes ji taky?

Když ke mně e na Maledivách připlave delfín, nebudu se bránit :mrgreen: a klidně si ho pohladim

• Citovat
  • Upravit
5949
6.11.22 23:50
@marcellia píše: ..tak na roce ditete to neni uplne snadny jit pracovat..kde ti ho vezmou?
Za me by to proste mel tahnout tech par let chlap, a to ne na dohodu ale normalne jako zamestnanec. Co je to za zlozvyk techto lidi, pracovat jen na dohodu? Muj muz maka jako blazen, fakt dre, a pro pripadny dlouhodobejsi zdravotni komplikace, nebo uraz(ted nemyslim PN treba s anginou..),si plati pojisteni presne z tohohle duvodu, kdyby neco, tak vime, ze nas to neohrozi existencne..
Pani muze roznaset asi letaky nebo tak neco, ale v roce ditete pochybuju, ze neco vic..

Souhlasím. Oba snad na RP být s jedním dítětem nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5949
6.11.22 23:52
@Šmoulice píše:
Tady bych přispěla, ale na sterilizaci! Množí se to šíleně, ale plnou prd.el dluhů a nemají ani na pleny. :roll: :roll: :roll:A taky nechápu, jak tohle mohlo projít.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky