Hygiena pro dítě

20877
6.11.22 12:53

To je vtip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
6.11.22 12:59

Pokud vám teče voda, tak ubrousky nejsou třeba. Ozkoušeno na vlastním dítěti, které z ubrousků mělo nehezké reakce a tak jsme je nepoužívali.
Taky poradím takovou úžasnou věc a tou jsou kondomy, sice stojí taky peníze, ale mnohonásobně méně, než případná interupce a nebo rodičovství.
V neposlední řadě radím najít pořádně placenou práci a postavit se k situaci jako chlap - lovec a živitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9714
6.11.22 13:14

A nedají se pleny a podobné sehnat v nějakém centru pomoci? Já jen, že jsme nedávno přispívali hygienickými potřebami právě v jedné z neziskovek. Peníze bych někomu takovému opravu neposlala, promiň. Riziko, že budou použity na něco úplně jiného je moc velké.
Mmch, ročnímu dítěti bych na bazaru za pár korun pořídila látkovky (klasické čtverce) + dvoje nepomokavé svrchňáky a učila ho na nočník. Ubrousky nejsou potřeba a z kosmetiky stačí oliváč z lékárny za pár penez :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
6.11.22 13:19

Toto vážně prošlo sítem, komu chce organizace pomáhat?
Myslím, že tímto příběhem zakladatel udělal nadaci špatnou reklamu. Nikde se nepíše, jaké mají rodiče vzdělání a možnosti děti zabezpečit.
Od ročního dítěte může na brigádu i matka, u nás pořád hledají brigádníky v marketech a nikdo to nechce dělat :mrgreen: Pracovní doba u brigádníků začíná na 4 hodinách.
Základem je pracovat, potom by bylo i na to třetí dítě-zvýšené přídavky(předpokládám, že pobírají) a doplacení rodičovského příspěvku na to roční. Nemuseli by mít hmotnou nouzi. Ani se vymlouvat na interupci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
6.11.22 13:21

Tyjo, ten web 8o fakt se dělají sbírky na obědy dětem do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.11.22 13:27

Dítě nemůže za nezodpovědné rodiče, takže se obrať na potravinovou banku a charitu, tam plenky poskytnou. Nepíšeš odkud jste, věřím, že by se aj našlo pár milých lidí, kteří by plenky koupili. Celý ten příběh… no radši taktně pomlčím :roll:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
6.11.22 13:29

Super já si jdu fakt založit sbírku dostaňte Mě na Maledivy.. jo vzala bych sebou i dceru no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
6.11.22 13:30
@pikola píše:

Vím, že pokud byla rodina skutečně v nouzi, tak měli od sociálky potvrzení a odpuštěno školkovné. Na to stravné by se aj našlo, jenže to by nesměly být cíga a pivo že jo 🤷🏻‍♀️ Chudáci děti tvl.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
6.11.22 13:31
@ludmilaadamkova píše:
Super já si jdu fakt založit sbírku dostaňte Mě na Maledivy.. jo vzala bych sebou i dceru no :mrgreen:

Ale napiš to jako sen své dcery, aby to nevypadalo, že zneužíváš dobroty občanů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12591
6.11.22 13:34

Ráda pomáhám lidem v nouzi, ale tohle nouze opravdu není. Vymlouvat se na interrupci… nevím, co je tatínkovi, ale maminka makat může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.11.22 13:34
@shadowbabe píše:
Ale napiš to jako sen své dcery, aby to nevypadalo, že zneužíváš dobroty občanů :mrgreen:

Tak jasný :mrgreen: cíl bude tak 300 tis na tu dovču když už tak už nějaký super truper resort :mrgreen:

Jako co to komu udělá stačí sehnat 30 tis lidí co pošle 10 Kč

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
6.11.22 13:36

Jinak nový profil a jediné příspěvky napříč diskuzemi žádost o peněžní pomoc…

• Citovat
  • Upravit
17472
6.11.22 13:39

Nebylo by jednodušší najít si práci? Obzvlášť, když jste na to dva.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5947
6.11.22 13:40

Nedám ani korunu. Nehodlám přispívat na iterrupci. Nechápu, jak tohle mohlo projít na sbírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4050
6.11.22 13:40
@pikola píše:

Ted jsem tam nakoukla a je mi z toho uplne uzko :(,nechapu, jak nekdo nemuze mit na obedy pro svoje deti. V jednom pribehu je holcicka, ktera ma dalsich 5 sourozencu, maminka samozrejme na rodicaku a tata delnik..tak proc, proc! si delaji tolik deti? Ja to asi nikdy nepochopim. Chudaci deti.
Tohle bych asi mela dat precist moji dceri, ktera mi doma fnuka, ze by chtela novej notas k Vanocum, ma svuj vlastni peknej pokoj, hadru plnou skrin a kdykoliv cokoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí