Hylak forte na zácpu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hylak forte na zácpu?
Zdravím maminky, máte někdo dobré zkušenosti s Hylakem na zácpu? Všude tu čtu, že se dává spíš při průjmu. Malej má z příkrmů zácpu a tak jsem se ptala v lékárně a tam mi právě dali toto. Pomohl někomu? Bojim se, aby ho to ještě víc nezacpalo a neměl ještě větší bolesti bříška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na zácpu? Já to dávám na průjem a stačí jedna dávka a je totálně ucpaná, takže bych ho dala jen v nejnutnějším případě. Nepochopili to v lékárně blbě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V nemocnici ho davame jen na prujem. na zacpu jsem v zivote neslysela!
dceri davam na zacpu laktulozu
- Citovat
- Upravit
Srovnává floru ve střevech, dá se použít i na zácpu
je to vlastně laktobacil.
- Citovat
- Upravit
Taky ho dávám na srovnání flóry takže podle mě je i na zácpu. Dávám ho teda hlavně při průjmu od zoubků, ale efekt nepozoruji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevím jak je to s Hylakem ale já byla s dcerou před prázdninama u dr kvůli zácpě. Co začala chodit na nočník měla s tím strašněj problém. Řekla že ji mám koupit Lactulozu nebo Dufalac. Potom se to naštěstí zpravilo, takže jsme nic nekupovala.Ale nevím jak staré děti to můžou. Tak kdyby Hylak nepomáhal, zkusit se v lékárně zeptat na to co napsala nám třeba to pomůže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj můžeš ho použít i při zácpě. Upravuje střevní mikroflóru a dá se použít jak při průjmu, tak při zácpě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem, zkusím ho tedy a když uvidím, že je to horší, hned přestanu dávat. Malýmu je půl roku-má to z příkrmů a dost i začal zas trpěk na nadýmání, tak snad pomůže i na to (v letáku píšou průjem, zácpa, nadýmání).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, raz som dala pri ATB a malý sa nemohol 5 dní vykakať.
odvtedy nepoužívam
- Citovat
- Upravit