Hyperaktivní agresor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
29.9.15 15:40

No, to, že jsme překročili hranici, to samozřejmě víme, ale opravdu to už bylo ze zoufalství, že nám na nic nereagoval. K psycholožce docházíme, snaží se radit nám, samozřejmě se lesa zhrozila, ale nemůže poradit, co má dělat školka. Je jen v kompetenci školky, pozvat si někoho z poradny, aby na něj mrkl, jak se chová v kolektivu. Magoři skutečně nejsme :D. Naopak, myslím, že má s námi až na tyhle vyhrocené situace poměrně hezké dětství, hodně jezdíme po výletech, věnujeme se mu i mino drcení :) Učení je spojování, hledání rozdílů apod. Nic do školy, jen cvičení pozornosti, což by nepozorné děti cvičit měly.
A k homeopatovi jsem nás dnes objednala a na kroužek už taky chodí, ale je fakt, že letos poprvé. Ale každopádně díky za každou reakci, myslím, že kdo v podobné situaci nebyl, tohle nepochopí a tak soudí, což jsem také čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.9.15 15:45
@SIMONA1234 píše:
Mně to přijde vymyšlené…nevím, no…ani ne tak ty úkoly, jako to ohledně vyvezení do lesa??? 8o Ví kam TO píše…pokud tu teda není poprvé. Přijde mi to jako provokačka…„a teď začnou ty slepice řvát, to se pobavim“
Ale třeba se pletu…

Ano, pletete. Jsem nováček :D a fakt mě zajímají názory ostatních. Nevím, proč bych si to celé vymýšlela, zvlášť, jako provokaci…koho bych měla provokovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.9.15 15:46

Edit: Blbost :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.09.15 v 15:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.9.15 15:47
@Msip píše:
No, to, že jsme překročili hranici, to samozřejmě víme, ale opravdu to už bylo ze zoufalství, že nám na nic nereagoval. K psycholožce docházíme, snaží se radit nám, samozřejmě se lesa zhrozila, ale nemůže poradit, co má dělat školka. Je jen v kompetenci školky, pozvat si někoho z poradny, aby na něj mrkl, jak se chová v kolektivu. Magoři skutečně nejsme :D. Naopak, myslím, že má s námi až na tyhle vyhrocené situace poměrně hezké dětství, hodně jezdíme po výletech, věnujeme se mu i mino drcení :) Učení je spojování, hledání rozdílů apod. Nic do školy, jen cvičení pozornosti, což by nepozorné děti cvičit měly.
A k homeopatovi jsem nás dnes objednala a na kroužek už taky chodí, ale je fakt, že letos poprvé. Ale každopádně díky za každou reakci, myslím, že kdo v podobné situaci nebyl, tohle nepochopí a tak soudí, což jsem také čekala.

a nějaké kroužky máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.9.15 15:47
@SIMONA1234 píše:
Nejsi anonym

ona ale nezakládala diskuzi jako anonym :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.9.15 15:48

Koho provokovat? No, to časem poznáš…občas tu někdo založí kontroverzní téma a pak se baví „rozhořčenými reakcemi“ ostatních…asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.9.15 15:49
@jdukolem píše:
ona ale nezakládala diskuzi jako anonym :think:
:mrgreen: :mrgreen: Aha…já si jí spletla s tou anonymní…dobrý… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.9.15 15:50
@SIMONA1234 píše: :mrgreen: :mrgreen: Aha…já si jí spletla s tou anonymní…dobrý… :mrgreen:
:mrgreen: ten prodlouženej víkend mě taky zabrzdil myšlenkově :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.9.15 15:52
@jdukolem píše: :mrgreen: ten prodlouženej víkend mě taky zabrzdil myšlenkově :palec:

No…mě asi i yntelygenčně… :roll: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.15 15:53
@jdukolem píše:
ty seš totálně mimo, nezlob se..
zkouší vše možné, ale v rámci toho zkoušení nesmí být i to, že dítěti vyhrožují děcákem a vozí ho do lesa, že ho tam nechají.. to je už na hranici týrání a pokud to nevidíš tak je něco špatně u tebe..
a jak vidíš sama - dítě dostalo, bité bilo = dle tebe správně agresor dostal a vyřešilo se to, agrese minula? jo? aha!

Tak já netvrdím, že bych svému dítěti někdy vyhrožovala děcákem, ale rozhdoně bych si neodvážila kritizovat někoho, kdo je v takovéhle situaci za to, že zkouší, co může. Sama jsem výše napsala, že některé ty pokusy považuji za zoufalé, alerozhodně se nad zakladatelkou nepohošuji a ocěňuji, že se to nějak snaží řešit. I když některé metody byly trochu mimo. A co se týče toho o agresi, to, že to v tomhle případě nepomohlo rozhodně není důkaz, že to nefunguje jindy. Děti si často uvědomí, jak moc nepříjemné je to, co dělají, až když to sami poznají.
Teď to čtu, jestli ona to zase není jedna potrefená husa. ;-) Jedna matka nezvladatelného dítěte, co by své dítě nikdy neuhodila, jen ať si s ním všichni ostatní užijí…

• Citovat
  • Upravit
7346
29.9.15 15:54

@Msip A jak se třeba chová na návštěvách, kde jsou jiné děti? Nebo venku na hřišti? Píšeš, že doma to jde…tam je tedy sám, bez sourozence(?), pokud mi to teda ještě myslí správně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.9.15 15:58

Proboha neblázněte, nechci žádné střety, žádné potrefené husy, prosím vás, buďte objektivní a pište jen ty, co mají k danému tématu co říct. Fakt by mě zajímalo, jestli má někdo podobný problém nebo zkušenost a jak se to vyřešilo. Hlavně v té školce. Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.9.15 16:01

Simona 1235…Hm, my nemáme další děti, ani nemůžeme, ale nemyslím, že je to rozcapenec…Když je s námi, je i na návštěvách v pohodě. V ulici bohužel děti stejného věku nemáme, takže je hodně odkázaný na nás a právě na ty návštěvy. Každopádně jednou se mi v dětském koutku, takovém tom hlídacím, v nákupních centrech stalo, že ho vyhodili za agresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
29.9.15 16:03

@Msip to jste drbnuty ne? Vozit kluka do lesa a hrozit dětským domovem?!
Boze :roll:
Na zklidneni a pohodu doporucuju bachovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.9.15 16:56
@Anonymní píše:
Tak já netvrdím, že bych svému dítěti někdy vyhrožovala děcákem, ale rozhdoně bych si neodvážila kritizovat někoho, kdo je v takovéhle situaci za to, že zkouší, co může. Sama jsem výše napsala, že některé ty pokusy považuji za zoufalé, alerozhodně se nad zakladatelkou nepohošuji a ocěňuji, že se to nějak snaží řešit. I když některé metody byly trochu mimo. A co se týče toho o agresi, to, že to v tomhle případě nepomohlo rozhodně není důkaz, že to nefunguje jindy. Děti si často uvědomí, jak moc nepříjemné je to, co dělají, až když to sami poznají.
Teď to čtu, jestli ona to zase není jedna potrefená husa. ;-) Jedna matka nezvladatelného dítěte, co by své dítě nikdy neuhodila, jen ať si s ním všichni ostatní užijí…

ty seš fakt mimo… na to se nedá nijak normálně reagovat
hlavně že umíš soudit jak to mají matky agresívních dětí a nejlepší na agresi je další agrese, protože to bití je.. nesmíš bít jiné děti - flák mu ji.. řešení na světě..
to si fakt nemáme co říct a nezlob se dohadovat se s anonymem fakt nebudu, když se stydíš za to co píšeš- nepiš ;)

jinak pokud umíš číst tak moje dítě k agresivitě nikdy neinklinovalo..ale má poruchu pozornosti a diagnostikovanou hyperaktivitu - tak jo to z něj vymlátím a bude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí