Hyperalbert- kávovar tchibo caffissimo

12735
24.11.10 18:43

Hyperalbert- kávovar tchibo caffissimo

Ahoj, dnes jsem si chtěla koupit tento kávovar, ale bohužel už ho nemají u nás ve Frýdku-Místku. Mají ho teď v akci za 1190Kč. Našel by se někdo kdo by mi ho koupil jinde v ČR a poslal poštou? Vše samozřejmě uhradím. Děkuji moc :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65325
24.11.10 18:53

Jééé vědět to dřív koupím…
před hodinou jsem na něj koukala v Intersparu…
měli jeden a to stříbrný.....
možná tam zítra pojedu ještě jednou,ale to nevím ještě jistě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.11.10 19:43
LadyRebeka píše:
Ahoj, dnes jsem si chtěla koupit tento kávovar, ale bohužel už ho nemají u nás ve Frýdku-Místku. Mají ho teď v akci za 1190Kč. Našel by se někdo kdo by mi ho koupil jinde v ČR a poslal poštou? Vše samozřejmě uhradím. Děkuji moc :kytka: :srdce:

Od 26. do 28. mají přímo v Tchibu akci kup jeden a druhý je zdarma.Za dva tisíce dostaneš dva kávovary!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
24.11.10 19:52

Já se ale do tchiba nedostanu, tady ho nemáme nikde. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.11.10 20:15

jeeee kdybys to napsala driv,zrovna jsem se vratila z hyperalbertu a byl tam.
Do tchiba ti zajet muzu,ale pochybuji,ze tam bude kdyz je za tak super cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
24.11.10 20:20

A na internetu ho nemaji? www.tchibo.cz
jdu zrovna uspavat, tak se nemuzu kouknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
24.11.10 20:23
babababa píše:
LadyRebeka píše:
Ahoj, dnes jsem si chtěla koupit tento kávovar, ale bohužel už ho nemají u nás ve Frýdku-Místku. Mají ho teď v akci za 1190Kč. Našel by se někdo kdo by mi ho koupil jinde v ČR a poslal poštou? Vše samozřejmě uhradím. Děkuji moc :kytka: :srdce:
Od 26. do 28. mají přímo v Tchibu akci kup jeden a druhý je zdarma.Za dva tisíce dostaneš dva kávovary!!!!

Můžu se zeptat,ajk to víš o téhle akci?,?Na jejich stránkách mají jen,že kávovar a troje kapsle k tomu zdarma,ale nic o druhém kávovaru :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.11.10 21:20
Zuzkka píše:
babababa píše:
LadyRebeka píše:
Můžu se zeptat,ajk to víš o téhle akci?,?Na jejich stránkách mají jen,že kávovar a troje kapsle k tomu zdarma,ale nic o druhém kávovaru :-(

Už je na to tady jedna diskuse: Cafissimo-druhy kavovar zdarma

Na jejich stránkách to nemaji,ale v katalogu ano.Ta akce je,že si můžeš koupit buď ten za 2000Kč,nebo za 2500Kč,ale druhý zadarmo bude ten za 2000Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.11.10 21:47

cafissimo

Dobrý večer,
já mám v plánu jít zítra do akce 1+1 zdarma, máte zájem o barevný nebo o clasic???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrnov
9.2.11 17:34

Kávovar Cafissimo

Dobrý den.

Pokud ještě náhodou sháníte kávovar Tchibo Cafissimo napište.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová