Tíživá samota – spřízněná duše?

11502
20.11.10 20:13

Tíživá samota - spřízněná duše?

Ahoj, je tu někdo se stejným nebo podobným osudem? I když mám rodinu, cítím se tak sama! Chce se mi brečet, toužím po obejmutí, po pohlazení, polibku. Od včerejšího večera na mě vše padá a cítím hroznou úzkost, srdce mi to svírá. Jediný kdo se ke mě přijde pomazlit je syn, obejme, pohladí, ale mě to nestačí, dětské lásky mám plno, ale chci také tu dospělou! Chci pochopení a především to obejmutí a cítit tak jistotu. Můj přítel na baráku udělá vše co je třeba, ale na lásku je docela dost skoupý a neumí ji vyjádřit, projevit. Nikde jsme spolu nebyli ani nepamatuju. Je mi to moc líto! Chci aby si na mě udělal čas a věnoval se mi. Právě je na třídním srazu, byli jsme domluveni, že pro něj do 8 hodin přijedu. Napsal SMS abych nejezdila, že neví kdy dorazí domů i když věděl, že budu naštvaná, protože to jsem byla když už jsem ho tam vezla a on to věděl! Je mi strašně smutno!! Tak moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15326
20.11.10 20:22

Pettule,
hele, úplně si to otoč. Neomezuj ho, vžij se do jeho situace, určitě je rád, že se potkal se spolužáky, nemůže v 8 vypadnout, protože to od něj očekává jeho žena.
Hele, dej malého spát, pust si nějaký film, přečti si knížku, kecej tady s námi, dej si vínko, něco dobrého na zub a bud ráda, že máš volný večer bez chlapa.
A ne že na něj budeš ráno jak kakabus, bud na něj normální, milá, dyk nic neprovedl, a zítra večer si to vínko dopijete spolu :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
20.11.10 20:23

Petul-nebuď smutná,taky jsem tady věčně sama.Děláme oba na směny a prakticky se střídáme :cry: Teď má celý týden noční,já přišla z denní a v práci si předali dítě :roll: Společné zážitky 0,sex 0,obejmutí a pohlazení taky 0.Já mám vyhlídky že se to zlepší až se jim uzdraví kolega,ale kdy to bude?? :cry:

Pust si nějaký hezký filmík.Dávají Beana,ten tě rozesměje :palec:

Je smutný,že víc času jsem na emimi než se svým mužem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
20.11.10 20:23

Víš, ale je mezi vámi, stará se o vás má vás rád, někteří chlapi to hold neumí ukazovat… Myslí si, že lásku dokáží prací a zabezpečením rodiny…

• Citovat
  • Upravit
15326
20.11.10 20:25
Michaelakkk píše:
Víš, ale je mezi vámi, stará se o vás má vás rád, někteří chlapi to hold neumí ukazovat… Myslí si, že lásku dokáží prací a zabezpečením rodiny…

Přesně tak. Ukazuje to tím, jak se o vás stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
20.11.10 20:27

Ahojky, asi nemam podobny osud, ale chci Te potesit a pokud si chces povidat , muzeme :palec: . Manzel uz je treti den na nocni a ja tak mam chod baraku na svem hrbu. Jeste, ze mame ty drobecky doma, clovek se vubec nenudi.
Jo a ty tridni srazy me dokazi vytocit do bela, to znam, my sami jsme meli sraz po 15 letech pekne na prd a manzel prisel z nedavneho srazu po 20letech az rano a pekne veselej :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.11.10 20:37

Holky, když ono je to těžký, my se skoro vůbec nevidíme!! Většinu času je v práci, mě věnuje pouze prchavou chvilku když přijde z práce u jídla. S malým si pohraje tak půl hodinky a je zase pryč. On chodí do práce, ale já jsem 24 hodin doma. Jsme nově nastěhovaní, nemam tu žádné kamarádky. Jsem pořád sama s malym. Tolik mi chybí to obejmutí, jedno jediný pitomý obejmutí!!! Kdy mě obejmul, to už si taky ani nepamatuju, když ho obejmu já, tak má ruce podél těla a není schopný mě obejmout!! Nemám možnost si nikam vyrazit, leda na nákup a nebo s malym kvůli babičkám, aby si ho užily, ale co já? Mě se nikdo nevěnuje :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
20.11.10 20:38

Jé, já jsem ti tak dobře poradila, že jsem si už to vínko nalila :-D . Červené argentinské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
20.11.10 20:39
Pettulle píše:
Holky, když ono je to těžký, my se skoro vůbec nevidíme!! Většinu času je v práci, mě věnuje pouze prchavou chvilku když přijde z práce u jídla. S malým si pohraje tak půl hodinky a je zase pryč. On chodí do práce, ale já jsem 24 hodin doma. Jsme nově nastěhovaní, nemam tu žádné kamarádky. Jsem pořád sama s malym. Tolik mi chybí to obejmutí, jedno jediný pitomý obejmutí!!! Kdy mě obejmul, to už si taky ani nepamatuju, když ho obejmu já, tak má ruce podél těla a není schopný mě obejmout!! Nemám možnost si nikam vyrazit, leda na nákup a nebo s malym kvůli babičkám, aby si ho užily, ale co já? Mě se nikdo nevěnuje :cry:

A řeklas mu to? Popsala jsi mu přesnými jasnými slovy, co cítíš a co chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.11.10 20:41

maki, to já taky už ho mam nalitý od 8hodin, ale vůbec mi nechutná, mam doma jen sklepmistra, svého oblíbeného kagora ne, televize mě nebaví, mam plno práce, ale vůbec nic se mi nechce dělat. Řvu jak želva, dneska už podruhý. Malej už dávno spí a já se cítim čim dál hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
20.11.10 20:41
Pettulle píše:
Holky, když ono je to těžký, my se skoro vůbec nevidíme!! Většinu času je v práci, mě věnuje pouze prchavou chvilku když přijde z práce u jídla. S malým si pohraje tak půl hodinky a je zase pryč. On chodí do práce, ale já jsem 24 hodin doma. Jsme nově nastěhovaní, nemam tu žádné kamarádky. Jsem pořád sama s malym. Tolik mi chybí to obejmutí, jedno jediný pitomý obejmutí!!! Kdy mě obejmul, to už si taky ani nepamatuju, když ho obejmu já, tak má ruce podél těla a není schopný mě obejmout!! Nemám možnost si nikam vyrazit, leda na nákup a nebo s malym kvůli babičkám, aby si ho užily, ale co já? Mě se nikdo nevěnuje :cry:

Víš, važ si toho co máš..... Máš pusu, tak si s ním promluv ne? Řekni mu co ti vadí a co ne!!!

Mě chybí obejmutí mého přítele, já jsem úplně sama odkázaná na rodiče a prarodiče!! přítel už mě nikdy nepolíbí!! Tolik věcí bych mu ještě chtěla říct, ale už mě neuslyší!! Vy jste na to dva tak spolu mluvte ne??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.10 20:44

Jsem na tom stejně, manžel pracuje většinou z domu, je sice doma, ale stejně si žije doma svůj život, v klidu vedle nás, preferuje jenom své potřeby (on se chce vyspat, on si chce odpočinout, on chce mít klid) a to pro domácnost nehne ani brvou..... Na mne si vzpomene jen když má hlad nebo chce sex, to mne umí i pohladit a říct že si uvědomil jak mne má rád :poblion:
S malým se pomazlí a tím to hasne… Nechá ho hrát v pracovně se šroubovákem dneska i se zalámovacím nožem a ještě po mne křičel že je to moje vina, že si ho mám hlídat (vařila jsem).
Hlídá ho jen když jdu vyvenčit psa, ať nemusím oblíkat malého - psa strašně chtěl a ven s ním nejde..
Ach jo, je mi z toho smutno… někdy si říkám, že by bylo pro nás lepší kdychom byli sami.
Nikdy nejsem sama ale pořád se tak cítím, až z toho chytám depresi a myslím na sebevraždu (nikdy bych to neudělala), jen přemýšlím…

• Citovat
  • Upravit
48576
20.11.10 20:45

Obávám se jestli se zase s takové vcelku neviné diskuze o chybění obejmutí nestane diskuze o tom že ten vztah nefunguje už dlouho atd.. jak se tu často stává,ale pokud je tohle jedinej problém co tě trápí,tak si s ním promluv.
Já jsem stejná,nemám ráda moc objímání a mazlení jen tak(při sexu je to jiné) a nesnášim se nějak onuchávat atd.. a přesto chlapa miluju.
:hug: :hug: :hug:
Nejspíš to vše je proto že už to doma na tebe padá.Zkus si sehnat hlídání,někam taky někdy vypadni a nebo zkus nějaké domácí práce co tě zaměstnají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
20.11.10 20:46

Pettule a co dám někdy večer malého na hlídání a zajít si s manželem třeba na večeři nebo do kina??? koukám, že jste spolu už devět let, jaké to bylo na začátku??? Neznám moc chlapu, co by po tak dlouhém vztahu, ještě muchlovali manželky.

Příspěvek upraven 20.11.10 v 20:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
20.11.10 20:47

Pettule, kagora mám taky ráda.
Hezky se vybul, at to jde pryč, dávám ti čas do 21:00 a pak už žádné bulení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová