Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamča.dalmatinka píše:![]()
makina píše:Kamča.dalmatinka píše:Prokoukla jsem tě!makina píše:Je to možný a místo na sraz jsem šla do internet kavárny spízlovat kam bude ta moje holka psát jak je samaKamča.dalmatinka píše:Že ty jsi Petul chlap s falešným nickem…
a mě když objímá tak mám taky ruce dole![]()
![]()
![]()
asi se budu muset trochu napravit aby neměl pocit že ho nemiluju i když sex máme skoro deně
,tak takovéhle mazlení mě baví jen s malim
![]()
![]()
Těch 20 000 příspěvku jsem udělala jen aby mě nikdo neprokouknul a ty jsi to stejně poznala
To víš, mám vyjímečnou intuici… 20 000 příspěvků jsem čekala, než to na tebe vybalím… ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Pettulle píše:Tak mu to řekni.Hlavně né v noci až přijde ožralej a bude zvracetKamča.dalmatinka píše:Víš, že ani nevim, vim, že jsem mu vyčetla pusy, ale to mu vydrželo jeden den a je to tam kde jsme byli.
petul a už jsi mu to někdy řekla že chceš aby tě objímal?.nech si to na dobu až vystřízliví
Klidně mu to říkej často.Někdo prostě nemá potřebu to dělat ajá se taky občas přemužu jen proto že vim že mu to udělá dobře a nebo proto že něco chci
![]()
![]()
zvracet nééééé, bych ho přetrhla a uklízet to po něm nebudu
Pettulle píše:kacerval píše:V bytovce ne, v RD a Petru znám akorát P. z bytovek nikoho.Pettulle píše:V racicich,v bitovce?Ja te urcite znam,nebavila si se s petrou d?kacerval píše:V dubnu jsme se sem nastěhovali, jinak jsme bydleli v Račicích a přes Štětí občas jezdím, tak bysme se někdy domluvit mohly
Petule bydlis jeste v Hostce?Ja jsem ze Steti,tak bysme se mohli nekdy ve Steti sejit pokud jsem nekdy pojedes a chtela bys,muzem spolu treba nekam zajit a jen tak pokecat o zivote
tak to nevim kdo teda si,az pojedes nekdy do steti dej vedet SZ,cus
kacerval píše:Pettulle píše:tak to nevim kdo teda si,az pojedes nekdy do steti dej vedet SZ,cuskacerval píše:V bytovce ne, v RD a Petru znám akorát P. z bytovek nikoho.Pettulle píše:V racicich,v bitovce?Ja te urcite znam,nebavila si se s petrou d?kacerval píše:V dubnu jsme se sem nastěhovali, jinak jsme bydleli v Račicích a přes Štětí občas jezdím, tak bysme se někdy domluvit mohly
Petule bydlis jeste v Hostce?Ja jsem ze Steti,tak bysme se mohli nekdy ve Steti sejit pokud jsem nekdy pojedes a chtela bys,muzem spolu treba nekam zajit a jen tak pokecat o zivote
OK, dám, budu tam muset jet nechat vyvolat fotky, jinak jsem skoro blondýna s dlouhejma vlasama a krátkejma nohama
, i když párkrát jsem je měla zkrácený - ty vlasy. Mam stříbrnou felinu.
Pettulle píše:kacerval píše:OK, dám, budu tam muset jet nechat vyvolat fotky, jinak jsem skoro blondýna s dlouhejma vlasama a krátkejma nohamaPettulle píše:tak to nevim kdo teda si,az pojedes nekdy do steti dej vedet SZ,cuskacerval píše:V bytovce ne, v RD a Petru znám akorát P. z bytovek nikoho.Pettulle píše:V racicich,v bitovce?Ja te urcite znam,nebavila si se s petrou d?kacerval píše:V dubnu jsme se sem nastěhovali, jinak jsme bydleli v Račicích a přes Štětí občas jezdím, tak bysme se někdy domluvit mohly
Petule bydlis jeste v Hostce?Ja jsem ze Steti,tak bysme se mohli nekdy ve Steti sejit pokud jsem nekdy pojedes a chtela bys,muzem spolu treba nekam zajit a jen tak pokecat o zivote, i když párkrát jsem je měla zkrácený - ty vlasy. Mam stříbrnou felinu.
jak dlouho ste bydleli v racicich?ja vubec nevim,podle popisu
Petul a psala jsi že jsi pro něj měla v 8 jet.To malej ještě nespí?
Chodí spát po 8. hod. (dřív neusne a vstává po 9.) Za 5 třičtvrtě na osm mi psal, abych pro něj nejezdila, jsem chtěla akorát ve 45 vyrazit.
kacerval píše:Pettulle píše:jak dlouho ste bydleli v racicich?ja vubec nevim,podle popisukacerval píše:OK, dám, budu tam muset jet nechat vyvolat fotky, jinak jsem skoro blondýna s dlouhejma vlasama a krátkejma nohamaPettulle píše:tak to nevim kdo teda si,az pojedes nekdy do steti dej vedet SZ,cuskacerval píše:V bytovce ne, v RD a Petru znám akorát P. z bytovek nikoho.Pettulle píše:V racicich,v bitovce?Ja te urcite znam,nebavila si se s petrou d?kacerval píše:V dubnu jsme se sem nastěhovali, jinak jsme bydleli v Račicích a přes Štětí občas jezdím, tak bysme se někdy domluvit mohly
Petule bydlis jeste v Hostce?Ja jsem ze Steti,tak bysme se mohli nekdy ve Steti sejit pokud jsem nekdy pojedes a chtela bys,muzem spolu treba nekam zajit a jen tak pokecat o zivote, i když párkrát jsem je měla zkrácený - ty vlasy. Mam stříbrnou felinu.
Já tam byla nakýblovaná 7 let. Jinak směr kanál rohovej barák, vlastně skoro naproti bytovkám.
Příspěvek upraven 20.11.10 v 21:34
Pettulle píše:
Chodí spát po 8. hod. (dřív neusne a vstává po 9.) Za 5 třičtvrtě na osm mi psal, abych pro něj nejezdila, jsem chtěla akorát ve 45 vyrazit.
Počítej s tím že do 12 nepřijde.Muj chlap za ty roky co jsme spolu chodí jen na třídní sraz byl teda asi 3× a jakmile mi napsal před 8 nejezdi tak přišel po 12 a ještě zvracející proto že normálně nepije
![]()
Pettulle píše:kacerval píše:Já tam byla nakýblovaná 7 let.Pettulle píše:jak dlouho ste bydleli v racicich?ja vubec nevim,podle popisukacerval píše:OK, dám, budu tam muset jet nechat vyvolat fotky, jinak jsem skoro blondýna s dlouhejma vlasama a krátkejma nohamaPettulle píše:tak to nevim kdo teda si,az pojedes nekdy do steti dej vedet SZ,cuskacerval píše:V bytovce ne, v RD a Petru znám akorát P. z bytovek nikoho.Pettulle píše:V racicich,v bitovce?Ja te urcite znam,nebavila si se s petrou d?kacerval píše:V dubnu jsme se sem nastěhovali, jinak jsme bydleli v Račicích a přes Štětí občas jezdím, tak bysme se někdy domluvit mohly
Tak to sme se museli aspon potkavat,jinak fakt nevim,kolik ti je?
Kamča.dalmatinka píše:Pettulle píše:Počítej s tím že do 12 nepřijde.Muj chlap za ty roky co jsme spolu chodí jen na třídní sraz byl teda asi 3× a jakmile mi napsal před 8 nejezdi tak přišel po 12 a ještě zvracející proto že normálně nepije
Chodí spát po 8. hod. (dřív neusne a vstává po 9.) Za 5 třičtvrtě na osm mi psal, abych pro něj nejezdila, jsem chtěla akorát ve 45 vyrazit.![]()
No, tak to ať počítá s tím, že zítra bude mít na krku malýho celej den! Dneska mi bylo celej den blbě, pak se to upravilo a teď mi začíná být zase zle.
Kacerval: No podle věku to není poznat, někdo mi hádá docela o dost míň a i já se občas cítim na 17, ale jinak 26.
Holky, co říkáte na tohle?
Jsem tak sama, i když mám tebe.
Cítím se tak sama, i když mám tebe.
Ta samota mě tak tíží a sužuje.
Přitom by stačilo tak málo!
Pochopení, pohlazení, obejmutí!!
To je to, co mi tak strašně moc chybí!
Je mi strašně smutno.
Věnuješ mi jen pár prchavých chvil.
Máš mě ještě vůbec rád?
Nechci tak moc, jen obejmout, pohladit, políbit.
Už chápeš?
Není to blbý?
To je moc hezký, to by mohl pochopit.
Předposlední větu mu ještě zvýrazni. A dopiš frekvenci, jak často by sis to představovala. Jasně, přesně.
makina píše:
To je moc hezký, to by mohl pochopit.
Předposlední větu mu ještě zvýrazni. A dopiš frekvenci, jak často by sis to představovala. Jasně, přesně.
Hotovo, odešlu a asi půjdu na to nádobí.