Tíživá samota – spřízněná duše?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15326
20.11.10 21:21
Kamča.dalmatinka píše: :lol: :lol:
makina píše:
Kamča.dalmatinka píše:
makina píše:
Kamča.dalmatinka píše:
a mě když objímá tak mám taky ruce dole :lol: :lol: :lol: :lol: asi se budu muset trochu napravit aby neměl pocit že ho nemiluju i když sex máme skoro deně :lol: ,tak takovéhle mazlení mě baví jen s malim
Že ty jsi Petul chlap s falešným nickem… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Je to možný a místo na sraz jsem šla do internet kavárny spízlovat kam bude ta moje holka psát jak je sama :lol:
Prokoukla jsem tě! :pankac:
:lol: Těch 20 000 příspěvku jsem udělala jen aby mě nikdo neprokouknul a ty jsi to stejně poznala :lol:

To víš, mám vyjímečnou intuici… 20 000 příspěvků jsem čekala, než to na tebe vybalím… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
Kamča.dalmatinka píše:
Pettulle píše:
Kamča.dalmatinka píše:
petul a už jsi mu to někdy řekla že chceš aby tě objímal?
Víš, že ani nevim, vim, že jsem mu vyčetla pusy, ale to mu vydrželo jeden den a je to tam kde jsme byli.
Tak mu to řekni.Hlavně né v noci až přijde ožralej a bude zvracet :lol: .nech si to na dobu až vystřízliví :palec: Klidně mu to říkej často.Někdo prostě nemá potřebu to dělat ajá se taky občas přemužu jen proto že vim že mu to udělá dobře a nebo proto že něco chci :oops: :oops: :oops:

8-o zvracet nééééé, bych ho přetrhla a uklízet to po něm nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
Pettulle píše:
kacerval píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:
Petule bydlis jeste v Hostce?Ja jsem ze Steti,tak bysme se mohli nekdy ve Steti sejit pokud jsem nekdy pojedes a chtela bys,muzem spolu treba nekam zajit a jen tak pokecat o zivote :-D
V dubnu jsme se sem nastěhovali, jinak jsme bydleli v Račicích a přes Štětí občas jezdím, tak bysme se někdy domluvit mohly :wink:
V racicich,v bitovce?Ja te urcite znam,nebavila si se s petrou d?
V bytovce ne, v RD a Petru znám akorát P. z bytovek nikoho.

tak to nevim kdo teda si,az pojedes nekdy do steti dej vedet SZ,cus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.11.10 21:23
kacerval píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:
Petule bydlis jeste v Hostce?Ja jsem ze Steti,tak bysme se mohli nekdy ve Steti sejit pokud jsem nekdy pojedes a chtela bys,muzem spolu treba nekam zajit a jen tak pokecat o zivote :-D
V dubnu jsme se sem nastěhovali, jinak jsme bydleli v Račicích a přes Štětí občas jezdím, tak bysme se někdy domluvit mohly :wink:
tak to nevim kdo teda si,az pojedes nekdy do steti dej vedet SZ,cus

OK, dám, budu tam muset jet nechat vyvolat fotky, jinak jsem skoro blondýna s dlouhejma vlasama a krátkejma nohama :mrgreen: , i když párkrát jsem je měla zkrácený - ty vlasy. Mam stříbrnou felinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.11.10 21:25
Pettulle píše:
kacerval píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:
OK, dám, budu tam muset jet nechat vyvolat fotky, jinak jsem skoro blondýna s dlouhejma vlasama a krátkejma nohama :mrgreen: , i když párkrát jsem je měla zkrácený - ty vlasy. Mam stříbrnou felinu.

jak dlouho ste bydleli v racicich?ja vubec nevim,podle popisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.11.10 21:26

Petul a psala jsi že jsi pro něj měla v 8 jet.To malej ještě nespí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.11.10 21:32

Chodí spát po 8. hod. (dřív neusne a vstává po 9.) Za 5 třičtvrtě na osm mi psal, abych pro něj nejezdila, jsem chtěla akorát ve 45 vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.11.10 21:32
kacerval píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:
jak dlouho ste bydleli v racicich?ja vubec nevim,podle popisu

Já tam byla nakýblovaná 7 let. Jinak směr kanál rohovej barák, vlastně skoro naproti bytovkám.

Příspěvek upraven 20.11.10 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.11.10 21:33
Pettulle píše:
Chodí spát po 8. hod. (dřív neusne a vstává po 9.) Za 5 třičtvrtě na osm mi psal, abych pro něj nejezdila, jsem chtěla akorát ve 45 vyrazit.

Počítej s tím že do 12 nepřijde.Muj chlap za ty roky co jsme spolu chodí jen na třídní sraz byl teda asi 3× a jakmile mi napsal před 8 nejezdi tak přišel po 12 a ještě zvracející proto že normálně nepije :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.11.10 21:34
Pettulle píše:
kacerval píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:
Pettulle píše:
kacerval píše:
jak dlouho ste bydleli v racicich?ja vubec nevim,podle popisu
Já tam byla nakýblovaná 7 let.

Tak to sme se museli aspon potkavat,jinak fakt nevim,kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.11.10 21:37

budu muset jit,kdyztak mi napis sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.11.10 21:38
Kamča.dalmatinka píše:
Pettulle píše:
Počítej s tím že do 12 nepřijde.Muj chlap za ty roky co jsme spolu chodí jen na třídní sraz byl teda asi 3× a jakmile mi napsal před 8 nejezdi tak přišel po 12 a ještě zvracející proto že normálně nepije :lol: :lol:

No, tak to ať počítá s tím, že zítra bude mít na krku malýho celej den! Dneska mi bylo celej den blbě, pak se to upravilo a teď mi začíná být zase zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.11.10 21:39

Kacerval: No podle věku to není poznat, někdo mi hádá docela o dost míň a i já se občas cítim na 17, ale jinak 26.

Holky, co říkáte na tohle?
Jsem tak sama, i když mám tebe.
Cítím se tak sama, i když mám tebe.
Ta samota mě tak tíží a sužuje.
Přitom by stačilo tak málo!
Pochopení, pohlazení, obejmutí!!
To je to, co mi tak strašně moc chybí!
Je mi strašně smutno.
Věnuješ mi jen pár prchavých chvil.
Máš mě ještě vůbec rád?
Nechci tak moc, jen obejmout, pohladit, políbit.
Už chápeš?

Není to blbý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
20.11.10 21:42

To je moc hezký, to by mohl pochopit.
Předposlední větu mu ještě zvýrazni. A dopiš frekvenci, jak často by sis to představovala. Jasně, přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.11.10 21:45
makina píše:
To je moc hezký, to by mohl pochopit.
Předposlední větu mu ještě zvýrazni. A dopiš frekvenci, jak často by sis to představovala. Jasně, přesně.

Hotovo, odešlu a asi půjdu na to nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová