Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky:)! Jsem ted v 35.tt, porod se blíží, rodit budu v Krči, proto mě zajímá, zda tam někdo ted nedávno rodil také. Prosím pište dojmy, at se připravím
, já zatím viděla jen prostředí poradny a tam to je moc hezký
.
Jukni tady: https://www.emimino.cz/…thomayerova/
je tam i moje zkušenost ![]()
Já rodila v roce 2009 a porodní boxy jsou dost hnusný, sprchy a WC přes chodbu a byly dost nechutné a smradlavé zrovna když jsem tam byla. Ale o prostředí nejde, bohužel jsem měla „štěstí“ na dvě porodní asistentky v podobě nepříjemných babizen, i to by se dalo snést, ale pak se vyskytla ještě blbá mladá doktorka Bednářová a to už byla kombinace na ránu
. Skončila jsem naštěstí jen se dvěma revizemi po porodu, páč ty tři kačeny nechtěly čekat, než sama porodím placentu a vyrvali ji skoro násilím. ![]()
Přeji ti, abys tam natrefila na někoho lepšího. Pokud můžeš, radši si zaplať, ať tam s tebou jde doktor a ne blb
nicméně o téhle možnosti v Krči nic nevím. ![]()
Na šestinedělí jsem ale byla spokojená, postupovali celkem moderně, nedávali dudlíky, dokrm se mnou konzultovali, nešmikali pupíčky, dali nám i fajn mastičky a olejíček z lékárny, až na mýdlo Johnson teda
, ochotně pomáhali s kojením a se vším, ale musíš si o to říct. Ocenila jsem, že nepouštěli návštěvy na pokoj, ale muselo se i s mimčem na chodbu, nestála bych o rodinu Hujerů od sousedky na pokoji. Zato to nehlídali, návštěvu jsi mohla mít klidně o půlnoci.
ahoj,
já rodila ve FTN letos v dubnu.
Neměla jsem štěstí na personál, ale to je všude. To už je jedno v které jsi nemocnici…
Porodní sály mi nepřišly tak hrozné, prostě klasika, porodní asistentka byla fajn… já myslim, že když už máš šílený bolesti, je ti jedno jak sálek vypadá…:)
Jinak horní oddělení šestinedělí je zastaralé, pokoje jsou po dvou až třech. Návštěvy nesmí na pokoj, musíš s prckem dojít na chodbu.
Já byla v blbym stavu po akutním císaři, takže jsem se nemohla zvednout z postele a manžel za mnou tedy nemohl.. Nechala jsem se přestěhovat dolu na nadstandart. Tam je to hezké, ale já neměla štěstí na dětské sestry a k tomu lehkou poporodní depresi
Zkrátka, všude je něco, hlavně at to dobře dopadne, držím palec! I v super moderní nemocnici můžeš natrefit na debila
Jinak ještě co se týče hyg. potřeb, vložky jsou na pokojích, WC, pro prcka dostaneš omezený počet plen, olej, krém na opruzeniny, žínky, to vše tam je. Oblečky na prcka jsou samozřejmě nemocniční. Jinak nevím, jestli jsou tam k dispozici erární noční košile /či andělíčci/, mě je nikdo nenabídl a musela jsem mít vlastní. Tak ještě jednou držím palec!
Ja mam teda uplne jinou zkusenost,
rodila jsem tam v lednu, a byla jsem nad miru spokojena (az na poznamky a poucovani ohledne dudliku a nekojeni) ale to se tebe asi tykat nebude…
Doktorka super, manzel byl se mnou u porodu…
je pravda co psala Gina, zachody a sprchy hnusný, ale na nadstandardu naprosty klid, manzel tam mohl se mnou byt celou dobu, mohl tam spat, miminko jsme meli u sebe jidlo nam nosili, mela jsem tam televizi a dvd (to asi nevyuzijes) pripojeni k internetu…opravdu spokojenost…
drzim palce ![]()
Já tam rodila před 14 dny a naprostá spokojenost se vším.Prostředí zastaralé ale personál super. Taky jsem měla nakonec akut císaře ale všichni byly mily klidně bych to dala znovu ![]()
30.července jsem tam rodila ..
Byla jsem fakt spokojená, uplně všude ..Pobyla jsem si tam docela dlouho jak po porodu ,tak i předtím v těhu jsem tam ležela…
Poprvé jsem rodila u Apolináře,kde jsem tolik spokojená teda nebyla..Jestli se nám poštěstí ještě jednou,tak jdu rozhodně do Krče:)
Hodně si tam teda stěžovaly na jídlo,ale já sním všechno,takže mě tam chutnalo,ikdyž jsem měla dietu kvůli játrům ![]()
Já tam rodila před rokem.
Plusy
Mínusy
Shrnuto, asi bych tam šla rodit zas
.
Přeju hodně štěstí
, Dul.
Ahoj já teda rodila přesně před 3rokama.Můžu si to vynachválit.Ležela jsem tam asi 5dní před porodem dole pod šestinedělí personál super opravdu chodila jsem drbat se sestrama na sestarnu.Porod mi vyvolávali když to na mě přišlo nechali mě až dokonce pak jsem skončila na akut.císaři.Všechno super i na šestinedělí jen co mě štvalo ta JIP nesměl tam manžel ani tel.jsem tam nemohla.Po druhé jsem tam chtěla rodit znovu jen jsme se odstěhovali tak jsem rodila jinde.Plánovaným císařem byla jsem při vědomí a na JIP mohla návštěva a mohla jsem tam mít tel.a mimi u sebe když jsem měla návštěvu
Jen jsem si vzpoměla nevím příjmení tý doktorky je mladá jmenuje se Sabina a ta mi asi celých 5dní tvrdila den co den,že do rana porodím a já pořád nic nakonec mě rodil doktor na příjmení si nevzpomenu,ale byl super
Doporučuji
AAlisek píše:
Ahoj já teda rodila přesně před 3rokama.Můžu si to vynachválit.Ležela jsem tam asi 5dní před porodem dole pod šestinedělí personál super opravdu chodila jsem drbat se sestrama na sestarnu.Porod mi vyvolávali když to na mě přišlo nechali mě až dokonce pak jsem skončila na akut.císaři.Všechno super i na šestinedělí jen co mě štvalo ta JIP nesměl tam manžel ani tel.jsem tam nemohla.Po druhé jsem tam chtěla rodit znovu jen jsme se odstěhovali tak jsem rodila jinde.Plánovaným císařem byla jsem při vědomí a na JIP mohla návštěva a mohla jsem tam mít tel.a mimi u sebe když jsem měla návštěvuJen jsem si vzpoměla nevím příjmení tý doktorky je mladá jmenuje se Sabina a ta mi asi celých 5dní tvrdila den co den,že do rana porodím a já pořád nic nakonec mě rodil doktor na příjmení si nevzpomenu,ale byl super
Doporučuji
Ahoj aalisek, som tam rodila pred 3 tyzdnami, a na JIP uz moze aj otec, a do konca babka s dedom 1 krat, ale prstenky atd nesmi bot, ked ides pohladkat svoje miminko, co ale aj ja uznavam, inac fotit nebol problem. Pak sme boli na tom 3 patre 9 dni, bol liepse nez nadstandart ![]()
Tak jsem se vrátila k Krče
, naštěstí jsme ještě neporodila, ale na rizikovém, byli hrozně milí
, pečovali o mě ve dne v noci
. Celkově jsem z Krče nedšená, tak doufám, že budu i při porodu
.
vililik píše:
Tak jsem se vrátila k Krče, naštěstí jsme ještě neporodila, ale na rizikovém, byli hrozně milí
.
AAlisek píše:
Tak to je dobře a držím palečky at vše dobře dopadne
vililik píše:
Tak jsem se vrátila k Krče, naštěstí jsme ještě neporodila, ale na rizikovém, byli hrozně milí
.
děkuji
, a co se týče vybavení, jak spousta maminek píše, že je zastaralé, tak to mi ani nepřišlo, s porovnáním s Podolím
. Co se týče šestinedělí a rizikového odd., je vidět, že tam je čisto, což jsem se v Podolí bála vstoupit do sprchy abych tam něco nechytla
.
já byla v Podolí jen na návštěvě tak nevím jak to tam je.Chtěla jsem tam rodit nebo u Apolináře jenže jsem nevěděla,že se tam musí do nějakého týdne registrovat a byli na mě do tel.takový nepříjemný.Doktor mi doporučil Krč a byla jsem tam spokojená a ty budeš určitě taky.Kdy máš termín?
AAlisek píše:
já byla v Podolí jen na návštěvě tak nevím jak to tam je.Chtěla jsem tam rodit nebo u Apolináře jenže jsem nevěděla,že se tam musí do nějakého týdne registrovat a byli na mě do tel.takový nepříjemný.Doktor mi doporučil Krč a byla jsem tam spokojená a ty budeš určitě taky.Kdy máš termín?
Termín mám 13.12.
, ovšem jestli tam tak dlouho ještě malá vydrží, to je otázka
…Byla bych ráda, kdyby alespoň ještě týden pobyla v bříšku, abych měla jistotu, že bude o.k. Ted jsem v 37.tt.