Přihlášení do DM – rodný list?

10568
7.11.10 10:06

Problém s DM

Ahoj když ste se přihlašovali do DM drogerie,taky si okopírovali rodnej list vašeho prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
7.11.10 10:10

Já jsem se přihlašovala, když jsem byla ještě těhotná, myslím, že chtěli jen k nahlédnutí těhotenskou průkazku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.11.10 10:13

Jj, chtějí nejdřív těhotenskou průkazku a po narození dítěte jeho rodný list. Já jsem ho posílala mailem, můžeš tam začernit rodné číslo a nechat jenom jméno a datum narození, nevadí jim to.

Ale jestli už to okopírovali, tak je to jedno… Každopádně je to normální postup, píšou to i na jejich stránkách, že chtějí rodný list.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
7.11.10 10:14

Ahoj,
já se přihlašovala jako těhotná, tak jsem jim dala nahlídnout do průkazky a když se narodil prcek, tak jsem jim to akorát oznámila mailem, RL jsem jim neposílala.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105

Taky tak, přihlašovala jsem se v těhu a jen se koukla na průkazku, nic nekopírovala ani do ruky si ji nebrala. Kopírovat RL bych nenechala ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054

u prvního dítka jsem dávala kopii rodného listu a u druhého těhu průkazky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
7.11.10 10:28
anecak píše:
Ahoj,
já se přihlašovala jako těhotná, tak jsem jim dala nahlídnout do průkazky a když se narodil prcek, tak jsem jim to akorát oznámila mailem, RL jsem jim neposílala.
K.

přesně tak, jen jsem na začátku místo ukázání poslala scan 1.str. těhu průkazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
7.11.10 10:59

ahoj taky jsem se hlásila jako těhotná s prukazkou a potom psala mail že se prcek narodil, žádný RL, ale je to normální postup aby se jim tam lidi nepřihlašovali neprávem, měli by ho hned scartovat a můžeš začernit zneužitelné údaje jako RČ, mají to stejně v Globusu na mimiklub i ve Schleckeru

• Citovat
  • Upravit
9454
7.11.10 11:47

posilala sem jim rodny list kde jsem zacernilna udaje do kterych jim nic neni :wink: (skoro vsechno :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.11.10 17:27

Děkuji moc za přízpěvky,já jim teda poslala rodný list a nic jsem nezačernila,ted už s tím nic nenadělám,tak to mám pro příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
31.1.13 13:24

Pokus o oziveni diskuze :)

Nevite jak to funguje v soucasnosti, vcera sem byla v DM a tam sem predregistrovala syna, po narozeni ditete mam tedy udelat co? Nejak to ze stranek DM nedokazu vycist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
31.1.13 13:33

@ne-silenamatka
byla jsem v DM, paní viděla, že mám pupík, tak mě zaregistrovala a to jsem na začátku 7. měsíce..změnila termín porodu a bylo to..nechtěla vidět ani průkazku a rozhodně bych jim rodný list neposílala..
stejně ty slevy nejsou nic moc..levněji nakoupíš, když mají třeba akci v tescu nebo někde jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
31.1.13 13:33

Já poslala emailem kopii RD, ale zabělila jsem to poslední čtyřčíslí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
31.1.13 13:41

@Nainuva
já si myslím, že to snad teď už ani nechtějí :nevim: takové caviky pro slevu 10Kč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.1.13 13:44

@ne-silenamatka Pokud jsi se předregistrovala, pak napíšeš po narození dítka email, kdy se mimčo narodilo a jak se jmenuje. Nic víc už po mě nikdo nechtěl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová