Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj když ste se přihlašovali do DM drogerie,taky si okopírovali rodnej list vašeho prcka?
Já jsem se přihlašovala, když jsem byla ještě těhotná, myslím, že chtěli jen k nahlédnutí těhotenskou průkazku…
Jj, chtějí nejdřív těhotenskou průkazku a po narození dítěte jeho rodný list. Já jsem ho posílala mailem, můžeš tam začernit rodné číslo a nechat jenom jméno a datum narození, nevadí jim to.
Ale jestli už to okopírovali, tak je to jedno… Každopádně je to normální postup, píšou to i na jejich stránkách, že chtějí rodný list.
Ahoj,
já se přihlašovala jako těhotná, tak jsem jim dala nahlídnout do průkazky a když se narodil prcek, tak jsem jim to akorát oznámila mailem, RL jsem jim neposílala.
K.
Taky tak, přihlašovala jsem se v těhu a jen se koukla na průkazku, nic nekopírovala ani do ruky si ji nebrala. Kopírovat RL bych nenechala ani náhodou.
u prvního dítka jsem dávala kopii rodného listu a u druhého těhu průkazky
anecak píše:
Ahoj,
já se přihlašovala jako těhotná, tak jsem jim dala nahlídnout do průkazky a když se narodil prcek, tak jsem jim to akorát oznámila mailem, RL jsem jim neposílala.
K.
přesně tak, jen jsem na začátku místo ukázání poslala scan 1.str. těhu průkazky.
ahoj taky jsem se hlásila jako těhotná s prukazkou a potom psala mail že se prcek narodil, žádný RL, ale je to normální postup aby se jim tam lidi nepřihlašovali neprávem, měli by ho hned scartovat a můžeš začernit zneužitelné údaje jako RČ, mají to stejně v Globusu na mimiklub i ve Schleckeru
posilala sem jim rodny list kde jsem zacernilna udaje do kterych jim nic neni
(skoro vsechno
)
Děkuji moc za přízpěvky,já jim teda poslala rodný list a nic jsem nezačernila,ted už s tím nic nenadělám,tak to mám pro příště
Pokus o oziveni diskuze ![]()
Nevite jak to funguje v soucasnosti, vcera sem byla v DM a tam sem predregistrovala syna, po narozeni ditete mam tedy udelat co? Nejak to ze stranek DM nedokazu vycist…
@ne-silenamatka
byla jsem v DM, paní viděla, že mám pupík, tak mě zaregistrovala a to jsem na začátku 7. měsíce..změnila termín porodu a bylo to..nechtěla vidět ani průkazku a rozhodně bych jim rodný list neposílala..
stejně ty slevy nejsou nic moc..levněji nakoupíš, když mají třeba akci v tescu nebo někde jinde..
Já poslala emailem kopii RD, ale zabělila jsem to poslední čtyřčíslí ![]()
@Nainuva
já si myslím, že to snad teď už ani nechtějí
takové caviky pro slevu 10Kč ![]()
@ne-silenamatka Pokud jsi se předregistrovala, pak napíšeš po narození dítka email, kdy se mimčo narodilo a jak se jmenuje. Nic víc už po mě nikdo nechtěl ![]()