Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, včera mi začalo tepat v uších, je to strašně nepříjemné, stává se mi to několikrát za den. Není to stabilní, ale i tak je to nepříjemné. Nevíte z čeho se to může stát? Co to způsobuje? Děkuju mockrát
Já to znám. Stává se mi to a myslím si, že to bude od tlaku ![]()
Včera mi celý den uši zaléhaly a taky bych řekla že to bude změnou tlaku = studenou vlnou co sem míří.
Taky znám, a k tomu ještě pískání, tóny, je to hnuus…ale to tepání přejde, určitě je to od tlaku ![]()
Taky to znám.Já to hlavně pociťuji když ležím večer a usínám,tak mi tepe ucho jako blázen:-)ale mám vysoký tlak ,možná je to od toho. ![]()
Já mám právě tlak nízký a problémy s krční páteří a jsem chudokrevná, tak zřejmě vše dokupy, že?
ahoj Lady, taky znám, je to fakt dost nepříjemný a pokaždý mam pocit, že se z toho zbláznim!!! Čim to je, to netušim, ale kdyby se tomu dalo předejít, tak bych to ocenila.
Petulko ahoooj, tak to jsem ráda,že v tom nejsem sama, tak abychom nakonec fakt nebyly těhule
![]()
Já to mívám taky, a to mám vysokej tlak. Když třeba prudce vstanu, nebo i ve sprše, tam často. Jako když se rozproudí krev. A doufám, že těhu teda nejsem, nestrašte holky ![]()
Holky tak jak tam koukám nejsem sama. Stalo se mi to poprvý včera večer a málem jsem neusnula. Je to nepříjemný a tlak má taky nízký.Je to jak když vám v uchu buší srdce že jo? Těhotná já teda fakt nejsem
v 18..
Ježiš, to je strašný, mam to stejný, navíc to tepe mnohem větší frekvencí než je běžný tep - a těhotný ani náhodou - jsem chlap… ![]()
Ahoj LadyRebeko. Sama v tom určitě nejsi, taky mě občas tepe v uchu a to je mi 14 let. Vůbec nevím z čeho to je, ale opravdu rád bych se toho zbavil. Někdy mě i na pár sekund píská v uchu, mě pomáha to, že si zacpu uši a v klidu dýchám. Poté to hned přestane. ![]()
Já to mám už 3 měsíce vkuse, údajně od páteře, rehabilitace zatím nepomáhá. Ty kapky pomáhají?