Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ZoufalkaJ ja te chapu. Pristup tve doktorky mi pripada moc fajn
vim, ze je to nejohranejsi fraze ale zkus se nato tolik nesoustredit. Zbytecne se stresujes co by kdyby. Stres muzes mit az pokud ta situace nastane, ale takhle dopredu to fakt nedelej
na internetu nic nehledej, pochybuju ze najdes lepsi informace nez to co ti rekne tva doktorka. Jestli potrebujes vzpruhu a slyset pozitivni pribeh tady ho mas:) mrneti se cele tehotenstvi darilo skvele, porodni vaha byla normalni, apgar 10-10-10. V sesti mesicich zacal sedet a lezt
me bylo pekne blbe, zvracela jsem do sesteho mesice ale to nikdo nevi jestli to spolu souviselo
drzim palce at vse dopadne jak si prejes
@Teniska7 píše:
@ZoufalkaJ ja te chapu. Pristup tve doktorky mi pripada moc fajnvim, ze je to nejohranejsi fraze ale zkus se nato tolik nesoustredit. Zbytecne se stresujes co by kdyby. Stres muzes mit az pokud ta situace nastane, ale takhle dopredu to fakt nedelej
na internetu nic nehledej, pochybuju ze najdes lepsi informace nez to co ti rekne tva doktorka. Jestli potrebujes vzpruhu a slyset pozitivni pribeh tady ho mas:) mrneti se cele tehotenstvi darilo skvele, porodni vaha byla normalni, apgar 10-10-10. V sesti mesicich zacal sedet a lezt
me bylo pekne blbe, zvracela jsem do sesteho mesice ale to nikdo nevi jestli to spolu souviselo
drzim palce at vse dopadne jak si prejes
Tak to je nádhera jsem ráda, že se prckovi daří skvěle a je tak šikovný
Moc ti děkuji za podporu doufám že pak kontrola dopadne dobře a pak celé těhotenství bude dobré jak tvoje, klidně ať zvracím jak ty hlavní je pro mě zdraví miminka ![]()
Tak holky v únoru půjdu na operaci, doktorka mě tam poslala že se mi to nechce usadit a skrz těhotenství by to bylo špatné.
@ZoufalkaJ to je super, ze to doktorka resi. Drzim palce at vse dobre dopadne. ![]()
@ZoufalkaJ
Uvidis, ze je to nejlepsi reseni. I pro tvuj klid z nasledneho tehu. Operace je v pohode. Drzim pesticky ![]()
Děkuju mám teda šílený strach ale bude to tak lepší… děkuju za všechny příspěvky ![]()