Hyperfukce a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
787
30.1.18 12:31

@ZoufalkaJ ja te chapu. Pristup tve doktorky mi pripada moc fajn :) vim, ze je to nejohranejsi fraze ale zkus se nato tolik nesoustredit. Zbytecne se stresujes co by kdyby. Stres muzes mit az pokud ta situace nastane, ale takhle dopredu to fakt nedelej :) na internetu nic nehledej, pochybuju ze najdes lepsi informace nez to co ti rekne tva doktorka. Jestli potrebujes vzpruhu a slyset pozitivni pribeh tady ho mas:) mrneti se cele tehotenstvi darilo skvele, porodni vaha byla normalni, apgar 10-10-10. V sesti mesicich zacal sedet a lezt :lol: me bylo pekne blbe, zvracela jsem do sesteho mesice ale to nikdo nevi jestli to spolu souviselo :) drzim palce at vse dopadne jak si prejes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
30.1.18 12:34
@Teniska7 píše:
@ZoufalkaJ ja te chapu. Pristup tve doktorky mi pripada moc fajn :) vim, ze je to nejohranejsi fraze ale zkus se nato tolik nesoustredit. Zbytecne se stresujes co by kdyby. Stres muzes mit az pokud ta situace nastane, ale takhle dopredu to fakt nedelej :) na internetu nic nehledej, pochybuju ze najdes lepsi informace nez to co ti rekne tva doktorka. Jestli potrebujes vzpruhu a slyset pozitivni pribeh tady ho mas:) mrneti se cele tehotenstvi darilo skvele, porodni vaha byla normalni, apgar 10-10-10. V sesti mesicich zacal sedet a lezt :lol: me bylo pekne blbe, zvracela jsem do sesteho mesice ale to nikdo nevi jestli to spolu souviselo :) drzim palce at vse dopadne jak si prejes

Tak to je nádhera jsem ráda, že se prckovi daří skvěle a je tak šikovný :) Moc ti děkuji za podporu doufám že pak kontrola dopadne dobře a pak celé těhotenství bude dobré jak tvoje, klidně ať zvracím jak ty hlavní je pro mě zdraví miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.1.18 10:42

Tak holky v únoru půjdu na operaci, doktorka mě tam poslala že se mi to nechce usadit a skrz těhotenství by to bylo špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
31.1.18 10:46

@ZoufalkaJ to je super, ze to doktorka resi. Drzim palce at vse dobre dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
31.1.18 11:20

@ZoufalkaJ
Uvidis, ze je to nejlepsi reseni. I pro tvuj klid z nasledneho tehu. Operace je v pohode. Drzim pesticky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.1.18 11:20

Děkuju mám teda šílený strach ale bude to tak lepší… děkuju za všechny příspěvky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí