Hypermangan - dala jsem toho moc

smurfka
17.9.18 13:33

proč si tu vodu hned nezředila? 8o když tam nasypu více, tak přileju více vody ne :nevim:
jestli jí to ublíží nevím..asi z jedné dávky snad ne..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
17.9.18 13:37

Pokud byste to s koncentrací hypermanganu v roztoku přehnali, může dojít až k poleptání pokožky..
zavolala bych pediatře..a šla jí dítě ukázat..jestli ti na to dá nějakou mastičku nebo řekne že to zmízí samo..

• Citovat
  • Upravit
2195
17.9.18 13:38

@Ketris My jej dávali malé při neštovicích a jednou jsme ho taky naředili více,malá pak byla od něj nažloutlá ale nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12473

@smurfka Koupala jsem ji v tmavem lavoru v koupelne a neprislo mi to tak tmave.. moje chyba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12473

@Pe-G Presne tak je taky.. snad to bude dobry :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
17.9.18 13:46

@Ketris Jo,malá časem vybledla.Pokud je jen flekatá a nemá narušenou kůži byla bych v klidu (nemyslím tím tu opruzeninu,ale tu zdravou- aby nebyla poleptaná,snad jsem to napsala srozumitelně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12473
17.9.18 13:53

@Pe-G jsou to prave jen ty flicky, jinak nic.. uvidim co zitra :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
17.9.18 14:06
@Ketris píše:
Ahoj holky,
dceru jsem koupala v hypermanganu, jelikoz ma velke opruzeniny, doporucila mi to doktorka. Jenze voda byla fialova a dcerka ma tedka na spodni casti tela vsude fleky jak dalmatin :zed: Neublizi ji to nejak? Zmizne to samo? Diky :kytka:

A umyla si jí pořádně v čisté vodě? Jestli ne, tak jí hned umyj. Já si toho jednou nasypala moc a kůže mi pak pořádně pálila. Musela jsem to pak chvíli oplachovat čistou vodou. Zklidnilo se to, ale mám od té doby z hypermanganu respekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12473
17.9.18 14:11

@meduzza Ano, hned jsem ji vodou omyla..cetla jsem, ze by to melo jit dolu i stavou z citronu, ale z toho mam obavy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
17.9.18 14:14

Tak jestli nebrečí a kůže není nijak poraněná, tak bych to neřešila. Jinak ty fleky ničím neumyješ, zmizí samy do 48 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí