hypoalergenní strava

165
19.1.05 21:40

hypoalergenní strava

Potřebovala bych poradit s hypoalergenní stravou. Naše dvojčátka mají atopický ekzém a mě už nenapadají žádné recepty, co jim dávat k jídlu. Jaké potraviny dáváte vy? A jak různě je kombinujete? Holkám už bude za chvíli rok, ale já nechci nic uspěchat. A ještě se chci zeptat, čím mažete své děti, když mají ekzém? Díky moc. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.1.05 23:01

Ahoj,

nevím, zda je to nesmysl, ale doktor mi pro kluka napsal tzv. Holtovu mast (smrdí jak asfalt). Pravda je, že mu moc pomáhá. Potom, co se ekzém uklidní hodně mažeme Excipialem U-Lipolotio.
A co se týče jídla, má značně omezený jídelníček. To se nedá nic dělat. Ono, bohužel, ne vždy, ale často, může později jít ruku v ruce s atopickým ekzémem i astma. A tak je lepší raději špunta ošidit např. o citrusy, než později řešit namísto vyrážky astmatické záchvaty.
Já klukovi dávám všechny tzv. nealergizující potraviny. Ale to by měl říct doktor, co smí a co ne.
Ahoj a pevné nervy, babičky nikdy nepochopí, že prcek by neměl pomeranč atd. atd. …

Evča

• Citovat
  • Upravit
125
20.1.05 00:48

Ahojky,
tak ja nastesti tyhle problemy u nasi male neresim, ale myslim, ze jsem videla nejakou kucharku na takovou stravu. Zkus se mrknout v nejakem lepsim knihkupectvi. A mazani......................zrovna to resila jedna maminka prede mnou v rade v lekarne. Magistra ji nebyla schopna poradit nic jineho nez tu zminenou Holtovu mast, nebo obycejnou vazelinu. Tak nevim, mozna ani nic jineho neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lagallardia
31.1.10 15:48

Krém na exémy

Ahojky já mám 14-ti měsíčního syna, taky má exémy a mažu ho krémem od Menalind Derm a docela to pomáhá, zatím teda nejvíc z toho co jsme vyzkoušeli.Navíc od stejný značky má i olej do koupele.....vyzkoušej, myslím, že to fakt pomáhá.=)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure