Hypospadie - máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
22.1.17 17:25
@Giv píše:
@holkaZ díky. Synovi jsou 3 roky tak jsem sama zvědavá kdy se dostaneme na řadu.

Nás operoval mudr Dítě, můžu doporučit. Myslím že věk nesouvisí s pořadníkem, chce tam často volat, třeba co týden, uhánět sestry, ony si vás zapamatují a půjdete rychleji (vlastní zkušenost) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
22.1.17 17:43

@holkaZ aha vidíte já tam nevolala ani jednou přiznám se že se toho bojím tak jsem se asi rozhodla pro vyčkávání až se ozvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
22.1.17 17:43

@holkaZ aha vidíte já tam nevolala ani jednou přiznám se že se toho bojím tak jsem se asi rozhodla pro vyčkávání až se ozvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.1.17 17:57
@Giv píše:
@holkaZ aha vidíte já tam nevolala ani jednou přiznám se že se toho bojím tak jsem se asi rozhodla pro vyčkávání až se ozvou.

Sestry mají na chodbě kout s pc a od rána do večera-podle času jukaj do pc a obvolávaj budoucí pacienty. Věřte, že spousta jich odmítne, z důvodu nemoci a pod… A ony volají dalším a dalším dokud to nevyjde. Takto to dělají téměř každý den. Takže pokud budete volat co týden, ony si Vás zapamatují a ozvou se až někdo odmítne. Řekli mi že po nás je dalších 1000 čekajících pacientů z čech a slovenska. Takže nevěřte tomu, že to berou krásně popořadě. Prostě kdo se tam chce mermomocí dostat-ten vyhraje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
22.1.17 21:19

@Giv syn měl taky lehčí formu, na starost ho měl pan doktor Drlík. Evidentně kdo nezavolá, tak má smůlu :think: já volala loni v lednu s tím, že čekáme už dva roky, tak nám dali termín v říjnu s tím, že se to může změnit. To pak posunuli na listopad, když jsem tam volala v listopadu, tak že asi až po novém roce, že asi před Vánoci bychom nechtěli, tak jsem řekla, že klidně před Vánoci, tak v prosinci nám nakonec ještě ten termín o pár dní posunuli, ale konečně to klaplo, ani jsem v to nedoufala, protože telefonáty byly vždycky o tom, že další termín je bez záruky, tak jsem čekala že ani prosinec nevyjde a bude se to odkládat na tento rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
28.1.17 13:08

Oba synové byli operovaní s hypospádií na Bulovce - MuDR. Kotrnoch. Oba měly tedy lehčí formu. U staršího jsme termín dostali na první konzultaci cca po třech měsících a klaplo to. S hypospádií se operovalo zároveň migrující varlátko (září 2014). Mladší byl akutka, hypospádie a zúžená močová trubice, na operaci šel jako 7mi týdenní miminko (květen 2015).
Dnes jsme se opět vrátili z nemocnice - starší hydrokéla a úprava předkožky po hypospádii, mladší jen úprava předkožky. Termín jsme dostali v listopadu. Opět pan doktor Kotrnoch a za mě spokojenost. Takže kdo nechce čekat, zkuste Bulovku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 00:18

Prosím jakého dětské urologa holky doporučíte? Byla jsem v Plzni Bory pan Kouba. A nebyla jsem spokojená. :,( Pan doktor nic neřekl a jen další kontrola za rok. Malej má rozštep předkožky. Jinak nezáleží jaké město dojedu všude, když nám pomůžou. :,( Děkuji

• Citovat
  • Upravit
2614
9.9.17 18:30

Hypospadie preci není rozstèp predkozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.9.17 21:42

Syna čeká ve středu operace v Motole, chtela bych se zeptat co jste si brali sebou do nemocnice hlavně pro syna. Jak je to tam s jídlem jestli dostáváte na pokoj nebi si musíte někam dojít. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
27.11.17 23:08

Premyslim

Jak již jsem zde psala syn 4 roky s hypospadii. Jsme na cekaci na Karlaku.
Syn je celkově bez obtíží cura dobře bez obtizi ve stoje jako kluk v podstatě ma trubici možná 1-2mm od špičky, kde je i ta slepá dirka.
A mě se teď honí v hlavě ze vlastně od roku 2013 ho nikdo nevidel neprohledl nic.
Samozřejmě mam strach co se operace týká navíc náš živel a divoch uvazany na lůžku :,(
Momentalne uvažují nad konzultaci případně mozna i naivne doufám ze operace není nutná. Uvažovala jste třeba nektera na operaci nejít? Konzultovat to vicekrat? Ne jak u nás jen jednou u tehdy 3měsíčního miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
28.11.17 08:22

@Giv to se pořád neozvali s termínem? 8o Já jak tam loni volala v lednu a první termín dali na říjen, tak rovnou říkali, že mám syna objednat na konzultaci, když ho naposledy viděl doktor jako mimino.
Toho uvázání jsem se taky bála, nakonec to nebylo to, co bych tak špatně nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
28.11.17 09:10

@nesssinka já tam volala to ani nikdo nebrala psala jsem email a pak se přiznám jsem to neřešila. Navíc ted od června to byla jedna nemoc za druhou.
Tak to uvázání je jedna z mnoha věcí, kterých se obávám. Celkově co si budeme povídat mám strach jak to snese, když pak čtu o nevydařených operacích tak si vůbec říkám zda ho tomu vystavit. Pak si zase říkám abych neudělala něco špatně kdy ne.
Ale ono je to těžký nikdo se za celou dobu neozve. Synovi funguje vše jak má. Nikdo mi vpodstatě ani neřekl jaká jsou rizika když by se operace neudělala, ale mraky rizik co se může stát a co se nemusí povést. Tím mě vystresovali už když byl miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.17 09:38

Ahoj, taky mám strach, synovi budou 2 roky, nejdřív sem jeden termín operace zrušila - byl nemocný a ani sem tam jít nechtěla, teď máme další termín na leden, má opravdu jen malinký problém, dírku trošku posunutou a zúženou, ale doporučili nám ji. Váhám hodně, jestli synovi ublížím tím, že tam nepůjdeme anebo půjdeme. Nakonec sem se rozhodla, že asi půjdeme. Pokud by třeba ty problémy se záněty atd. nastaly až v pubertě nebo později, tak si myslím, že by to bylo horší pro něho - ať už psychicky i fyzicky.
Ted je to spíš hrozný pro mě, nedokážu si syna představit v narkoze a hlavně aby vše bylo ok, ale pak si říkám, že operují miminka s mnohem horšími problémy a zvládnou vše - ať už zákrok nebo narkózu. Viděla sem i dokument o dětech v narkoze nebo jak je operují a jsou víc hlídaní, pomáhají jim i dýchat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.17 23:40

Ahoj maminky. Mám ročního syna a má hypospadii a rozštěp předkožky. :( Čeká nás v novém roce operace. :( Jsme objednaný do Motola pan doktor MUDr. Jan Kříž. Prosím je tady někdo kdo tam třeba byl a může něco napsat jak to chodí. Mají mu dělat moč. trubici a obřízku. Strašně se toho bojím. :,( Stále jen přemýšlím co a jak bude.Zda až bude dospělý mě nebude vyčítat co jsem mu udělala. Hledala jsem řešení, aby nemusel mít obřízku. Ale prý to nejde. :,( Jak to prosím berou kluci co mají obřízku a jsou starší? Jinak hypospadii nikdo u nás v rodině nemá. Chtěla jsem mít další dítě. Ale teď se bojím aby nás pak nečekalo něco stejného nebo horšího. :,( Už bych neměla sílu to postupovat znova. :( Prosím o vaše zkušenosti. DĚKUJI

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.17 01:59

Děkuji moc. :hug: Sedím tady a přečetla jsem celou diskuzi a brečím. Proč ty naše zlatíčka musí mít takové problémy. :( Stále si omílám v hlavně co jsem udělala špatně. :( Stále si říkám proč zrovna můj syn. :,( Je to asi sobecký ale proč :,( :,( :,( Maminky co už to máte za sebou. Chtěla bych mít v té nemocnici také tolik síly jako vy. Nevím jak se udržím být silná před synem. Když už teď nemyslím na nic jiného. :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA