Hypospadie - máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7736
21.10.23 15:46
@Veru1994123 píše:
@Taktinevím děkuju ☺️ no snad to bude rychlé a v dnešní době doufám že už se pokročilo na tolik že tam nebudeme tolik dní 🙏 🙏 🙏 děsí mě ta představa 10 dní přivázaný jak ve vězení 😁 🙈já kde by syn byl operován bydlím kousek od tý nemocnice dokonce na tu budovu i vidím takže bych na tu chvilku byla s přítelem a se synem aby sem nebyla sama no snad to uteče rychle a nebude mít trvalé následky 🙈

To rozhodně nebude. Dej pak vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru1994123
6.11.23 21:51

@Taktinevím ještě sem se chtěla zeptat jestli po tý operaci vypadá pak ten pindík trošku jako normální jestli ta operace pomůže trošku? A jestli syn neměl pak problémy ve školce ve škole jestli se nemám bát že by ho šikanovali nebo smáli se mu že ho má jiného ikdyž on ten jeho pindík vypadá jako po částečné obřízce ale i tak 😔

• Citovat
  • Upravit
7736
8.11.23 20:11
@Veru1994123 píše:
@Taktinevím ještě sem se chtěla zeptat jestli po tý operaci vypadá pak ten pindík trošku jako normální jestli ta operace pomůže trošku? A jestli syn neměl pak problémy ve školce ve škole jestli se nemám bát že by ho šikanovali nebo smáli se mu že ho má jiného ikdyž on ten jeho pindík vypadá jako po částečné obřízce ale i tak 😔

Přesně jak píšeš. Vypadá jako po obřízce, takže se od těch ostatních opravdu příliš neliší. Kdy tam jdete? A už se nestresuj, prosím tě, bude úplně v pohodě, zdravý a plodný muž. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru1994123
8.11.23 20:16

@Taktinevím jdeme na urologii až 10 ledna 🙈dlouhá doba :)

• Citovat
  • Upravit
110
11.10.24 12:34

Zdravim, je tu nejaka maminka co resi momentalne take hypospadii? Jinak byla bych vdecna, pokud by nekdo z predeslych ucastniku diskuze mohli dat vedet jak se dari klukum po operaci po letech a jestli vse funguje jak ma 😊 Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
11.10.24 13:56

@Honeyyy syn byl na operaci 2019 a druhá operace 2021 a vše funguje jak má. Narodil se s hypospadií 2.stupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.10.24 08:03

@Bája6 moc dekuji za uklidneni ❤ jen me trochu trapi ibava, aby i pindik rostl jak ma, vse zatim take v poradku? Na Karlaku je desna cekacka, ale opravdu bych chtela jit tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
7.11.24 05:35

Ahoj holky, právě ležím se svými kluky na Karláku…operace hypospadie. Jednomu dopadla dobře a druhý bude muset znovu.Jsem z toho strašně špatná. Mam. hrozny strach že to už snad nikdy nebude dobře a nebude moci čůrat ve stoje jak si přeje. :,(.Navíc když brácha bude moci.
Druhá operace prý za 9-12 měsíců, spíš ať počítám s rokem.Uz o tuhle operaci jsem se musela prosit…kdybych nevolala tak snad nikdy nejdou.
Budu ráda když se podpoříme, podělíme o informace a tak. V. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
7.11.24 07:29

@ametyst Ahoj, jaký stupeň hypospadie kluci mají? Syn měl 2. stupeň a musel na dvě operace. 1. operace v 11 měsících a 2. ve 33 měsících. A teď je vše v pořádku a čůrá ve stoje.
Jak jsou starý kluci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
7.11.24 17:04

@Bája6 ahoj,no já usilovala o operaci od jejich narození ale nechtěli to dělat dřív jak ve 3 letech..takže teď jim je 4 a dva měsíce. Nevim jaký stupen mají, doktor řekl že se to nedá říct, protože ještě měli tzv chordu.Ten jeden co musí na další operaci prý ted bude mít dirku na čůrání ještě níž než měl. asi uprostřed podniku:( takže opět žádné čůrání ve stoje.Nam řekli že nejdříve druhá operace po 6 měsících ale spíše 9-12 měsíců…ale tady se dost bojím protože ty termíny co dávají jsou silene :roll:.
Mužu se zeptat jak probíhalo vyndávání cévky atd? chtějí nás pustit někdy příští týden s pytlíčkrm a cevkou.Mam z toho upřímně hrůzu a ještě když si představím že po 14 dnech jim to vyndají..tak tu bolest :?.a ještě jednou navíc vše..
Super že to u tvýho chlapecká dopadlo tak dobře! on to měl asi trochu jiné že? i když možná ten druhý stupeň by tak odpovídal i mým klukům si jej laicky myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
9.11.24 20:12

@ametyst ahoj moc me mrzí co prozivate, uprimne se taky desim co nas ceka, ty mas dvojcata tedy a oba jsou hypospadici? Nasemu malemu je teprve pul roku tak premyslim kam jit a asi nejspis Motol, me ten Karlak timhle hrozne stve ac bych tam chtela…ta nejistota, kdy daji termin a jestli vubec ke ubijejici… a nesmutni budou curat ve stoje, ono to bohuzel tak nekdy je, ze to je na vic operaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
10.11.24 12:50

@Honeyyy ano jsou to jednovaječná dvojčata. oba to mají. Dnes tedy tomu jednomu sundali cévku..au :,( a čeká se až se vyčůra…no upřímně je obřezaný a je to nezvyk. a pindík mi přijde docela malý. nevim jestli to naroste nebo je to normální..Oni měli ještě tu chordu takže penis byl částečně zanořeny.
Děkuji a snad druhá operace pomůže…
V půl roce bych to asi ještě neřešila ale pokud má lehčí vadu mohl by jít asi i dříve tady na tom Karláku.
V Motole je teď skvělý pan doktor Trachta..dříve tam snad nebyl..u něj bych se nebála, je to kapacita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.12.24 07:40

Zdravím,

projížděl jsem si diskuzi. Chtěl bych uklidnit maminky, že hypospádie je opravdu jen kosmetický problém. Operovali mě ve 12 letech v Motole. Je mi 35 mám skvělou ženu a dvě zdravé krásné děti. Čerstvého chlapečka též s hypospádií. Je to asi dědičné, můj děda to měl taky. A nikdy jsem neměl ve vztazích a sexuální oblasti problémy. Výsledek opravdu vypadá jako po obřízce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.1.25 10:54

@Wolf17 zdravim, dekujeme za uklidneni :srdce: mohu se zeptat jakou formu hypospadie jste mel? Syn ma i chordu, zakriveni tak z toho mam strach, aby do budoucna vse bylo jak ma i z hlediska te velikosti, aby se mu nekdo nesmal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí