Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Pratt píše:
Chtela jsem ti napsat, ale kdyz vidim, jaka jsi netykavka, prdim na tebe.
@subsomi píše:
psala jsem o tobě ne tvém dítěti
a tupá budeš zřejmě ty, pokud nerozlišuješ sebe a své dítě
jiste a proto pises jeji vahu a kolik meri!
Šmankote, na tohle opravdu neexistuje jednoduchá odpověď. Kalkulačka napoví, banka odpoví.
Prošli jsme si hypotékou od hledání po zaplacení. Začínali jsme na hypoteční kalkulačce, skončili v bance.
My jsme si tím taky prošli a úplně jsme vynechali tu fázi internetových kalkulaček - beztak je to jen orientační a my chtěli rovnou konkrétní nabídky.
@kelynka
v podpisu je uvedeno, že je to váha a délka vás obou
@madi píše:
My jsme si tím taky prošli a úplně jsme vynechali tu fázi internetových kalkulaček - beztak je to jen orientační a my chtěli rovnou konkrétní nabídky.
My jsme měli ještě specifický požadavek- hypoteční úvěr bez dokládání faktur, našli jsme to na netu, ověřili v praxi.
@subsomi píše:
@kelynka
Zapnula jsem si podpisy, v tomto případě navážení snad není na místě.
@subsomi píše:
@kelynka
@kolik píše:
Z materskeho pluralu je mi taky na bliti. Kolik ti je prosimte, ze nejsi schopna rozlisit sebe a dite? Manzelka ted prodavala boty, pani je chtela premerit, tak ji to manzelka poslala a ona napise: „Tak ty by nam byly bohuzel male“. Pane boze![]()
![]()
jezisi.. kdyz napisu vazime nemusi hned znamenat ze obe dve!! to se tak pise normalne..
![]()
@kelynka píše:
jezisi.. kdyz napisu vazime nemusi hned znamenat ze obe dve!! to se tak pise normalne..![]()
tak nevím já si připadám jako normální a takhle rozhodně nepíšu a ani nemluvím
V hovoru mi to sice trhá uši, ale jsem schopna to přejít, ale v psaném textu to na mě působí tak, že matka je vývojově na úrovni svého dítěte.
@kolik píše:
Dovolil bych si te vyvezt z omylu. Nepise se to tak normalne.
Ani se nepíše vyvézt
@subsomi
Ano, souhlasím. Já se omlouvám, za OT, ale mateřský plurál, a ještě napsaný, je děsný. A ne, v mém okolí, nikdo „nemyká“ a opravdu to není běžný uzus. Otázka „jak se vám kaká po sunaru“ (bylo na emiminu), mi automaticky vyhodí odpověď, že sunar nepiju.
Jinak u hypotéky bych si pořádně porovnala nabídky, nechala udělat návrhy smluv, dala bych si na čas. Uspěchané rozhodnutí, když jde o spoustu peněz, není nikdy výhodné.
@blecha72
ano zakladatelka je zřejmě na dítě hodně upnutá, když má jen jedno z původních dvou, to je mi samozřejmě líto, ale mateřský plurál to neomlouvá ![]()
Navíc každý má nějaký problém, nějakou zkušenost a někdo to všem vytroubí a někdo si to nechává pro sebe a můžeš někoho ranit, jen proto, že nevíš souvislosti ![]()
Nechtěla jsem být zlá, o hypotékách vím poměrně hodně, a proto jsem tuto diskuzi otevřela, ale vzhledem k tomu jak špatně je položen dotaz, žádné podrobnosti, nic upřesňujícího
tak jsem se nenamáhala klást doplňující dotazy (tu chybu jsme udělala jednou a byla jsme já ta špatná, že se moc vyptávám místo abych poradila
) a reagovala jsme tak, jak jsem reagovala.
Tady je tolik chytrych lidi, ze je vas tady fakt skoda!!! Ja si tady muzu mit psane co chci ja!! ale vzdy se proste nekdo najde, kdo bude mit blbe pripominky!
![]()
Jako zensky sorry, ale co ma kdo v podpisu napsany snad muze byt kazdymu u prde..le ne, zakladatelka se tady pta na moznost hypoteky, tak nechapu uz na prvni strance to rejpany do centimetru a kilogramu…jestli nekdo nema co k otazce rict tak at je radsi ticho, mne se to zdalo taky trapny a ubohy… ![]()