Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@subsomi píše:
@kelynka
v podpisu je uvedeno, že je to váha a délka vás obou
@kolik píše:
Z materskeho pluralu je mi taky na bliti. Kolik ti je prosimte, ze nejsi schopna rozlisit sebe a dite? Manzelka ted prodavala boty, pani je chtela premerit, tak ji to manzelka poslala a ona napise: „Tak ty by nam byly bohuzel male“. Pane boze![]()
![]()
jezisi.. kdyz napisu vazime nemusi hned znamenat ze obe dve!! to se tak pise normalne..
![]()
@kelynka píše:
jezisi.. kdyz napisu vazime nemusi hned znamenat ze obe dve!! to se tak pise normalne..![]()
tak nevím já si připadám jako normální a takhle rozhodně nepíšu a ani nemluvím
V hovoru mi to sice trhá uši, ale jsem schopna to přejít, ale v psaném textu to na mě působí tak, že matka je vývojově na úrovni svého dítěte.
@kolik píše:
Dovolil bych si te vyvezt z omylu. Nepise se to tak normalne.
Ani se nepíše vyvézt
@subsomi
Ano, souhlasím. Já se omlouvám, za OT, ale mateřský plurál, a ještě napsaný, je děsný. A ne, v mém okolí, nikdo „nemyká“ a opravdu to není běžný uzus. Otázka „jak se vám kaká po sunaru“ (bylo na emiminu), mi automaticky vyhodí odpověď, že sunar nepiju.
Jinak u hypotéky bych si pořádně porovnala nabídky, nechala udělat návrhy smluv, dala bych si na čas. Uspěchané rozhodnutí, když jde o spoustu peněz, není nikdy výhodné.
@blecha72
ano zakladatelka je zřejmě na dítě hodně upnutá, když má jen jedno z původních dvou, to je mi samozřejmě líto, ale mateřský plurál to neomlouvá ![]()
Navíc každý má nějaký problém, nějakou zkušenost a někdo to všem vytroubí a někdo si to nechává pro sebe a můžeš někoho ranit, jen proto, že nevíš souvislosti ![]()
Nechtěla jsem být zlá, o hypotékách vím poměrně hodně, a proto jsem tuto diskuzi otevřela, ale vzhledem k tomu jak špatně je položen dotaz, žádné podrobnosti, nic upřesňujícího
tak jsem se nenamáhala klást doplňující dotazy (tu chybu jsme udělala jednou a byla jsme já ta špatná, že se moc vyptávám místo abych poradila
) a reagovala jsme tak, jak jsem reagovala.
Tady je tolik chytrych lidi, ze je vas tady fakt skoda!!! Ja si tady muzu mit psane co chci ja!! ale vzdy se proste nekdo najde, kdo bude mit blbe pripominky!
![]()
Jako zensky sorry, ale co ma kdo v podpisu napsany snad muze byt kazdymu u prde..le ne, zakladatelka se tady pta na moznost hypoteky, tak nechapu uz na prvni strance to rejpany do centimetru a kilogramu…jestli nekdo nema co k otazce rict tak at je radsi ticho, mne se to zdalo taky trapny a ubohy… ![]()
Doporučuju ti aby jsi se poradila s finančním poradcem, který ti všechno oběhá a najde nejlepší variantu:jazyk: Sama bych se do toho nepouštěla
@kelynka píše:
Tady je tolik chytrych lidi, ze je vas tady fakt skoda!!! Ja si tady muzu mit psane co chci ja!!
Svoboda jednoho člověka končí tam, kde začíná svoboda druhého člověka.
Můžeš si psát co chceš a já na to můžu reagovat tak, jak chci já.
@subsomi píše:
Svoboda jednoho člověka končí tam, kde začíná svoboda druhého člověka.Můžeš si psát co chceša já na to můžu reagovat tak, jak chci já.
Ona, ale nemysli, ze si tady jako na foru muze psat co chce, ale do podpisu, ze si muze napsat co chce a na to nema myslim pravo nikdo reagovat, jeste k tomu, kdyz se do diskuze absolutne nehodi…nechapu, ze se skoro v kazde diskuzi musi najit nejaka rejpalka… ![]()
A pokud chceš doopravdy vědět, jaký musíš mít příjem, abys dostala hypo 900tis. kč, tak uveď detaily:
1. jaká bude hodnota zástavy
2. co bude zástavou (pozemek, dům, byt - dr.vl. nebo os.vl.)
3. kdo bude žadatelem (ty, přítel, oba manželé)
4. jaký druh příjmu má žadatel (mzda z tr.pr. poměru, příjem z ŽL, jiný příjem)
5. u jaké banky má žadatel historii
6. má žadatel zájem o úvěr u některé z bank, stavebních spořitelen nebo nebankovní subjekt
7. jaké má žadatel vyživované osoby (např. tvůj partner tebe a dítě)
8. věk nejstaršího žadatele (žadatelů)
9. má žadatel již nějaký úvěr (jakou částku celkem, výše měsíční splátky, doba splácení)
Nechtěli už byste ji nechat na pokoji? V podpisu může mít kdo chce, co chce. Tohle sesypani je ubohý
@Hanka79 píše:
nechapu, ze se skoro v kazde diskuzi musi najit nejaka rejpalka…
Pokud vím, tak „rejpalky“ josu v diskuzích typu „mohu být těhotá?“ a nebo „nechci kojit“ a podobně, pokud zakladatelka žádá radu a smysluplně popíše svou sitaci, pak jsou odpovědi k tématu a nikdo nemá chu%t rýpat.
Ale pokud je dotaz položen takhle jako u této diskuze, tak se nemůže divit jakékoliv odpovědi.
@subsomi píše:
Pokud vím, tak „rejpalky“ josu v diskuzích typu „mohu být těhotá?“ a nebo „nechci kojit“ a podobně, pokud zakladatelka žádá radu a smysluplně popíše svou sitaci, pak jsou odpovědi k tématu a nikdo nemá chu%t rýpat.
Ale pokud je dotaz položen takhle jako u této diskuze, tak se nemůže divit jakékoliv odpovědi.
Ja na tom dotazu nevidim nic spatneho, zada asi o hypoteku poprve, tak nevi jake ma podniknout kroky a tahat do toho co ma napsany v podpisu, no promin, a jeste kdyz o jedno miminko prisla…tvoji fotku taky nikdo nerozebira…protoze je to kazdeho vec jakou fotku si sem da nebo co si napise do podpisu, tobe muze byt snad uplne jedno jak o sobe nebo o miminku mluvi ne?…
Ani bych se nedivila, kdyby sem uz zakladatelka nenapsala
Kazdopadne ti @kelynka preji hodne stesti a at hypoteka dopadne
![]()