Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Hanka79
a to by ses divila, že už několikrát tady byla narážka na moji fotku, ale nikdy jsem takhle nevystartovala, spíš ty reakce na fotku beru jako sociologicko-psychologický průzkum
Zakladatelce hned každý reagoval, ať se obrátí na banky nebo kalkulačky na netu, tady jí nikdo bez znalosti detailů nic neřekne.
@subsomi No vidis, tak to mi neprijde normalni mit nejaky narazky na tvou fotku, proste jsi vyfocena jako tehulka, ja na tom taky nevidim nic spatneho
ale asi jsme holt kazdy jiny… ![]()
Tak zakladatelka myslela, ze tu narazi na nekoho z banky, sama to tam psala a ze ji poradi nekdo zkusenejsi…myslim ze ji to ted dost mrzi, jak se to nakonec obratilo proti ni a co se tu nakonec rozebiralo…
a mne uz to taky nejak nebavi
![]()
Ale dyť je ten dotaz položený naprosto špatně, tak se nemůže divit těm reakcím
Já jí tady můžu doporučit hypotéku, která je pro nás hypervýhodná a pro ní zase naopak. Ona má jinou výchozí pozici a já taky a to posoudí jenom v konkrétní bance. Copak je tak těžké si pár bank oběhnout a vyžádat si nabídky??
@Hanka79
aby ji poradil někdo zkušenější, musela by nejdříve odpovědět na mé dotazy z 18:12 bez toho by ani ten zkušený neřekl nic.
@kelynka Tak my třeba máme hypo 1,2 milionu. Na 20 let, úrok 2,99, hodnota zástavy 1,5 milionu. Jsme u Komerčky, dva dospělí, dvě děti, dluhy žádné.
@Hanka79 píše:
Ani bych se nedivila, kdyby sem uz zakladatelka nenapsalaKazdopadne ti @kelynka preji hodne stesti a at hypoteka dopadne
@Hanka79 píše:
Ani bych se nedivila, kdyby sem uz zakladatelka nenapsalaKazdopadne ti @kelynka preji hodne stesti a at hypoteka dopadne
![]()
Hanulko dekuji
![]()
@Sphynxik píše:
Nechtěli už byste ji nechat na pokoji? V podpisu může mít kdo chce, co chce. Tohle sesypani je ubohý
dekuji
![]()
@kelynka píše:
ale jee![]()
.. a na ty komentare uz tady nema smysl odpovidat..
To ne a priste uz od zacatku radsi ani nereagovat ![]()
@Hanka79 píše:
To ne a priste uz od zacatku radsi ani nereagovat
presne tak
![]()
Kolik: Mam namysli dobreho financniho poradce. Ktery prosel u několika známých a pomohl jim napr. skvele zrefinancovat hypoteku apod. Ne jen tak někoho, kdo chce na Vas vydelat. Mojí finanční poradkyní je velice dobrá známá a stejně jsem si smlouvy nechala 2× prověřit i u jiných poradců. Určitě bych se do hypoteky nepouštěla sama, kdyz v tom neumím chodit, ale samozřejmě každého věc. Já bych asi na to neměla nervy, čas ani hlavu. ![]()
Kolik: Tak to smekám já bych měla asi hlavu jak balón. Nemám na to povahu. Je fakt, že mi bylo 22 a prostě jsem absolutně nevěděla.