Hypotéka 900tis - u které banky jsou nejlepší úroky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6842
17.2.14 18:48

@Hanka79
a to by ses divila, že už několikrát tady byla narážka na moji fotku, ale nikdy jsem takhle nevystartovala, spíš ty reakce na fotku beru jako sociologicko-psychologický průzkum

Zakladatelce hned každý reagoval, ať se obrátí na banky nebo kalkulačky na netu, tady jí nikdo bez znalosti detailů nic neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.2.14 18:55

@subsomi No vidis, tak to mi neprijde normalni mit nejaky narazky na tvou fotku, proste jsi vyfocena jako tehulka, ja na tom taky nevidim nic spatneho :nevim: ale asi jsme holt kazdy jiny… :think:
Tak zakladatelka myslela, ze tu narazi na nekoho z banky, sama to tam psala a ze ji poradi nekdo zkusenejsi…myslim ze ji to ted dost mrzi, jak se to nakonec obratilo proti ni a co se tu nakonec rozebiralo… :| a mne uz to taky nejak nebavi :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.2.14 19:02

Ale dyť je ten dotaz položený naprosto špatně, tak se nemůže divit těm reakcím :nevim: Já jí tady můžu doporučit hypotéku, která je pro nás hypervýhodná a pro ní zase naopak. Ona má jinou výchozí pozici a já taky a to posoudí jenom v konkrétní bance. Copak je tak těžké si pár bank oběhnout a vyžádat si nabídky??

• Citovat
  • Upravit
6842
17.2.14 19:05

@Hanka79
aby ji poradil někdo zkušenější, musela by nejdříve odpovědět na mé dotazy z 18:12 bez toho by ani ten zkušený neřekl nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
17.2.14 19:48

@kelynka Tak my třeba máme hypo 1,2 milionu. Na 20 let, úrok 2,99, hodnota zástavy 1,5 milionu. Jsme u Komerčky, dva dospělí, dvě děti, dluhy žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.2.14 20:40
@Hanka79 píše:
Ani bych se nedivila, kdyby sem uz zakladatelka nenapsala :roll: Kazdopadne ti @kelynka preji hodne stesti a at hypoteka dopadne
@Hanka79 píše:
Ani bych se nedivila, kdyby sem uz zakladatelka nenapsala :roll: Kazdopadne ti @kelynka preji hodne stesti a at hypoteka dopadne :hug: :palec:

Hanulko dekuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.2.14 20:42
@Sphynxik píše:
Nechtěli už byste ji nechat na pokoji? V podpisu může mít kdo chce, co chce. Tohle sesypani je ubohý

dekuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.2.14 20:42

@kelynka Nemas vubec zac ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.2.14 20:43
@Hanka79 píše:
@kelynka Nemas vubec zac ;) :hug:

ale jee :hug: :andel:.. a na ty komentare uz tady nema smysl odpovidat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.2.14 20:50
@kelynka píše:
ale jee :hug: :andel:.. a na ty komentare uz tady nema smysl odpovidat..

To ne a priste uz od zacatku radsi ani nereagovat  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.2.14 22:56
@Hanka79 píše:
To ne a priste uz od zacatku radsi ani nereagovat ;)

presne tak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.2.14 07:56

Kolik: Mam namysli dobreho financniho poradce. Ktery prosel u několika známých a pomohl jim napr. skvele zrefinancovat hypoteku apod. Ne jen tak někoho, kdo chce na Vas vydelat. Mojí finanční poradkyní je velice dobrá známá a stejně jsem si smlouvy nechala 2× prověřit i u jiných poradců. Určitě bych se do hypoteky nepouštěla sama, kdyz v tom neumím chodit, ale samozřejmě každého věc. Já bych asi na to neměla nervy, čas ani hlavu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
19.2.14 09:49

Kolik: Tak to smekám já bych měla asi hlavu jak balón. Nemám na to povahu. Je fakt, že mi bylo 22 a prostě jsem absolutně nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel