Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, co to znamená, když mám na papíře napsáno hrozící hypoxie? Nikdo z doktorů mi nic neřekl, já si to četla až doma. Jsem ve 37,1 TT.
Na papíře je psané porod r 2017, 2500g /hrozící hypoxie/ pánevní trombóza
Nikdo mě na žádnou hypoxii neupozorňoval, vlastně ani nevím oc přesněji jde. Mám tehu cukr..
Tak jestli to dobre chapu, tyka se to tveho prvniho porodu v r. 2017.
Je to nedostatečný přívod kyslíku, který může poškodit plod. Nevěřím tomu, že ti nikdo k tomu nic neřekl, proč ses nezeptala na místě?
@mroe jasně, teď mi to došlo, že se to vztahuje k prvnímu porodu ![]()
Ano, tak by tam byla psána hypoxie.. ale ne přeci hrozící hypoxie? Souvisí to s tím, že se malý priuskrtil pupeční šňůrou?.. vůbec se v těch papírech a co v nich píšou nevyznám. Tak se předem omlouvám..
Co na tom nechápeš - asi ti při porodu hrozila hypoxie ne? Nebo hypoxie byla a malého oživovali?
K čemu to po 3,5 letech potřebuješ vedět? Jsi 32tt, to že u prvního porodu hrozila hypoxie ti gynekolog dá do zprávy do porodnice, asi to budou víc hlídat..
Porod asi vyvolali pro hrozici hypoxii, ne? To byl duvod, ne ze k tomu doslo.
Tak nebuď hned agresivni. Já se pouze zeptala ![]()
Ano, malý byl oživován. Jelikož se priuskrtil..
Tak jsem se jen optala, jelikož tam není žádná čárka ani tečka a dopisuje se tam hned i tohle tehu… Tak mě to pouze vylekalo
a jsem 37tt…děkuji.
Já se opravdu omlouvam, já jen z toho papíru nepochopila to, zda mi to hrozí, nebo to souvisí s prvním těhotenstvím, kdy zřejmě měl malý tu hypoxii a byl následně oživován ![]()
Ale asi kdyby mi něco hrozilo, tak doktorka by mě asi na to upozornila. ![]()
@Anonymní píše:
Já se opravdu omlouvam, já jen z toho papíru nepochopila to, zda mi to hrozí, nebo to souvisí s prvním těhotenstvím, kdy zřejmě měl malý tu hypoxii a byl následně oživován
Ale asi kdyby mi něco hrozilo, tak doktorka by mě asi na to upozornila.
No samozřejmě by tě upozornila ![]()
Ja to pochopila tak, ze v r. 2017 hrozila hypoxie( nedostatek kysliku) plodu v deloze z duvodu te trombozy. To by se melo resit castejsimi kontrolami. Priskrceni pri porodu je druha vec a to take muze zpusobit nedostatek kysliku pro dit4e. A nebo to mas ve zprave ted? To by se asi vztahovalo k soucasnemu tehotenstvi? Nejednoznacne napsano.
Ahoj, co to znamená, když mám na papíře napsáno hrozící hypoxie? Nikdo z doktorů mi nic neřekl, já si to četla až doma. Jsem ve 37,1 TT.
Na papíře je psané porod r 2017, 2500g /hrozící hypoxie/ pánevní trombóza
Nikdo mě na žádnou hypoxii neupozorňoval, vlastně ani nevím oc přesněji jde. Mám tehu cukr..