Hysterický pláč před spaním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
24.12.14 12:48

@ježourek x.x.x synáček taky hodně dá na vysvětlování, někdy dokonce i když má záchvat, tak se najedno zaposlouchá a jakoby všemu porozuměl :-) už jsem si říkala, že to taky tak nějak budeme dělat. Např včera usnul bez jakýchkoli problémů za 20 minut.. asi to je jen něco přechodného, necháme tomu trochu času :-)
díky za radu!

• Citovat
  • Upravit
1803
7.1.15 21:55

@Lizzi ahoj, muzu se, prosim, zeptat, jak to vypada u vas s tim usinanim? Mame doma to same, syn 28 mes. a fakt nevim, co s tim delat. Dnes napr.ani po obede nespal, jak jen rval a rval… Diky moc za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.1.15 14:35

@evulkanov chvili to bylo dobre a ted zase par dni sileny.. nekdy zabere chvili se koukat na televizi, uklidni ho to, jindy jde spat bez problemu.. uz to nechavame byt a manzel s nim proste je, dokud neusne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1803
9.1.15 15:22

@Lizzi u nas prestal spat po obede - jiz treti den. prvni vecer opet hysterie. Vcera slo videt, ze uz je unaveny + jsem si stahla z netu pohadky na poslouchani do mobilu a manzel mu to vecer pustil a pockal tam, nez usne. A byl tuhy do 5 minut. Uvidim, co bude dnes vecer. Asi je to nejake obdobi nebo fakt nechapu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
18.9.16 22:12

Ozivuji diskusi. Mam 17m chlapecka, vzdy jsem ho v 7h polozila zhasla a sla pryc, chvili si tam povidal a usnul, naprosta parada, ale ted asi tak 3tydny hruza. Dam ho do postylky a hysterak ze to vystupnuje na daveni a lapani po dechu, takze vyndam z postylky a je za chvili klid. Jakmile ho vrati do postylky tak nanovo. takze usina kolem 8:30-9h, coz bych rekla ze je na male dite pozde a nehlede na to, ze jediny cas co mam na praci a manzela je pryc:( nevite cim to muze byt a co stim delat? Nejak nemam srdce ho strcit pod tu studenou vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
18.9.16 22:20

Proc by si ho strkala pod studenou vodu 8o to ti urcite usne…a je v sedm unaveny? ja kdyz malej protestuje se spanim (ale vim, ze je unaveny),tak ho z postylky nevyndam, ale lehnu si u nej a pockam, az usne. Mluv na nej klidnym hlasem-zklidni ho aby usnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
18.9.16 22:27
@Peony1 píše:
Ozivuji diskusi. Mam 17m chlapecka, vzdy jsem ho v 7h polozila zhasla a sla pryc, chvili si tam povidal a usnul, naprosta parada, ale ted asi tak 3tydny hruza. Dam ho do postylky a hysterak ze to vystupnuje na daveni a lapani po dechu, takze vyndam z postylky a je za chvili klid. Jakmile ho vrati do postylky tak nanovo. takze usina kolem 8:30-9h, coz bych rekla ze je na male dite pozde a nehlede na to, ze jediny cas co mam na praci a manzela je pryc:( nevite cim to muze byt a co stim delat? Nejak nemam srdce ho strcit pod tu studenou vodu

Jak spí přes den? Pozdě to je i není-záleží na tom, kdy ráno vstává a na denním spaní. Můj 12 syn chodí spát teď asi stejně jako tvůj, má 1 spánek přes den před obědem dlouhý přes 2 hodiny a vstává okolo půl sedmé ráno.
Další možnosti pláče: chce ještě mléko nebo chce napít vody. Zlobí ho dásně a chce calgel, je mu vedro na spaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
18.9.16 22:29
@Martina84 píše:
Proc by si ho strkala pod studenou vodu 8o to ti urcite usne…a je v sedm unaveny? ja kdyz malej protestuje se spanim (ale vim, ze je unaveny),tak ho z postylky nevyndam, ale lehnu si u nej a pockam, az usne. Mluv na nej klidnym hlasem-zklidni ho aby usnul

Taky dělám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
18.9.16 22:36
@Peony1 píše:
Ozivuji diskusi. Mam 17m chlapecka, vzdy jsem ho v 7h polozila zhasla a sla pryc, chvili si tam povidal a usnul, naprosta parada, ale ted asi tak 3tydny hruza. Dam ho do postylky a hysterak ze to vystupnuje na daveni a lapani po dechu, takze vyndam z postylky a je za chvili klid. Jakmile ho vrati do postylky tak nanovo. takze usina kolem 8:30-9h, coz bych rekla ze je na male dite pozde a nehlede na to, ze jediny cas co mam na praci a manzela je pryc:( nevite cim to muze byt a co stim delat? Nejak nemam srdce ho strcit pod tu studenou vodu

Může tě upozornit, že prvorozený chodil celý kojenecký a batolecí věk spát ve 21h. Ptala jsem se jako prvomatka doktorky a ta říkala, že není zas až tak důležitý, v kolik jde spát, ale kolik toho naspí. Až když šel do školky, tak se nám to podařilo stáhnout na 20-20,30.
Druhorozený hcodí teda ve 20, ale občas má dny, kdy jde taky třeba v půlnoci…
No a žádného z nich jsem pod studenou vodu nestrkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
19.9.16 00:00

Nikdy jsem syna (2roky) nenechávala usinat samotného, do ted s nim jsem dokud neusne (popr. manzel)…a hysteraky pred spaním nema, sam pro me prijde, ze uz jdeme spát…uspavam kojením, pohádkou nebo proste jen tim, ze tam jsem…takze ja tipuju, ze proste nechce byt sam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
19.9.16 01:08

Dle mého nechce být sám, potřebuje tvou blízkost, těm dětem se to mění, já to u starší měla podobně, dala jsem do postýlky a během chvilky byla tuhá a po tom roce a půlse to zlomilo a dokonce skoro rok spala s námi v posteli, co se narodila mladší, sama si vyžádala že chce do pokojíku a svojí postele a i tak k nám v noci nebo nad ránem přejde. Jen by mě zajímalo proč bys ho měla dávat pod studenou vodu?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
19.9.16 07:42

@Martina84 pod vodu kuli tomu hysteraku, aby se zklidnil, to se pry dela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
19.9.16 07:47

Jinak sme zkouseli vzit si ho do postele, byt tam snim, hladit, cist, ale porad hystericky breci a nechce byt v postylce. Budu ho davat tedy pozdeji a uspavat a uvidim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
19.9.16 09:30
@Peony1 píše:
@Martina84 pod vodu kuli tomu hysteraku, aby se zklidnil, to se pry dela :roll:

To se dělá možná, když ti dítě přestane z rozčílení dýchat a odpadne. Jinak mě strčit rozčílenou pod studenou vodu, tak řvu ještě víc… Chce být asi fakt s tebou… a přes den spí teda jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
19.9.16 10:42
@Peony1 píše:
@Martina84 pod vodu kuli tomu hysteraku, aby se zklidnil, to se pry dela :roll:

tak já občas svou tříleťačku když se začala vztekar že něco chce opláchla oblyčej vodou, ale nikdy ne ledovou, a nikdy jsem nesprchovala, vždycky jen žíňkou. Určitě né u takhle malinkýho. Jak spí přes den?? Může být přetažený, nebo se mu nemusí chtít ještě spát, záleží jaký má přes den program a spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí