Hysterický pláč před spaním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
19.9.16 10:45

Nam tohle kluk zacal taky delat. Bylo to ze dne na den, tak nas to nejdriv vydesilo. Nic nepomahalo. Brecel, az se davil a usinal vycerpanim. Po 14 dnech to preslo a uz je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
19.9.16 11:49

Pres den spi ruzne, nekdy 2× cca 1h a nekdy jen dopoledne a nebo odpoledne. Dnes zkousim dat jen jednou po obede, tak uvidime co bude vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
19.9.16 12:02

@Peony1 tak mu to zkuz zpravidelnit, v kolik vstává?? Může být opravdu přetažený, nebo jak píše @koala123 to může být jednorázově a přejde to, ale nenechávala bych ho samotnýho v postýlce, vem si ho do náruče a uklidňuj ho ať cítí bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
29.12.17 19:41
@Lizzi píše:
Zdravím maminky, jdu si k vám opět pro dobrou radu. Prožíváme poslední dva týdny něco podobného :( Syn 23m před spaním po obědě i večer spustí šílený hysterák. Začalo u něj období vzdoru, pořád slyšíme jen „ne ne“, ale naštěstí se s ním dá docela dobře domluvit, takže to není přes den, když je vzhůru, nic hrozného.
Večer nebo po obědě říká hají, ví, že bude spinkat s plyšákama, že tam s ním bude máma nebo táta dokud neusne, ale jakmile lehne, tak je řev. Vymýšlí si, že chce spinkat na zemi na matraci, na matraci pak brečí, že chce do postele. Kope, řve, volá máma táta, i když jsme u něj. Křičí „hopi hopi“ (že chce vstávat), ale když ho dáme ven, tak zase křičí, že chce hají. Pokoušeli jsme se odbourat polední spánek, posunout večerní spaní na dřív i na později, být s ním, nebýt s ním, povídat mu klidným hlasem, ležet s ním, sedět u něj, držíme ho za ruku, má ty svoje spací plyšáky, modlíme se Andělíčka, pokoj je vyvětraný, zkoušeli jsme tmu i světýlko ale prostě nic nezabírá. Po obědě i večer máme rituály odjakživa, nikdy s tím nebyl problém. On se i do postýlky těší, směje se, volá hají, mává mi, když ho táta ukládá, chvíli je třeba i v klidu, ale vždycky po nějaké době (pokud to není hned) spustí :,(
Poraďte prosím co ještě zkusit. V únoru rodím a už nemám sílu ho tahat a když mě občas kopne do břicha, jak se mele, tak mám fakt strach, že mi něco nechtěně udělá. Manžel se snaží uspávat každý večer, ale vždycky musím po nějaké době přijít já a uspat ho já, nechá si líp domluvit ode mě.
Občas se taky stalo, že řval a najednou otočil hlavu, chytl plyšáka pod krkem a v momentě usnul 8o to jsem nechápala.. dneska po obědě například zas. Řev jak kdybychom ho mučili a najednou klid a spal.
.

Zdravím mohu se zeptat co u vás zabralo? Prozivame už týden peklo! Odmalička nám prcek usinal během 20-30minut spí s nami v posteli poslední týden katastrofa!!! Hodinu řve at u nej lezime já, manžel, pak nás pošle pryč, čteme pohádky, hladime, děláme vše možné a nemožné a nic nepomáhá. Já už jsem psychicky hotova. Každý vecer tohle podstupovat aby se takhle psychicky nervoval to je proste mazec ????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.12.17 20:43

Neposlouchat dětské pokyny, které si hystericky vyřve.
Já chci pití - ne červenou, chci modrou flašku - modrou ne, chci červenou - ne je to moc studený - je to málo studený - ne od mámy - od táty… atd. - chce to umět říct ne, nedopustit toto. Čím víc rodič skáče, aby prcek přestal hystericky řvát, tím víc je dítě nejisté a rozhozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
29.12.17 21:32

@Lucie_Sx chápu ale on řval dnes 2 hodiny… to už není nápor jen na jeho psychiku ale i na naši
Hlavně nechápu ze od půl roku máme režim který se dodržoval zcela v pohodě a teď posledních 5 dni se děje toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
29.12.17 22:24

@Lucie_Sx chápu ale on řval dnes 2 hodiny… to už není nápor jen na jeho psychiku ale i na naši
Hlavně nechápu ze od půl roku máme režim který se dodržoval zcela v pohodě a teď posledních 5 dni se děje toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.12.17 22:26
@andilek2766 píše: .Zdravím mohu se zeptat co u vás zabralo? Prozivame už týden peklo! Odmalička nám prcek usinal během 20-30minut spí s nami v posteli poslední týden katastrofa!!! Hodinu řve at u nej lezime já, manžel, pak nás pošle pryč, čteme pohádky, hladime, děláme vše možné a nemožné a nic nepomáhá. Já už jsem psychicky hotova. Každý vecer tohle podstupovat aby se takhle psychicky nervoval to je proste mazec ????????????

Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
29.12.17 23:13

@Bábrdl 25mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...