Hysterický řev v noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.9.20 06:23

Hysterický řev v noci

Dobré ráno maminky, třeba některé z vás to měly podobně a poradíte. Naše dcera má skoro 9 měsíců, prospívá dobře. Od 10 týdnů spí sama v postýlce celou noc. Od soboty se kolem 1-1.30 vzbudí hysterickým řevem, v sobotu jsem dala mléko - v noci už nejí, naposledy v 20.00 a pak v 6.00 hod.- mléko vypila a řev dál, až jsem ji dala nurofen tak se uklidnila a usnula. V neděli dostala večer viburcol a spala celou noc (myslela jsem že zuby, má jich už 7), včera jsem jí jo nedávala a zase v noci řev, mléko jsem nedávala a dala nurofen a zase usnula a dneska o pul 2 zase řev, dala jsem ji mlíko, zapla kolotoč a spala dál. Nevíte čím to může být? Na bolest to nevypadá, nechci do ní rvát nurofen zbytečně, a evidentně ji nic nebolí, když usla po mlèku. Je to jen vývojová fáze? Nebo takové ty noční běsy? Nebo má jen hlad? Růstový spurt? Nechci ji úplně učit že v noci se taky jí. Předem děkuji za nějaké zkušenosti..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2193
29.9.20 06:42

Podle mě fáze, může se jí něco zdát, může zpracovávat zážitky plus do toho třeba ty zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.20 06:48

Na noční běsy je ještě brzy, může se ji určitě něco zdát, jak zpracovává zážitky ze dne, ale běs vypadá jinak. Pokud ji mléko pomáhá, nebála bych se, že ji na něco naučíš a byla bych ráda, že to zabírá. Bude to jen fáze, která zase přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
29.9.20 06:49

A ten Nurofen ji v noci davas proc? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 06:51

@cecetka protože jsem myslela že to má od zubů :,( ale evidentně asi ne no. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26851
29.9.20 06:57

My jsme se s manzelem chteli vyspat, takze jsme spali ve trech. Syn nas citil, vedel, ze neni sam a spal celou noc.
Ale chapu rodice, kteri s ditetem spolecne spat nechteji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
29.9.20 07:30

Mleko je urcite lepsi varianta nez nurofen… spaci navyky se meni, mozek se vyviji, zdaji se ji sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí