I vrabec toho sní víc

13.10.06 08:08

I vrabec toho sní víc

ahojky,
holky, už nevím co mám dělat, můj skoro 15 měsíční syn hrozně málo jí a pak v noci řve hladem.snažím se aby jedl po 3 hodinách. ráno má UM pak nějakou sváču, pak obídek, svačinku, véču a před spaním ještě UM. Ale hrozně málo sní při všem!ať má oběď např. zeleninovou polévku sní tak 5 lžic a je po jídle. Vždyť mu to nemůže stačit? JO a ještě při každém jídle vše hodně zapíjí. Takže třeba když má k večeři chlebík se sýrem, sní ani ne čtvrtku a je schopnej vypít 220ml čaje. je jasný, že v noci má hlad, když se celý den nalejvá jen čajem a nic nesní. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2857
13.10.06 08:56

ahoj

Michal i já se taky hodně nalíváme když jíme… když mu nedám napít tak nejí… ale je fakt že 200 nevypije - tak půlku

co zkusit aby jedl sám - třeba by ho to začlo bavit…
Nebo mu nechávat jídlo na stole aby k němu měl volný přístup… já to tak dělala třeba s různejma semínkama, kuku křupkama nebo corn flakes… takže když to nesněd ale rozházel, tak to nebyl apohroma…

a jíte s ním???? Když jíme společně s M. tak toho sní 2× víc, než když jí sám… třeba ani nedojí svoje, a chce dolů ze židličky a pak nás střídavě obchází a od každýho si něco vezme… (třeba včera k večeři mi snědl jen 4 lžíce čočkové polívky a 1/3 toustovýho chleba se sýrem… taky nic moc… ale pak si dá 270 sunaru … v noci se mi teda nebudí od 10 měsíců… prostě ráno i večer to jistíme tím sunarem… do oběda mi třeba nic nesní ani ted - jen ráno vypije sunar… a jsi si jistá že určitě řve hladem - mysím v noci???

tak hodně štěstí s nejedlíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
13.10.06 13:24

u nás je to stejný neřeším to. Hlady dobrovolně neumře.

A souhlas, že když jíme i my, sní toho víc.
NIKI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
13.10.06 15:02

Já měla to stejný s holkou, tak od 15 do 17 měsíců. Vždyky jsem to jistila mlíkem, takže místo dvou mléčných dávek měla za den 3-4, což mi připadalo špatně, ale nevěděla jsem co jinak dělat. Šla jsem s tím i k doktorce, ale ty dávky mlíka navíc jsem jí nepřiznala, asi by mi vynadala. Doktorka ji zvážila, bylo to jakžtakž, holka se jí zdála v pořádku a veselá, tak řekla, ať to neřeším, že to samo přejde. Ať jí prý před jídlem dávám jablíčko, to že podporuje chuť k jídlu, a taky ať jí koupím B-komplex a dávám jí jednu tabletu půl hodky před jídlem, to že taky pomůže. No zkusila jsem obojí, pomohlo jenom minimálně. Chodila jsem s obědem už i k sousedům, aby jedla s jejich dětma, to teda pomohlo víc než prášky a jablko, ale taky nic moc. Ale po těch dvou měsících se to najednou obrátilo a teď je docela žravá, má rok a půl. Možná pomohlo i to, že jsem ji přestala krmit v její židličce se stolečkem a po:,–(ila ji na velkou židli k velkýmu stolu,,,,nějak víc se jí to líbí a prostě jí. Je pravda, že často si u jídla musí s něčím hrát, s čímkoliv co na stole najdu, ale jí a to je hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí