Pití z hrnečku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pití z hrnečku
Ahoj, řeším jeden problém, snažím se malýho naučit pít z hrníčku avent(či jinýho, uvidíme co přijme), zatím si s tím leda hraje a násosku kouše (tak pítko no
). Poradíte jak na to? Nabízím pořád, ale nepije, jen si to pořád prohlíží, sem tam si teda cucne, ale to je náhoda, nakonec mu dám napít z lahvičky a já se bojím, že se z hrníčku nenapije, protože ví, že dotane právě lahvičku, mám mu v hrníčku nabízet i mlíčko? A mám mu dál dávat pít z lahvičky s dudlíkem, nebo ne? Třeba jen po troškách ze sklinky, ale co to mlíko? A co kaše? Dostává na noc 270ml (i vic
) kaše na noc, ale to už do něj lžičkou nedostanu, protože krmíme o půl 8 a v osm je tuhej, je unavenej už někdy od půl 7 a když jsem zkoušela lžičkou, tak se šudlal a vytuhl u jídla, tak můžu mu kaši dávat v lahvičce a mlíko a vody v hrníčku? A jaký hrníčky jsou dobrý? My máme nakapající nuk, avent a merri tots, avent nechce asi kvůli tomu, že je tak placatej a nekapající nuk má zase pítko tvrdý, měrri tots jsme koupila se savičkou úplně měkou, to mi moc jako hrníček nepřipadne… a naví se z toho pije strašně blbě, i mně to nejde…
Chce pít např. z učícího hrníčku nuk, ten nemá pítko moc tvrdý ani měký, ale ten je tekoucí a teče na něj moc rychle, když mu to dám prázdný snaží se pít hned… A jaký jsou hrnečky mam?
Děkuji za odpovědi na mý stručný otázky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Popilio,
klidně nech Honzíkovi ještě flašku.Já jsem od osmi měsíců zkoušela Avent hrnek nuk flašku od vody Rajec,od Jupíka.A Vojtík vše okousal,prozkoumal a odhodil.A i když je násoska,tak vydržel klidně celý den nepít.
Až kolem patnácti měsíců jsem koupila flašku s brčkem od Canpol babies a z toho pije.Normál flašku máme jen na noc.
Nech to chvilku uležet a potom zkus znovu.On se postupem časui něčeho chytne.
Dana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No snad jo, už má dole 2zuby a švica ta má 3letýho kluka a furt pije s flašek a nosí dudlíky a jeho zuby, ketrý mu začaly růst ve 4měsících jsou pro mě varováním, teda ani ne románkovi zuby (on za to nemůže) jako její chování
![]()
Díky za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevim, jestli to napíšu správně ale my jako poslední zkusili hrnek Topee tee (???) a ten fungoval dobře.. třeba ještě nekdo napíše, jak je ten název správně.
Nám se po dlouhém hledání osvědčil jako ten pravý
ahojky
Nenicka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenicko,
myslíš Tommee Tippee? To jsem ráda, že vám vyhovuje, protože minulý týden jsem ho objednávala.
Máme i nekapající flašku od stejné firmy.
Jeho pítko se musí kousat, aby to teklo. Ale doufám, že Matýsek bude spíš pít z hrnku s ušima.
Popilio,
jak na kaše a spol. nevím, protože M jí lžičkou. Ale nech mu ten Avent právě na hraní, on na to postupně přijde. (Radily jiné diskuse tady.)
Jenom přidám malé upozornění, že nám babičky nakoupily lahve, jenže jedna teče sama, druhá se musí sát.. Navíc ještě kojím. Prostě ze všeho, co dáváme Matýskovi, se pije trochu jinak, takže v tom má chudák celkem guláš.
Jestě štěstí, že nepoužíváme dudlík. ![]()
Nanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Popilio, resim to same, Helenka z pitka pit neumi, jen si s tim hraje a pitko okusuje. Takze jsem to vzdala a zacala ji ucit z normalniho hrnecku, parkrat si lokne, parkrat se zakucka....... zkousime to porad. Jinak jeste kojim a kase krmim jenom lzickou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
piti z hrnecku
Ahojky malej bude ted 9.osm mesicu a zacinam ted taky zkouset ucici hnecek.Ale marne.zatim si s tim jen hraje,jeste ze nema jeste zuby to by to asi rozkousala uplne.Zatim ji jeste ani nenapadlo si prisat,tak doufam ze postupem budu mit stesti.Tim preju stesti i tobe a pevne nerviky,protoze to je to co budem obe hodne potreboat. ![]()
- Citovat
- Upravit
Nemáte prosím někdo zkušenosti s pitím z hrnečku. Dceři je 13 měsíců, UM pije z lahve od Aventu se savičkou, ale jakékoliv jiné pití z lahve odmítá, nakonec se naučila pít z klasického hrnečku. No a já řeším, že bych jí pití ráda někde nechala, aby se mohla napít, když bude sama chtít. Což je maličko prolém, protože sama to neumí a polije se. Neměl jste to někdo taky tak? Jak jste to řešily? Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo Avent 360 stupňů, je to jako klasický hrnek.. Mrkni na googlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucky.girl jo tak Canpol, ale Avent má podobný http://www.srovnanicen.cz/…i%20hrnicek/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 děkuji za rady
něco zkusíme no, ale všude nám řekli, že to malá musí sát, aby jí něco teklo a to je právě podle mě ten problém, ona nesaje. Nevím. Buď to umí ze žínky ve vaně, z toho saje vodu a nebo z toho hrnečku, ale to jí to teče samo, cokoliv s náustkem oodmítá, prostě to neumí, Kubíka zkusím a pak ty hrnečky, díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit