Ibalgin a BT

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
6.9.09 21:27

Ibalgin a BT

Ahoj holky !

Může ibalgin znížit BT? Brala jsem ted asi 5 dni vždycky večer Ibalgin protože mě šíleně bolel zub.
Poslední dny mi teplota klesla, včera jsem měla 36,4. Včera jsem si prášek už nebrala a dneska ráno mě teplota zase na 36,7. Jsem snažilka a včera když jsem si měřila a teplotu měla nízkou tak jsem si říkala že příjde MS a dneska mi zase vyletěla nahoru. Uvidim jakou zítra naměřim hodnotu,testovat budu zítra až si koupím test, doma žádný nemám.

Díky moc za odpovědi.

Lenka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4361
6.9.09 21:30

Ahoj
nevím jak tobě, ale mě s teplotou ibalgin nic nedělá. Aspoň si to myslím, taky ho někdy beru více dnů, kvůli operovanému kolenu a nemyslím že by mě dělal výkyvy ale všichni nejsme stejní takže nic není nemožné :) přeju pěkné snažení pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.9.09 21:39

Ahoj,

vzhledem k tomu, že je ibalgin i na snížení horečky, tak v případě i malého zánětu, např. v zubu opravdu teplotu snižuje, tak pokud ho nějak moc nepoužíváš, tak může ovlivnit BT směrem dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.9.09 21:46

holky, díky za odpovědi. Ibalgim moc nepoužívám jen výjmečně. No uvidíme zítra co naměřím a až koupim test tak zkusím testnout.

Lenka

• Citovat
  • Upravit
8451
6.9.09 21:47

Ahojky, myslím že určitě snížit teplotu může, přece jen je to lék který tělesnou teplotu ovlivňuje :wink: zítra zkus změřit a budeš chytřejší :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
6.9.09 21:50

Leni každopádně pokud nemáš jistotu zda jsi nebo nejsi těhotná bych doporučovala spíše paralen, ibalgin opravdu jen v nejnutnějších případech. Zítra přeju hodně štěstí při testování :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
6.9.09 23:05

Ahojky , no můžu jen říct, že mně ibalgin tělesnou teplotu nijak neovlivňoval, ale každý je jiný. Přeji hodně štěstí při testování.

• Citovat
  • Upravit
48576
6.9.09 23:58

Ahoj.Mě ibalgin sníží teplotu klidně na 36,normálně má 37 pořád.
Jinak nedoporučuji jíst ibalgin!Já ho jedla při prvním těhu s tím že mám bolesti břicha (o dítě jsme se nijak nepokoušely,teda né uplně :lol: ) a potratila jsem,v genetu říkaly že ibalgin v prvním trimestru muže védst k potratu či VV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.09 07:35

Ahoj holky :wink: !

Tak teplota zase o něco stoupla 36,8. Za chvilku razím do města pro test a budu testovat. Prosím držte palečky

• Citovat
  • Upravit
5165
7.9.09 07:52

Tak dej vedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
7.9.09 08:04

Hodně štěstíčka :wink:

• načítám...