Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
nevím jak tobě, ale mě s teplotou ibalgin nic nedělá. Aspoň si to myslím, taky ho někdy beru více dnů, kvůli operovanému kolenu a nemyslím že by mě dělal výkyvy ale všichni nejsme stejní takže nic není nemožné
přeju pěkné snažení pa
Ahoj,
vzhledem k tomu, že je ibalgin i na snížení horečky, tak v případě i malého zánětu, např. v zubu opravdu teplotu snižuje, tak pokud ho nějak moc nepoužíváš, tak může ovlivnit BT směrem dolu.
holky, díky za odpovědi. Ibalgim moc nepoužívám jen výjmečně. No uvidíme zítra co naměřím a až koupim test tak zkusím testnout.
Lenka
Ahojky, myslím že určitě snížit teplotu může, přece jen je to lék který tělesnou teplotu ovlivňuje
zítra zkus změřit a budeš chytřejší
![]()
Leni každopádně pokud nemáš jistotu zda jsi nebo nejsi těhotná bych doporučovala spíše paralen, ibalgin opravdu jen v nejnutnějších případech. Zítra přeju hodně štěstí při testování ![]()
Ahojky , no můžu jen říct, že mně ibalgin tělesnou teplotu nijak neovlivňoval, ale každý je jiný. Přeji hodně štěstí při testování.
Ahoj.Mě ibalgin sníží teplotu klidně na 36,normálně má 37 pořád.
Jinak nedoporučuji jíst ibalgin!Já ho jedla při prvním těhu s tím že mám bolesti břicha (o dítě jsme se nijak nepokoušely,teda né uplně
) a potratila jsem,v genetu říkaly že ibalgin v prvním trimestru muže védst k potratu či VV.
Ahoj holky
!
Tak teplota zase o něco stoupla 36,8. Za chvilku razím do města pro test a budu testovat. Prosím držte palečky
Ahoj holky !
Může ibalgin znížit BT? Brala jsem ted asi 5 dni vždycky večer Ibalgin protože mě šíleně bolel zub.
Poslední dny mi teplota klesla, včera jsem měla 36,4. Včera jsem si prášek už nebrala a dneska ráno mě teplota zase na 36,7. Jsem snažilka a včera když jsem si měřila a teplotu měla nízkou tak jsem si říkala že příjde MS a dneska mi zase vyletěla nahoru. Uvidim jakou zítra naměřim hodnotu,testovat budu zítra až si koupím test, doma žádný nemám.
Díky moc za odpovědi.
Lenka