Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, no pokud se nepletu tak největší možnost je 2 dny před ovulkou, během a tak den po ní, ale to už se šance hodně snižují.
Aha takže,když jsem asi měla ve středu ovu,tak v pátek už to asi nešlo,nevadí,příští měsíc,nebo se uvidí,byla bych ráda,kdyby to vyšlo,děkuji
Dle mého názoru to fakt nešlo, ale všechno je ve hvězdách
přeju hodně štěstí a brzké // ![]()
Ahoj ja otehotnela dokonce 4dny pred ms
,pak jsem 2dny mirne krvacela a pak uz nic a za devet mesicu vykoukla anet ![]()
ted jsem otehotnela presne 2 dny po ovulce. myslim ze u kazdeho to je jinak,nikdy clovek nevi ![]()
preji brzke // ![]()
Děkuji,za odpovědi,sledovala jsem hlen,který byl ve středu,bílkový a v pátek taky,ještě vodnatý a natahoval se mezi prsty,tak nevím uvidíme,doufejme,že tam brzy budou //
Ahoj Anonymní,
pokud byl hlen vodnatý a tažný, tak byli ještě pořád plodné dny a OVU tudíž zřejmě nebyla, jak uvádíš, jelikož po OVU už tažný hlen není.Hodně štěstí a brzké //
Ahojky, no dle mého názoru teoreticky ještě dva dny po OVU otěhotět můžeš, protože pochybuji, že víš přesnou hodinu OVU, ta mohla být ráno nebo klidně i večer, takže teoreticky by to jít mohlo, ale nejlépe je opravdu spíš trefit ten jeden den po OVU max. Přeju hodně štěstí a brzké //
Po ovulaci je vajíčko oplodněníschopné jen několik hodin, je spíš otázka jak moc přesně jsi schopná určit kdy byla ovulace - tedy kdy přesně došlo k prasknutí folikulu.
Dobrý den,chtěla jsem se jen zeptat,jak dlouho po ovulaci je možno otěhotnět děkuji