dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
5.9.09 14:31

dotaz

Dobrý den,chtěla jsem se jen zeptat,jak dlouho po ovulaci je možno otěhotnět děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8451
5.9.09 14:35

Ahoj, no pokud se nepletu tak největší možnost je 2 dny před ovulkou, během a tak den po ní, ale to už se šance hodně snižují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.9.09 14:50

těhu

Aha takže,když jsem asi měla ve středu ovu,tak v pátek už to asi nešlo,nevadí,příští měsíc,nebo se uvidí,byla bych ráda,kdyby to vyšlo,děkuji

• Citovat
  • Upravit
8451
5.9.09 15:02

Dle mého názoru to fakt nešlo, ale všechno je ve hvězdách :wink: přeju hodně štěstí a brzké // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
5.9.09 16:09

Ahoj ja otehotnela dokonce 4dny pred ms 8O ,pak jsem 2dny mirne krvacela a pak uz nic a za devet mesicu vykoukla anet :wink:
ted jsem otehotnela presne 2 dny po ovulce. myslim ze u kazdeho to je jinak,nikdy clovek nevi :wink:
preji brzke // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.9.09 22:43

těhu

Děkuji,za odpovědi,sledovala jsem hlen,který byl ve středu,bílkový a v pátek taky,ještě vodnatý a natahoval se mezi prsty,tak nevím uvidíme,doufejme,že tam brzy budou //

• Citovat
  • Upravit
5724
6.9.09 21:50

Ahoj Anonymní,

pokud byl hlen vodnatý a tažný, tak byli ještě pořád plodné dny a OVU tudíž zřejmě nebyla, jak uvádíš, jelikož po OVU už tažný hlen není.Hodně štěstí a brzké //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
6.9.09 23:03

Ahojky, no dle mého názoru teoreticky ještě dva dny po OVU otěhotět můžeš, protože pochybuji, že víš přesnou hodinu OVU, ta mohla být ráno nebo klidně i večer, takže teoreticky by to jít mohlo, ale nejlépe je opravdu spíš trefit ten jeden den po OVU max. Přeju hodně štěstí a brzké //

• Citovat
  • Upravit
Mufina
7.9.09 12:23

Po ovulaci je vajíčko oplodněníschopné jen několik hodin, je spíš otázka jak moc přesně jsi schopná určit kdy byla ovulace - tedy kdy přesně došlo k prasknutí folikulu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex