I´coo platon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
1.1.09 20:21

I´coo platon

Ahoj, nemate prosim nekdo zkusenost s kocarkem I´coo platon? Chtela bych ctyrkolku, se kterou bych mohla jezdit na koleckovych bruslich (takze rucni brzda i blokovani kolecek). Chtela bych vedet, jak se s nim manipuluje, kolik toho vydrzi a tak. Predem diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
1.1.09 21:42

Mám I´coo Platon 2008. Bohužel u přední nápravy dochází po určité době jízdy kočárku k jejímu zablokování, tj. nenatáčí se (přitom právě kvůli tomu jsem si tento kočárek kupovala- bohužel však přes internet z Německa, kdy mi sice vyšel podstatně levněji než v ČR, ale zase je tak problém s reklamací:-( ). Korbičku jsem na syna používala do jeho 5,5 měsíců, pak jsem ho přendala do sporťáku, protože do boudičky se v zimní kombinéze nevešel (na délku dobré, ale ne na šířku). Navíc mám za to, že se do korbičky nevejde fusak. Nyní jezdí ve sporťáku ve fusaku a v kombinéze a celkem v pohodě (i když dle mého názoru by mohl být fusak širší). U sporťáku je také velice znát, zda syn leží nebo sedí, protože pak je těžiště jinde a s kočárem se lépe manipuluje. Takže pokud to zhodnotím, když by se přední náprava nezaaretovávala (to je slovo:-), ale nevím, jak to popsat lépe) při jízdě sama od sebe, tak bych i přehlédla tu užší korbičku. Jo, a nemá ruční brzdu. Nyní bych asi volila větší hluboký kočárek s polohovacími zády, a potom golfky se spojenou rukojetí a polohovací opěrkou zad a nohou do roviny. Lenka

• Citovat
  • Upravit
70
1.1.09 21:52

Ahoj Lenko, diky moc za postrehy. Ja vubec nevim, co si koupit, chtela bych rozhodne ctyrkolku s rucni brzou a moznosti te aretace dofukovacich kolecek a nejak se mi nedari tuhle kombinaci objevit. Ja snad nic nevyberu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.1.09 22:49

Ahoj, mám takový pocit, že čtyřkolky s ruční brzdou vůbec nedělají. Aretace u I´coo je v pohodě, mně spíš vadilo, že jsem chtěla natáčecí nápravu a ta se během procházky změnila na nenatáčecí (právě kvůli natáčecí nápravě s tím, že je to čtyřkolka a přední kola jsou od sebe stejně jako zadní, jsem kočár kupovala). Když jsem ji zaaretovala, tak vydržela zaaretovaná celou dobu, takže si myslím, že je problém jenom u našeho kočárku, ne u všech. Teď jak je zima, tak ta natáčecí náprava vydrží déle, protože je to takové tužší (nebo jak to napsat:-)). Kupovala jsem dohromady korbičku, sporťák, autosedačku, fusak, tašku na kočár, takže jestli něco budeš chtít vědět, tak se ptej:-). Lenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.1.09 22:52

Ještě jsem zapomněla - kola nejsou dofukovací, ale jsou „gumová“ (nebo jak to napsat), tj. jsou relativně měkká (kočárek má i odpružení) a zároveň je nemůžeš píchnout, což beru jako velké plus. Lenka

• Citovat
  • Upravit
Ann
9977
15.1.09 19:51

Ahojda, já mám I´coo peak 4 z roku 2007. Už s ním rok jezdím a maximální spokojenost! Kupováno tady, takže se servisem není problém, ale (ťuk ťuk) zatím nebyl třeba. Kolečka mi zůstavají odaretované a jezdí se s ním fakt super. Ruční brzdu nemám. Hledala jsem tehdy taky čtyřkolku s natáčecí nápravou a ten výběr je fakt hodně zúžený a s ruční brzdou jsem žádný neviděla.
S hlubokou korbou jsme taky jezdili cca do 5měsíce. Malá je únorová, takže se mi vešla i s fusakem, to jsem řešit nemusela, pak už bylo teplo a do sporťáku jsme šly hlavně kvůli vedrům, že je vzdušnější.
Jinak sporťák jezdí líp po směru, když je proti, je takový těžší, ale i tak se s ním jede dobře.
Pro mě jediná vada - malý nákupní košík. Ale jde to taky :lol:
A taky se mě už dost těhulek ptalo, co to mám za kočárek, že je super :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí