Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte maminky, chtěla bych se zeptat, máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem? Naprosto mě nadchnul, ale docela se bojím té hmotnosti - 18kg…:(
Ahoj, sice nemám zkušenosti zrovna s tímhle kočárkem, ale mám stejně těžký kočár a už bych si ho nikdy nekoupila. Horor je nástup do tramvají, autobusů. Takže ti radím, vyber si něco lehčího, když to dítě už něco váží, tak zvedáš třeba taky 24 kilo.
Markéta
Ahoj, taky mám jeden kočárek Tako, je opravdu skvělý, ale těžký. K používání u většího dítka tak na terén nebo procházky, ale na cestování to zrovna není to pravé ořechové. Chtěla jsem ho prodat, ale nakonec sem si ho nechala ještě na použití u baráku u babičky a na procházky po vsi.
AHojek, taky jsem na první dítko chtěla koupit Tako, ale odradila mě ta váha. Koupila jsem pak Patrona a ten měl kolem 14kg a s dítkem to bylo i tak dost těžké + sem tam nějaký ten nákup, a to jsem kočár tahala jen po schodech do paneláku. Na druhé dítko mám vybraný kočár cca 11kg a myslím že to bude to nej.
takže dle mě, čím lehčí kočár, tím lepší kočár.. ![]()
Přeju šťastnou ruku při výběru. Jojinka
Ahoj,
souhlasim s holkama…U me taky hodne rozhodovala vaha kocarku,protoze bydlime ve meste a vsude je jen MHD a predstava 20kg kocarku a v nem dite + nakup
me docela desila… ![]()
Hlavne sama vim,jak se lidi tvari,kdyz chces s kocarek nekde pomoct,popravde se moc nedivim
protoze nektere kocery jsou tezke jako k*ava
My jsme porodili Quinny Buzz 3 a jsem max.spokojena,ma 12kg a je z odlehceneho hliniku,super manipulace a rozkladani i skladani + vsechno zvladnu sama.Navic je krasne skladny-vejde se opravdu do kazdeho auta,my mame sportaka-třídvéř a uplne v poho tam vsechno naskladame!
Tak dobre vyber! ![]()