Tako Fast Rider

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
95
28.12.08 19:49

Tako Fast Rider

Ahojte maminky, chtěla bych se zeptat, máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem? Naprosto mě nadchnul, ale docela se bojím té hmotnosti - 18kg…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
28.12.08 21:41

Ahoj, sice nemám zkušenosti zrovna s tímhle kočárkem, ale mám stejně těžký kočár a už bych si ho nikdy nekoupila. Horor je nástup do tramvají, autobusů. Takže ti radím, vyber si něco lehčího, když to dítě už něco váží, tak zvedáš třeba taky 24 kilo.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
28.12.08 21:52

Ahoj, taky mám jeden kočárek Tako, je opravdu skvělý, ale těžký. K používání u většího dítka tak na terén nebo procházky, ale na cestování to zrovna není to pravé ořechové. Chtěla jsem ho prodat, ale nakonec sem si ho nechala ještě na použití u baráku u babičky a na procházky po vsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
29.12.08 14:25

AHojek, taky jsem na první dítko chtěla koupit Tako, ale odradila mě ta váha. Koupila jsem pak Patrona a ten měl kolem 14kg a s dítkem to bylo i tak dost těžké + sem tam nějaký ten nákup, a to jsem kočár tahala jen po schodech do paneláku. Na druhé dítko mám vybraný kočár cca 11kg a myslím že to bude to nej. :) takže dle mě, čím lehčí kočár, tím lepší kočár.. :)
Přeju šťastnou ruku při výběru. Jojinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
29.12.08 20:42

Ahoj,
souhlasim s holkama…U me taky hodne rozhodovala vaha kocarku,protoze bydlime ve meste a vsude je jen MHD a predstava 20kg kocarku a v nem dite + nakup 8O me docela desila… :(
Hlavne sama vim,jak se lidi tvari,kdyz chces s kocarek nekde pomoct,popravde se moc nedivim :( protoze nektere kocery jsou tezke jako k*ava
My jsme porodili Quinny Buzz 3 a jsem max.spokojena,ma 12kg a je z odlehceneho hliniku,super manipulace a rozkladani i skladani + vsechno zvladnu sama.Navic je krasne skladny-vejde se opravdu do kazdeho auta,my mame sportaka-třídvéř a uplne v poho tam vsechno naskladame!
Tak dobre vyber! :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí