Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj budeme mít cca za půl roku miminko a chtěla bych si začít nakupovat dopředu pleny, dokud mám nějakou korunu navíc (jako jsem to dělala u syna) ale po třech letech si nejsem jistá kolik je normální cena a akce u plen č.1. Spíše se zajímám o pleny neznačkové ty se mi osvědčily. Děkuji ![]()
Plenky Baby love z DM z tech neznackovych nejlepsi co jsem zatim mela. dobry pomer kvality a ceny.
@ljt píše:
Plenky Baby love z DM z tech neznackovych nejlepsi co jsem zatim mela. dobry pomer kvality a ceny.
Díky ale prosím cenu za kus abych měla přehled kolik to teď stojí
My kupujeme pleny z Alberta, momentálně číslo 4 a vychází na cca 2,70 kč/kus. Trojky stojí 2,50/ks a bohužel nevím, jestli vyrábí i velikosti 1 a 2, protože jsem na ně přišla až později. Pokud je ale vyrábí i v těch malých velikostech, budou to patrně nejlevnější plínky u nás. Zatím jsem levnější nenašla. A oběma našim dětem vyhovují bez problémů.
@helbell no a já ti radím, ať raději koupíš dva balíky plen, žádné, protože každému miminku sedí jiné plenky, tak aby zbytečně jsi to nemusela zahazovat ![]()
@tumpach přesně… kamarádka měla zásobu Pampersek - nakoupila snad 15 balíků dvojek. No a dopadlo to tak, že se jí po nich malej brutálně oprudil a ona to pak střílela pod cenou na netu. Mě malej nesnesl taky Pampersky a Babylove. Měla jsem do porodnice jedničky Pampers (po těch se oprudil) a doma balík dvojek Tesko plínek a ty byly super. Tak jsme na nich zůstali.
Ahoj, kupuji nejčastěji pleny Tesco loves baby a vyhovují. V akci stojí balík 214, někdy i 200. My máme čtyřky, tam je 54 plen. Dvojek tam je 78, takže cena super. Ale jedničky v akci nemívají. Ale já teda měla jedniček jen asi 2 balíky (to jsem měla bella happy, kupovala jsem přes internet), pak už dvojky. Ale určitě celkem slušná cena za jedničky bude pod 3 koruny na kus.
@mejdylko jak říkám, někdo snese plenky z Lidlu, někdo ne, Pampersky jak, kdo, prostě to záleží na miminku, žádný zásoby nemají cenu, až po porodu, až budeš vědět, jaké mu sedly,
@mejdylko s pamperskama mám také špatnou zkušenost, také se mi malá oprudila.
Ahojda, vubec bych nedelala zasobu jednicek, mimco ti muze rychle rust a nevypotrebujes to.
U nas zas vitezi pampersky ab
Ikdyz patri mezi drazsi, nikdy jsem nekoupila 4 vic jak za 4,2kc za kus. U tech malych si cenu uz nepamatuju, mozna to bylo 3 az 3,5 za kus.
Jeste jsem jednou zkusila babylove z dm, mela jsem dva ruzne slevove kupony, takze jsem je mela snad o 40% levnensi a i kvalita jde.
Jezis, ja ted prepocitala Pampers 5, co jsem vcera koupila a vychazi na 7, 30 za kus
… to je normalni???
No z těch neznačkových jsem byla nejvíce spokojená s Tesco loves baby. Ale také bych radila, ať těch plenek moc nekupujete. Já jsem měla také nakoupené zásoby a vše jsem porozdávala
Nakonec musíme kupovat Pampers nebo právě to Tesco, protože ze všech ostatních má syn opruzeniny.
Koupila jsem látku, malé je 5 měsíců a pořizovací cena už se nám vrátila zpět. (pokud nepočítám vodu z pračky
)
Ááá tak to je téma pro mě…Z dm ty babelove jsem vyškrtla, tam byli dobrý jen ty 1kový. Doporučím badream z rosmenu a ty z kauflandu.Jsou srovnatelný s Pampers a stojej do 200set ![]()