Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky,
prosím vás o rady. Do teď jsme používali plenky Pampers různé druhy ( je nám 14 měsíců) a bylo to celkem dobré. Ale teď malý začíná chodit a plenky jednak tlačí nahoře na stehýnkách a po vyčůraní mu visí skoro až po kolena
Zkoušela jsem nyní velikost 4 a 5 Premium care. Nesedí ani jedny ![]()
Možná jsem moc náročná a je celkem pozdě to řešit, když budu kupovat nočník, ale přeci jenom chci, aby se cítil skvěle
![]()
Nemáte zkušenost s nějakými jinými? Cena není důležitá. Hlavně aby nikde netlačily, ani na bříšku ![]()
Děkuji
Nejlepsi byly huggies, ale uz delaji jen kalhotkove a to vyjde jedna plenka na 10-15,–. Pak pampers AB jsou super
Nám sedí oranžové pampersky uplně skvěle…a taky Tesco loves baby…ty si nemůžu vynachválit
je fakt, že když je malá počůrá tak nevisí jak ty pampersky..ale ono to ani mi ani malé nevadí, že ty pampersky visí
malé nevadí žádné plíny… pampers activ baby mi strašně smrděly když je malá počůrala a navíc několikrát pročůrala bokem…u oranžových se mi tohle nestalo…
@Lejaa píše:
A pampers active baby vám nesedí?
Ty máme na noc a až po kolena ![]()
@JayLee píše:
ono se delaji Pampersky specialne pro kluky a holky tak bych zkusila ty
Zkoušela jsem a jsou nám malé, všude škrtí, narazila jsem pouze na jednu velikost. A jsou natahovací, takže když se pokaká…hotová kalamita při sundání ![]()
@bublinka8 píše:
Ty máme na noc a až po kolena
Aha:-D
No my zpočátku používali BabyLove z DMka. Ty byly také fajn. Nevím, jaké jsou vetší velikosti, ale za vyzkoušení určitě stojí ![]()
@Nicolink píše:
Nám sedí oranžové pampersky uplně skvěle…a taky Tesco loves baby…ty si nemůžu vynachválitje fakt, že když je malá počůrá tak nevisí jak ty pampersky..ale ono to ani mi ani malé nevadí, že ty pampersky visí
![]()
malé nevadí žádné plíny… pampers activ baby mi strašně smrděly když je malá počůrala a navíc několikrát pročůrala bokem…u oranžových se mi tohle nestalo…
A nejsou ty z Tesca moc jako tvrdé mezi nožičkama? Ale řekla bych, že je lidi berou, v Tescu jsou vždy fuč
Mají pružnou gumu na bříšku? Ty oranžové Pampers mi přijdou na bříčko pevné víš, ale také jsem je dřív měla.
@Lejaa píše:
Aha:-D
No my zpočátku používali BabyLove z DMka. Ty byly také fajn. Nevím, jaké jsou vetší velikosti, ale za vyzkoušení určitě stojí
No přemýšlím o nich. A proč jsi je přestala používat?
@bublinka8 píše:
A nejsou ty z Tesca moc jako tvrdé mezi nožičkama? Ale řekla bych, že je lidi berou, v Tescu jsou vždy fučMají pružnou gumu na bříšku? Ty oranžové Pampers mi přijdou na bříčko pevné víš, ale také jsem je dřív měla.
My měli ty z Tesca jednou a nám teda moc nesedly. Syn se do nich jednou vyčůral a už kňoural, že mu to vadilo. I když jsem pak sáhla na počůraný povrch, tak jsou fakt mokré. Oproti Pamperskám, na kterých je vlhkost cítit fakt až když je plína poctivě naplněná ![]()
Nejlépe nám sedí Pampers AB, pak jsme přešli na BabyBaby Soft. Ty jsou taky dobré, určitě stojí za vyzkoušení. Už používáme jen ty.
@bublinka8 píše:
No přemýšlím o nich. A proč jsi je přestala používat?
Protože nám došly slevové kupony do DM
pak jsme je ještě nějakou dobu kupovali a pak nám někdo dal balík Pampersek a jak jsem si k nim čichla, už jsem jiné nechtěla
Synovi padly perfektně.
Zpočátku jsme měli i Huggiesky, ale ty bohužel přestali úplně prodávat:(
@bublinka8 ty oranžové jsou tenčí ale zase se pak víc nafouknou…a proto jsou pak u kolen
ty z tesca mají gumu na bříšku…jestli myslíš natahovací ty boční lepítka
ale právě, že krásně drží na zadečku…nepročůrala mi je nikdy a to nepřebaluju po každém čůrání… co slýchávám tak si je chválí hodně…my na doma používáme i ty uplně nejobyčejnější tesco value
a jsem taky spokojená i když lepítka jsou poněkud komunistického rázu
na doma stačí ![]()