Plenky, které opravdu sedí..

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
123
23.7.14 19:25

Plenky, které opravdu sedí..

Ahoj maminky,
prosím vás o rady. Do teď jsme používali plenky Pampers různé druhy ( je nám 14 měsíců) a bylo to celkem dobré. Ale teď malý začíná chodit a plenky jednak tlačí nahoře na stehýnkách a po vyčůraní mu visí skoro až po kolena :lol: Zkoušela jsem nyní velikost 4 a 5 Premium care. Nesedí ani jedny :(
Možná jsem moc náročná a je celkem pozdě to řešit, když budu kupovat nočník, ale přeci jenom chci, aby se cítil skvěle :lol: :lol: :lol:
Nemáte zkušenost s nějakými jinými? Cena není důležitá. Hlavně aby nikde netlačily, ani na bříšku :D
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
23.7.14 19:28

A pampers active baby vám nesedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
23.7.14 19:30

Nejlepsi byly huggies, ale uz delaji jen kalhotkove a to vyjde jedna plenka na 10-15,–. Pak pampers AB jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
23.7.14 19:34

Nám sedí oranžové pampersky uplně skvěle…a taky Tesco loves baby…ty si nemůžu vynachválit ;) je fakt, že když je malá počůrá tak nevisí jak ty pampersky..ale ono to ani mi ani malé nevadí, že ty pampersky visí :mrgreen: :mrgreen: malé nevadí žádné plíny… pampers activ baby mi strašně smrděly když je malá počůrala a navíc několikrát pročůrala bokem…u oranžových se mi tohle nestalo…

• Citovat
  • Upravit
9989
23.7.14 19:54

Používám Albert šmoulí nebo Albert Basic a jsou fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.7.14 19:57
@Lejaa píše:
A pampers active baby vám nesedí?

Ty máme na noc a až po kolena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.7.14 19:58
@JayLee píše:
ono se delaji Pampersky specialne pro kluky a holky tak bych zkusila ty :kytka:

Zkoušela jsem a jsou nám malé, všude škrtí, narazila jsem pouze na jednu velikost. A jsou natahovací, takže když se pokaká…hotová kalamita při sundání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.7.14 20:01
@bublinka8 píše:
Ty máme na noc a až po kolena :lol:

Aha:-D
No my zpočátku používali BabyLove z DMka. Ty byly také fajn. Nevím, jaké jsou vetší velikosti, ale za vyzkoušení určitě stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.7.14 20:02
@Nicolink píše:
Nám sedí oranžové pampersky uplně skvěle…a taky Tesco loves baby…ty si nemůžu vynachválit ;) je fakt, že když je malá počůrá tak nevisí jak ty pampersky..ale ono to ani mi ani malé nevadí, že ty pampersky visí :mrgreen: :mrgreen: malé nevadí žádné plíny… pampers activ baby mi strašně smrděly když je malá počůrala a navíc několikrát pročůrala bokem…u oranžových se mi tohle nestalo…

A nejsou ty z Tesca moc jako tvrdé mezi nožičkama? Ale řekla bych, že je lidi berou, v Tescu jsou vždy fuč :D Mají pružnou gumu na bříšku? Ty oranžové Pampers mi přijdou na bříčko pevné víš, ale také jsem je dřív měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.7.14 20:03
@Lejaa píše:
Aha:-D
No my zpočátku používali BabyLove z DMka. Ty byly také fajn. Nevím, jaké jsou vetší velikosti, ale za vyzkoušení určitě stojí :)

No přemýšlím o nich. A proč jsi je přestala používat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.7.14 20:09
@bublinka8 píše:
A nejsou ty z Tesca moc jako tvrdé mezi nožičkama? Ale řekla bych, že je lidi berou, v Tescu jsou vždy fuč :D Mají pružnou gumu na bříšku? Ty oranžové Pampers mi přijdou na bříčko pevné víš, ale také jsem je dřív měla.

My měli ty z Tesca jednou a nám teda moc nesedly. Syn se do nich jednou vyčůral a už kňoural, že mu to vadilo. I když jsem pak sáhla na počůraný povrch, tak jsou fakt mokré. Oproti Pamperskám, na kterých je vlhkost cítit fakt až když je plína poctivě naplněná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
23.7.14 20:10

Nejlépe nám sedí Pampers AB, pak jsme přešli na BabyBaby Soft. Ty jsou taky dobré, určitě stojí za vyzkoušení. Už používáme jen ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.7.14 20:11
@bublinka8 píše:
No přemýšlím o nich. A proč jsi je přestala používat?

Protože nám došly slevové kupony do DM :-D pak jsme je ještě nějakou dobu kupovali a pak nám někdo dal balík Pampersek a jak jsem si k nim čichla, už jsem jiné nechtěla :-D Synovi padly perfektně.
Zpočátku jsme měli i Huggiesky, ale ty bohužel přestali úplně prodávat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
23.7.14 20:12

Nejlepsi jsou latkove :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
23.7.14 20:16

@bublinka8 ty oranžové jsou tenčí ale zase se pak víc nafouknou…a proto jsou pak u kolen :lol: ty z tesca mají gumu na bříšku…jestli myslíš natahovací ty boční lepítka :mrgreen: ale právě, že krásně drží na zadečku…nepročůrala mi je nikdy a to nepřebaluju po každém čůrání… co slýchávám tak si je chválí hodně…my na doma používáme i ty uplně nejobyčejnější tesco value :mrgreen: a jsem taky spokojená i když lepítka jsou poněkud komunistického rázu :mrgreen: na doma stačí :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure