Idonal zkusenosti? ☺️

Anonymní
2.2.23 20:21

Idonal zkusenosti? ☺️

Ahoj holky,

zajímá me, zabral někomu idonal? Ja ho beru ted druhy měsíc, kvůli změnám na čípku…(LSIL)…

Zatím to u me sleduji, pan doktor rikal ze po roce a pul stale stejne…ale ted na posledni kontrole, ze cipek vypada dobre i kdyz stale ty loziska tam jsou tak jinak vypada dobre…

Urcite budu v idonalu pokracovat, zaroven nasadim i nejaky ovocny stavy…klidne dejte typ jestli vam fakt neco pomohlo, budu moc rada a predem dekuju☺️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
155
2.2.23 21:03

Ahoj. Za mě na něj nedám dopustit. Zachránil mě kdysi bolestivou ms a po dvou porodech teď přišlo že mám na čípku taky změny. Nasadila jsem Indonal, po půl roce čisté výsledky. Za mě lepší jak lecjaká farmaceutická věc. Kdyby ses chtěla na něco zeptat, zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.2.23 21:04

A ještě… Doporučuji si někde sehnat lék Isoprinosine. Předepsal mi jej můj kamarád, který dělá přímo na dermatovenerologii. Je to lék přímo k léčbě HPV. Myslím, že měl taky veliký efekt. Říká, že nechápe proč tohle gynekologové nepíšou více, ale asi o tom tak neví no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.23 21:13

@cassydiees dekuju moc zkusim sehnat☺️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.23 22:15

Prosím a jakou verzi berete? Forte nebo Woman? Vůbec netuším, jaký je mezi nimi rozdíl. Dekuju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.23 22:27
@Anonymní píše:
Prosím a jakou verzi berete? Forte nebo Woman? Vůbec netuším, jaký je mezi nimi rozdíl. Dekuju.

Ja mam to forte 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí