Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, je tu někdo, kdo tohle dodržuje?? Nemusí se jednat přímo o únor, já to třeba držím často v létě. Mívám 1 - 3 měsíce pauzu.
Sousedi (kamarádi) se snaží skoro každý rok ![]()
Podle mě to je celkem dobré pro zdraví. Člověk má pak takovou čistou hlavu, dobře spí, není podrážděný, baví ho více jeho koníčky.
@Lujza031 píše:
Ahoj, je tu někdo, kdo tohle dodržuje?? Nemusí se jednat přímo o únor, já to třeba držím často v létě. Mívám 1 - 3 měsíce pauzu.
Sousedi (kamarádi) se snaží skoro každý rok
Podle mě to je celkem dobré pro zdraví. Člověk má pak takovou čistou hlavu, dobře spí, není podrážděný, baví ho více jeho koníčky.A ja toto vše mám když si dam večer sklenku veltlinu
Tak já piju jen občas, takže by to pro mě nebyl problém. Ale zrovna v únoru mám narozeniny a to si vždycky něco dám. ![]()
@freeport píše:
toto som nikdy nepochopila, ze vino, alebo alkohol niekoho nabija. keby som si dala pohar vina, mozem ist tak akurat do postele, ale aj tak by som nezaspala. bolo by mi zle vecer, aj rano. vazne tomu neverim, ze sa niekto po alkohole moze citit dobre. to teraz nemoralizujem, ale nezazila som, ze by mi alkohol spravil pekny vecer, den a pod..
Já do toho jdu. Jako střední alkoholičku mně zajímá jestli to dám.
![]()
@Lujza031 píše:
Podle mě to je celkem dobré pro zdraví. Člověk má pak takovou čistou hlavu, dobře spí, není podrážděný, baví ho více jeho koníčky.
Proč v létě??? to musí být opruz… na to je právě dobrý ten únor když už… je krátký a je zima. Ale v létě.. grilovačky, někde na zahrádce čepované pivečko (ač pivo je pro podlidi
).
@Lujza031 píše:
Suchý únor nedržím, piju jen víno, neopíjím se, ale kdyby mi to přinášelo podrážděnost a nebavily by mě koníčky, tak s tím asi seknu. To už je snad příznak silnější závislosti, že když se nenapiju, jsem podrážděná, ne?
@KKK85 Pivo pro podlidi? Ale neee ![]()
Pane jo, taková Plzeňská tanková hladinka!
Nebo Radegast!
![]()
Bráník a podobný splašky, to je pro podlidi. ![]()
Já mám suchý únor během roku hned několikrát po sobě, aniž bych se o to moc snažila. Za to čistě únor v naší rodině není možný udržet suchý, neboť mají narozeniny hned 4 známí a do toho kolegyně. Ale já nějak moc nepiju, takže když nedodržím suchý únor, tak nemůže nikdo protestovat ![]()
@GirlsNick píše:
@KKK85 Pivo pro podlidi? Ale neee
Pane jo, taková Plzeňská tanková hladinka!
Nebo Radegast!![]()
Bráník a podobný splašky, to je pro podlidi.
Jsi nečetla dizkusi tady před pár dny… že pivo pijou jen podlidi ![]()
@KKK85 ta žije někde v Dolních Dlážďanech nad Metují, ne?
Ať zajede do většího města. Ta místní knajpa ji leze na mozek. 😂