Držíte někdo suchý únor?:-)

917
2.2.23 05:42

Držíte někdo suchý únor?:-)

Ahoj, je tu někdo, kdo tohle dodržuje?? Nemusí se jednat přímo o únor, já to třeba držím často v létě. Mívám 1 - 3 měsíce pauzu.
Sousedi (kamarádi) se snaží skoro každý rok :)
Podle mě to je celkem dobré pro zdraví. Člověk má pak takovou čistou hlavu, dobře spí, není podrážděný, baví ho více jeho koníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3789
2.2.23 06:04

Ano, dal jsem si vcera suche vino. Lahvinku na rozjezd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
2.2.23 06:10
@Lujza031 píše:
Ahoj, je tu někdo, kdo tohle dodržuje?? Nemusí se jednat přímo o únor, já to třeba držím často v létě. Mívám 1 - 3 měsíce pauzu.
Podle mě to je celkem dobré pro zdraví. Člověk má pak takovou čistou hlavu, dobře spí, není podrážděný, baví ho více jeho koníčky.A ja toto vše mám když si dam večer sklenku veltlinu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
2.2.23 06:12

Tak já piju jen občas, takže by to pro mě nebyl problém. Ale zrovna v únoru mám narozeniny a to si vždycky něco dám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
2.2.23 06:37
@freeport píše:

toto som nikdy nepochopila, ze vino, alebo alkohol niekoho nabija. keby som si dala pohar vina, mozem ist tak akurat do postele, ale aj tak by som nezaspala. bolo by mi zle vecer, aj rano. vazne tomu neverim, ze sa niekto po alkohole moze citit dobre. to teraz nemoralizujem, ale nezazila som, ze by mi alkohol spravil pekny vecer, den a pod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
2.2.23 06:37

Já do toho jdu. Jako střední alkoholičku mně zajímá jestli to dám. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
2.2.23 06:39

Ozaj, a to sa casto nespomina, ale alkohol je karcinogen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
2.2.23 06:39

Nepiju vůbec, takže ano držím :mrgreen: ale celoročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
2.2.23 06:41
@Lujza031 píše:
Podle mě to je celkem dobré pro zdraví. Člověk má pak takovou čistou hlavu, dobře spí, není podrážděný, baví ho více jeho koníčky.

Proč v létě??? to musí být opruz… na to je právě dobrý ten únor když už… je krátký a je zima. Ale v létě.. grilovačky, někde na zahrádce čepované pivečko (ač pivo je pro podlidi :D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4963
2.2.23 06:46
@Lujza031 píše:

Suchý únor nedržím, piju jen víno, neopíjím se, ale kdyby mi to přinášelo podrážděnost a nebavily by mě koníčky, tak s tím asi seknu. To už je snad příznak silnější závislosti, že když se nenapiju, jsem podrážděná, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
2.2.23 06:52

@KKK85 Pivo pro podlidi? Ale neee :)
Pane jo, taková Plzeňská tanková hladinka!
Nebo Radegast! :palec: :palec:
Bráník a podobný splašky, to je pro podlidi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
2.2.23 06:55

Já mám suchý únor během roku hned několikrát po sobě, aniž bych se o to moc snažila. Za to čistě únor v naší rodině není možný udržet suchý, neboť mají narozeniny hned 4 známí a do toho kolegyně. Ale já nějak moc nepiju, takže když nedodržím suchý únor, tak nemůže nikdo protestovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
2.2.23 06:59
@GirlsNick píše:
@KKK85 Pivo pro podlidi? Ale neee :)
Pane jo, taková Plzeňská tanková hladinka!
Nebo Radegast! :palec: :palec:
Bráník a podobný splašky, to je pro podlidi. :mrgreen:

Jsi nečetla dizkusi tady před pár dny… že pivo pijou jen podlidi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
2.2.23 07:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
2.2.23 07:09

@KKK85 ta žije někde v Dolních Dlážďanech nad Metují, ne?
Ať zajede do většího města. Ta místní knajpa ji leze na mozek. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast