IKEA Brno

9166
6.10.10 18:05

IKEA Brno

Je možné v Ikea Brno mít možnost nechat ohřát kojeneckou stravu?na žádost u pultu v restauraci nebo se svým ohřívačem někde u zásuvky? máte někdo zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
6.10.10 18:19

V Ostravě je v restauraci pultík s mikrovlnkou… Brno nevím, ale řekla bych, že to bude všude stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.10.10 18:22

Nevim presne jak v Brne, ale v obou prazskych a ostravske maji u restaurace kuchynsky koutek s mikrovlnkou, pochybuju ze by v Brne nemeli.

Kazdopadne nechavala jsem si sklenicky ohrivat v libovolnych restauracich a nikdy mne neodmitli, pri nejhorsim by ti ohrali i v kuchyni.

• Citovat
  • Upravit
4633
6.10.10 18:44

Jojo, je tam detsky koutek vrestaruraci, kde jsou zidlicky i mikrovlnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.10.10 08:45

Je tam mikrovlnka (možná i 2) v prostoru kde jsou jídelní stolečky. Nikoho nemusíš o nic žádat, prostě přijdeš a ohřeješ si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
7.10.10 14:33

A ještě doatz…může se do Ikea s kočárkem?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.10.10 14:46

Já teda furt píšu o té Ostravě, jo… Jsou to dvě patra, nahoře jsou vzorové interiéry, restaurace, dole už se doopravdy „nakupuje“, regály se zbožím.
S kočárkem normálně můžeš, je tam výtah kvůli zdolávání těch pater. Ale dole pak v tom „skladu“ je to trochu tlačenka, pokud je zrovna víc lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.10.10 15:13
pannda píše:
A ještě doatz…může se do Ikea s kočárkem?Děkuji

S kočárkem ano (píšu o Brnu), je tam na to výtah, několikrát mám odzkoušeno.

Ale když jsem malýho vezla v nákupním vozíku (Tesco-vozík), tak mě tam s ním nepustili. Do toho horního patra se může jen s těma jejich „posunovátkama“ a teprve v dolním patře můžeš mít buď nákupní vozík a nebo rovnou ten „nákladní“ vozík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
7.10.10 17:29

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
27.1.12 11:29

Ahoj, zajímalo by mě jestli je v Ikea Brno dětský koutek a eventuelně jestli by jste tam nechali hrát si dítko 7měsíců-plazí se a vše cucá. Sice ho budeme hlídat to je jasný, ale i tak, je tam čisto? Nikdo jsme v Ikei nebyli a ani v dětským koutku, ale ráda by jsem se tam konečně podívala, jenže to máme dost z ruky a tak potřebuji malýho chvilku vypustit aby se protáhnul-nevydrží mě celý den sedět v autosedačce a v kočárku. Takže tatínek půjde s malým do koutku a maminka drandit mezi regály :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
27.1.12 11:37

Mají tam takovou kruhovou „ohrádku“ v restauraci, ale je tam psaný, že to je až pro děti od 3 let… Tam by se teoreticky vypustit dal, ale asi jen pokud tam nebudou větší děti,aby ho nepřeválcovaly… Jinak si myslím, že pro takhle malý špunty tam nic není… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
27.1.12 11:39
goldenka píše:
Ahoj, zajímalo by mě jestli je v Ikea Brno dětský koutek a eventuelně jestli by jste tam nechali hrát si dítko 7měsíců-plazí se a vše cucá. Sice ho budeme hlídat to je jasný, ale i tak, je tam čisto? Nikdo jsme v Ikei nebyli a ani v dětským koutku, ale ráda by jsem se tam konečně podívala, jenže to máme dost z ruky a tak potřebuji malýho chvilku vypustit aby se protáhnul-nevydrží mě celý den sedět v autosedačce a v kočárku. Takže tatínek půjde s malým do koutku a maminka drandit mezi regály :P

Klasický dětský koutek s hlídáním je až od 3let. Ale v restauraci je místo kde se děti můžou vypustit, my tam toho našeho dávali taky asi od 7mi měsíců a ok. Tam ale dohlíží na děti sami rodiče. A je tam taky psáno od 3, ale nikdo nás nikdy nevyhodil :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
27.1.12 11:40
kate02 píše:
Mají tam takovou kruhovou „ohrádku“ v restauraci, ale je tam psaný, že to je až pro děti od 3 let… Tam by se teoreticky vypustit dal, ale asi jen pokud tam nebudou větší děti,aby ho nepřeválcovaly… Jinak si myslím, že pro takhle malý špunty tam nic není… :think: :nevim:

Tak větší děti jsou většinou ok, rodiče si je ohlídají, nebo se baví hračkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
27.1.12 11:42

Samozdřejmě by jsme si hlídali sami, manžela nákupy stejně nebaví, byl by rád, že může hlídat a nemusí semnou courat po obchodě :mrgreen: Spíš mám strach aby jsme tam něco nechytli za bacil na zemi :roll: Jak to děláte s tak malýma dětma když třeba není koutek? To vám vydrží celý den v sedačce a kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
27.1.12 12:42
goldenka píše:
Samozdřejmě by jsme si hlídali sami, manžela nákupy stejně nebaví, byl by rád, že může hlídat a nemusí semnou courat po obchodě :mrgreen: Spíš mám strach aby jsme tam něco nechytli za bacil na zemi :roll: Jak to děláte s tak malýma dětma když třeba není koutek? To vám vydrží celý den v sedačce a kočárku?

Když bylo nehůř šel do košíku, ale jinak celkem pohoda, krosna na záda nebo nosítko je v tomhle taky fajn :-)
A čisto tam celkem je, v botách se tam nesmí a jinak tak normálně no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová