Ikea misky, máte někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
19.11.11 22:09

Jo stojí, ale vydrží. Mám je už pár let a myju je v myčce a jsou pořád jako nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
19.11.11 22:10
Lucink-a píše:
Přesně, hrozně bych si přála mít zařízený všechny pokoje v bytě jako z katalogu :mrgreen:
Ale u těch bochánkových mističek fakt stojí jedna těch 69, ne?

jo to jo, ale teď uvažuju, že jsou nízké sakra :zed: když mi těsto víc nakyne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
19.11.11 22:13

No oni pak mají ještě jednu větší velikost, mám ten dojem. Já koupila loni sestře, 4 ty menší na zmrzku třeba, pak dvě takové větší a nakonec jednu velikánskou na míchání salátu. Nemůžeš si to jít do toho obchodu okouknout osobně? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
19.11.11 22:15
Lucink-a píše:
No oni pak mají ještě jednu větší velikost, mám ten dojem. Já koupila loni sestře, 4 ty menší na zmrzku třeba, pak dvě takové větší a nakonec jednu velikánskou na míchání salátu. Nemůžeš si to jít do toho obchodu okouknout osobně? :-)

jo ty jsem našla, ale to je sice dobrá výška - 9cm, ale 20průměr, což je mega :roll: chtělo by to tak 12-15 na 9cm :mrgreen: nejsem náročná že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
19.11.11 22:16

Nejsi, já to chápu. No já v Ikee ráda trávim hodiny prohlížením. Miluju ten sklad, kde jsou všechny ty doplňky :srdce: Takže já bych si tam zajela a okoukla to osobně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
19.11.11 22:23
Lucink-a píše:
Nejsi, já to chápu. No já v Ikee ráda trávim hodiny prohlížením. Miluju ten sklad, kde jsou všechny ty doplňky :srdce: Takže já bych si tam zajela a okoukla to osobně :palec:

no mám to docela z ruky a nějak nejsou finance (když už bych tam byla potřebuju rámečky, stupátko, nočník, polišky 2ks … :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
19.11.11 22:28
nikita066 píše:
Lucink-a píše:
Nejsi, já to chápu. No já v Ikee ráda trávim hodiny prohlížením. Miluju ten sklad, kde jsou všechny ty doplňky :srdce: Takže já bych si tam zajela a okoukla to osobně :palec:
no mám to docela z ruky a nějak nejsou finance (když už bych tam byla potřebuju rámečky, stupátko, nočník, polišky 2ks … :lol: )

No chápu tě, já potřebuju taky vždycky kdeco :mrgreen: Ale právě mam ráda Ikeu, že si vždycky vyberu i něco levnýh jen tak pro radost a na ozdobu. No ale jestli tam nepojedeš, tak to je pak těžký :think: Ale snad by mohly ty 12/6 stačit ne? Kdyžtak dáš míň těsta, aby ti to nepřekynulo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
19.11.11 22:29
Lucink-a píše:
nikita066 píše:
Lucink-a píše:
no mám to docela z ruky a nějak nejsou finance (když už bych tam byla potřebuju rámečky, stupátko, nočník, polišky 2ks … :lol: )
No chápu tě, já potřebuju taky vždycky kdeco :mrgreen: Ale právě mam ráda Ikeu, že si vždycky vyberu i něco levnýh jen tak pro radost a na ozdobu. No ale jestli tam nepojedeš, tak to je pak těžký :think: Ale snad by mohly ty 12/6 stačit ne? Kdyžtak dáš míň těsta, aby ti to nepřekynulo

jn asi budu muset, už jsem je posílala segře, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák