Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
potřebuju poradit, musím napsat Ježíškovi o misky, líbí se mi tyhle http://www.ikea.com/…ts/90112772/
Ale rozměry Průměr: 5 cm, Výška: 2 cm
mi příjdou jak pro panenky, maj tam chybu? Nebo je to fakt tak malilinkaté? Potřebovala bych velikost cca bousky - malinkého bochánku.
Díky
Já myslím, že chybu tam nemají
, velikost bochánku jsou tyhle http://www.ikea.com/…ts/30081467/ .
ty jsem taky našla, ale tamten rozměr, je vůbec možný? To je jak velikost vršku od krému
Příspěvek upraven 19.11.11 v 21:58
Já kupovala loni sestře ty skleněný. Ale podle mě to byly ty 12/6cm. Protože ty druhý jsou fakt snad ze servisu pro panenky nebo co ![]()
Ale nevim, jestli to třeba nemají špatně. No každopádně ty 12/6 jsou klasický mističky na salát, kompot nebo zrmzku, jestli víš, co myslim ![]()
Ale jestli si píšeš ježíškovi, tak mu určitě i můžeš popsat, jak by asi měly být veliké, ne?
No já mám ty malý ve skleněném provedení a kupovala jsem třeba na dresink, hořčici a tak
Luci moji sestře fakt raději napsat přesný kod výrobků, rozměry než psát potřebuju na tohle a cca takhle veliké. Máme těžkou komunikaci mezi sebou ![]()
Terrad píše:
No já mám ty malý ve skleněném provedení a kupovala jsem třeba na dresink, hořčici a tak
aha, tak to mě nenapadlo, tak pak velikost asi souhlasí
Jasně, to by bylo přesný, to vlastně člověk dostane v restauraci přesně tuhle velikost, když je v tom třeba to bylinkové máslo na toasty
Pak mi ovšem přijde, když za tu větší velikost chtěj 69kč, že to je docela dost
No právě, když pak někoho hostíš, tak je blbý mu to kápnout na jídlo nebo dát ze skleničky, takhle si buď nabere nebo ne
.
Lucink-a píše:
to je cena za 4kusy u těch malinkých ![]()
Lucink-a píše:
Ale jsou pěkný
, já mám 4 a pak ještě tu velkou a využívám je maximálně.
Opravu příspěvek, ty si myslela ty malý
.
Příspěvek upraven 19.11.11 v 22:03
Terrad píše:
No právě, když pak někoho hostíš, tak je blbý mu to kápnout na jídlo nebo dát ze skleničky, takhle si buď nabere nebo ne.
Já ne, ja bych tam klidně mohla bydlet. Já ať tam jedu s jakoukoliv částkou, tak jí vždycky utratím
.
Přesně, hrozně bych si přála mít zařízený všechny pokoje v bytě jako z katalogu ![]()
Ale u těch bochánkových mističek fakt stojí jedna těch 69, ne?