Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jazz27 hmm,nekolikrat. I uplne vypnout net, taky nic. Smazu ikonku a ulozim.
Pak to otevru znova, nahraju novou, ulozim a naskoci stara.
Normalne me ten telefon uplne ignoruje ![]()
@alik111 no a nedělá to jen mobil? Jakou chceš ikonku, aby ti to bralo? Zkus, já dám refresh a napíšu ti, co vidím, hm? Momentálně nemáš nic.
@Jazz27 jee,uz se asi probral ![]()
aspon na profilu je uz nova, u prispevku zatim ne.
Tak co vidis
?
@Jazz27 joo,uz to frci
, ale teda je to nic moc. Tak se asi budu prat dal.
Diky ![]()
Ahoj holky. V podpisu mam holcicku co se hybe a chtela bych ji mit v profilovce ale aby se taky hybala ale nevim jak na to
mam ji ze stranky jak tam jsou ty smajlici a avatari a tak
do podpisu jsem zkopirovala kod do for a hybe se ale nevim jak mam jako zkopirovat ten kod na profilovku. Pomoc
![]()
Ahoj, taky mi to nešlo, musela jsem to zopakovat několikrát a pak se objevila, když jsem psala do nějaké diskuse ![]()
@tegereen píše:
@petunka9 Ahoj a zkoušela si vypnout a pak zase zapnout počítač? Tím by se měly změny uložit.
Vypnutí počítače nemá vliv na soubory na netu ![]()
To mne by prosím zajímalo, určitě to někdo ví..
,Co je to to blikající očko v diskuzi? Jako že že je čerstvá či co? Děkuji za odpověď.. ![]()
@Bjustřík píše:
To mne by prosím zajímalo, určitě to někdo ví..,Co je to to blikající očko v diskuzi? Jako že že je čerstvá či co? Děkuji za odpověď..
Pokud je to v diskuzi, kterou sleduješ, nebo ji máš v oblíbených, tak to znamená, že tam je nový příspěvek.
@Kočislava píše:
Pokud je to v diskuzi, kterou sleduješ, nebo ji máš v oblíbených, tak to znamená, že tam je nový příspěvek.
Přesně tak a když na očko klikneš, načte se Ti právě ten první nepřečtený příspěvek
Pokud sleduješ diskuzi a chceš číst všechny reakce, tak je „očko“ super pomocník ![]()