Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak jste spokojení s poradnami na emiminu?
Já jsem četla pár odpovědí konkrétně v homeopatické poradně a musím říct, že se člověk stejně dozví jen to,že si má zajít k homeopatovi.
Je to jen můj dojem?
Cancerko, díky za připomínku.
Už se tu poradny jednou řešili a máme v plánu se na ně trošku víc podívat a zlepšit je.
Stávající poradny určitě budeme vylepšovat, konkrétně se změny dotknou určitě homeopatické poradny a poradny neplodnosti. Víme, že tam jsou nedostatky… uděláme, co bude v našich silách.
Jaké další poradny by se vám líbily? Vím, že se tu objevil tip na poradnu výživového poradce, na tom taky pracujeme a snad se podaří co nejdříve kvalitní poradnu otevřít a taky zlepšit ty stávající.
Co se týče homeopatie, myslím, že máme docela pěkné články v encyklopedii, např. tady https://www.emimino.cz/…e-a-kojenec/ nebo https://www.emimino.cz/…-homeopatie/.
cancerka píše:
Jak jste spokojení s poradnami na emiminu?
Já jsem četla pár odpovědí konkrétně v homeopatické poradně a musím říct, že se člověk stejně dozví jen to,že si má zajít k homeopatovi.
Je to jen můj dojem?
jojo, taky jsem tam nakoukla a mela jsem presne ten dojem _ 4 z 5 odpovedi bylo „najdete si homeopata“
nektere veci nejdou asi poradit bez osobniho kontaktu a v homeo sice neverium, ale asi i oni jsou presvedceni, ze to nejde
Jedním ze základních kamenů homeopatie je osobní kontakt homeopata s pacientem… Léky jsou víceméně šité na míru každému, o tom to je.
Takže homeopatická poradna je fajn věc, ale zázraky nenadělá.
dobry den, supr by byla poradna pediatra, coz by urcite uvitaly vsechny maminky ![]()
Měla bych otázku a to, jestli je možné v poradnách nějak vyhledávat témata a již zodpovězené dotazy… (konkrétně mi dnes šlo o laktační poradnu). Nějak jsem nepřišla na to jak v poradně vyhledávat a pročítat seznam všech otázek se mi nechce
Děkuju…
BohunkaP píše:
Jedním ze základních kamenů homeopatie je osobní kontakt homeopata s pacientem… Léky jsou víceméně šité na míru každému, o tom to je.Takže homeopatická poradna je fajn věc, ale zázraky nenadělá.
Tak proč souhlasí s tím, že bude odpovídat v e-poradně, když ví, že to nejde? ![]()
Mě poradny přijdou hrozné. Laktační poradkyně odpovídají hrozně obecně, žádná konkrétní rada - prostě jen přikládejte často, pokud má počurané plenky mléko stačí, kojte z jednoho prsu. Případně odkáží na percentilové grafy, sami růst dítěte nezhodnotí, ikdyž jsou váhy a míry uvedeny. Nejčastěji odkáží na pediatra. Chápu, že po netu se radí blbě, ale když to srovnám s poradnou na www.kojeni.net , je to óoooobrovský rozdíl.
Jinak dobrou poradnu má Steeve, ale to je stejně rychlejší založit diskuzi a on odpoví. Dále Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy - sama jsem jí nevyužila, ale po přečtení pár odpovědí se mi zdá, že se pan doktor nebojí říct svůj názor a dát konkrétní radu jak dál. A to v psychologii určitě není jednoduché, protože cest je více. ![]()
Uvítala bych možnost na odpovědi reagovat.
Ano, odpovědi na mezilidské vztahy a chování dětí jsou nejlepší, konkrétní a jasné..
Jinde to pokulhává.
neczuz píše:BohunkaP píše:Tak proč souhlasí s tím, že bude odpovídat v e-poradně, když ví, že to nejde?
Jedním ze základních kamenů homeopatie je osobní kontakt homeopata s pacientem… Léky jsou víceméně šité na míru každému, o tom to je.Takže homeopatická poradna je fajn věc, ale zázraky nenadělá.
Jojo, to je přesně ono… však homeopatická poradna podle mého názoru není moc smysluplná…
Jaká je lhůta odpovědi v poradnách? Už je to asi tři týdny, co jsem dotaz zadala, zatím bez odpovědi (dentální poradna). Nebo neodepíšou na všechny otázky?
@belladonna A dívala jsi se přímo do té poradny? Já jsem nedostala odpověď na mail, ale když jsem náhodou rozklikla tu poradnu, už tam dotaz byl několik dní zodpovězený.
@belladonna píše:
Jaká je lhůta odpovědi v poradnách? Už je to asi tři týdny, co jsem dotaz zadala, zatím bez odpovědi (dentální poradna). Nebo neodepíšou na všechny otázky?
@admin - poprosím o prověření dotazu, děkuji ![]()
Poslala jsem dotaz do poradny před deseti dny jako anonym takže prosím o anonym i zde a odpověd žádná ani na e-mail ani v poradně jak zjistím zda jste jí @admin vůbec poslali?