Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Začala jsem synovi 15m dávat Imunoglukan, protože ted byl nějak často na hromadě, tak jsem si řekla že to zkusím. Ale vyhodila jsem hned krabičku s příbalákem a teď mi známá řekla, že pokud to nedávám klukovi ráno na lačno tak jsou to vyhozené peníze. Nevíte někdo jestli je to fakt nutné?
Tak to si počkám, doktorka nám ho taky doporučila, ale ještě jsem nezačala.
Dávala jsem ráno po jídle. teď dávám starší preventan junior a mladšímu Bioron respiron. ten mu zabírá lépe než imunoglukan.
http://www.imunoglukan.com/…-sirup.html/
dáváme večer před spaním
Tady píšou ráno na lačno: http://www.lekynainternetu.cz/…irup-120-ml/
Možná je občas lepší a rychlejší použít strýčka google ![]()
Dávala jsem ráno před jídlem. Ale upřímně? U nás vyhozený prachy. Není to nejlevnější a děcko samá rýma. Pak měl dokonce pásovej opar. Na ten nám doporučila doktorka vitamíny, které obsahují i vitamíny skupiny B, takže jsem koupila Pikovit sirup a od té doby je zdravej a hlavně bez toho věčnýho sople a kašle jako předtím.
@nozu Ok díky všem, budu teda dávat večer před spaním, ráno na lačno se mi to asi nepovede, když dávám polospícímu dítku ve 4 hod sunar, tak předtím ještě dávat sirup se mi moc nechce.
A máte pravdu mohla jsem použít gůůgla, ale byla jsem zrovna tady tak jsem to sem rovnou zadala ![]()
@gabi.design No já jsem sama zvědavá jestli to bude mít nějaký efekt na to kolik to stojí ![]()
@marmelada78 Uvidíš no, čekala jsem asi něco jiného, efekt opravdu žádný.
@marmelada78 píše:
Začala jsem synovi 15m dávat Imunoglukan, protože ted byl nějak často na hromadě, tak jsem si řekla že to zkusím. Ale vyhodila jsem hned krabičku s příbalákem a teď mi známá řekla, že pokud to nedávám klukovi ráno na lačno tak jsou to vyhozené peníze. Nevíte někdo jestli je to fakt nutné?
Ráno na lačno nebo večer před spaním.
A ano, momentálně jsou to pro Tebe vyhozené peníze - protože trvá minimálně 2-3 měsíce, než to zabere. Toto jsou přípravky, které je nutné dávat dlouhodobě - nasazovat je v půlce března (navíc bez porady s doktorem) je spíš kontraproduktivní, protože přes jaro a léto by se právě tělíčko mělo naučit bránit samo.
S podobnými „pomocníčky“ je potřeba začínat cca v srpnu, aby do nejhoršího počasí stačili zabrat.
Rano na lacno.
Ale jestli ma tvoje ve 4 rano sunar, tak pak pred normalni snidani kdyz vstavate uz ten zaludek bude zas prazdnej, ne?
Dávala jsem ráno na lačno a teda zabral oboum klukům brali jsme ho ale 3 měsíce v kuse tet jsme zase přestali ale bez něj byli kluci pořád na hromadě starší to nosil ze školky domů.
@marmelada78 píše:
Rano pred jidlem nebo vecer pred spanim..
A momentalne zbytecnost a vyhozene penize, jelikoz se ma uzivat minimalne 2-3 mesice, aby byl znat nejaky efekt. Tudiz zacinat v srpnu nebo zari.
Takze ty, co svym detem dali vyuzivat jedno nebo dve baleni a tvrdi, jak je to bez efektu, by si meli neco o tom zjistit, nez neco zacnou tvrdit.
Samozrejme, ze nikde neni psano a dano, ze i pri uzivani dlouhodobem je 100% efekt zarucen.
@Eemii My ho brali třeba tři měsíce.
A opravdu výsledek žádný, spíš mi připadlo, že kluk byl celkově horší. Rýma nonstop celý podzim, do toho kašel, pak po Vánocích dostal pásový opar. To jsme ho pak už vysadili a koupila jsem mu vitamíny kvůli tomu pásáku. Od té doby je klid.