Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, dneska ráno než jsem vylezla z postele Tomášek objevil bombonieru a zbaštil tak půlku. Může mu to nějak ublížit, čokoládu ještě nedostával. Je nám 15 měsíců. Vypadá spokojeně…kdo by taky nebyl…Jen se chci ujistit, že to neni třeba jako u psů
…díky
Jediný následek bude nejspíš zácpa a taky že budete muset začít čokošku dobře schovávat, aby nechtěl další ![]()
Ahoj,
půlka bonboniéry je celkem dost. Asi nejdřív bych mu šla vyčistit zuby a pak koupila jogurty Activia, aby neměl problém s velkou potřebou. Čokoláda staví.
Trudi
Taky se myslím, to co psaly holky, buď v pohodě, buď ráda, že to nebylo něco jinýho
![]()
Zeptám se jako úplná trubka, ale je tento dotaz myšlen vážně? ![]()
JJ jogurt mě napadla takže dostal svěstkovou stávu od hippu a jogurtíka. Dneska vstal brzo a šel zkoumat kuchyn řikala jsem si že je nějak v klídku a netahá mě z postele. Nevim přesný množství co zbaštil něco jsem měla večer já a dost je toho na gauči…nevíte náhodou čím takové fleky vyčistit? děkuju
Myslím, že bys měla okamžitě jen na pohotovost, nechat mu vypumpovat žaludek a minimálně 3 dny zůstat v nemocnici na pozorování.
@Brouk Pytlik Ano je myšlen vážně, máš s tím snad problém pokud ano tak se omlouvám, ale nemusíš se vyjadřovat. Nikdy čokoládu neměl tudíž jsem se bála co to může udělat.
A to se ptáš vážně nebo se po ránu nudíš a chceš se pobavit?
@micelinka píše:
Myslím, že bys měla okamžitě jen na pohotovost, nechat mu vypumpovat žaludek a minimálně 3 dny zůstat v nemocnici na pozorování.