Syn zbaštil čokoládu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
13.3.13 10:34

Chachacha, tak tohle musí uzrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
13.3.13 10:40

Opravdu plodná diskuze…Zajímavé je, že se v podobných vždy objevují stejné uživatelky. Proto upozorňuji, že sice se pobavíte, ale znehodnocujete diskuze. Až budete hledat řešení problému, který trápí vás, budete muset pročítat x stran diskuze OT.

Vulgární příspěvky jsem smazala.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.3.13 10:42

@prdelinka_p1 Taky budu s malou chodit ke svý bejvalý, ta ze mě bude nadšená :D Ještě, že maj jen pevnou linku, tu vyvěsit nemůžou :D :D Nebo můžou, ale to by se jim už nedovolal nikdo :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
13.3.13 10:43

@Katka86 bohužel, jen s melounem :( to je potom i porod hračka
@K.Black :( on právě i plodí

• Citovat
  • Upravit
K.Black
13.3.13 10:48

@nikol.ondrášovka tak nesmutni, ušetříš když si to vypěstuješ doma :mrgreen:

@Seizdra oni jsou doktorky zvyklý, a lepší se zeptat ji než anonymně na netu, bude malou znát, zná tebe takže tak ;)

• Citovat
  • Upravit
8659
13.3.13 10:55
@prdelinka_p1 píše:
@MarketaJ příště se večer nezvednu z gauče aniž bych ji nesežrala… :mrgreen: Bylo to plněné nugátem a oříšky, ale testy na alergie máme a tam nevyšli tak snad ok…nic mu neni hraje si…

syn měl taky testy na kakao ok a pak snědl kousek kvalitnější čokolády s vyšším obsahem kakaa a 14 dní byl neskutečně osypaný, hlavně v obličeji, takže alergická reakce může nastat, ale snad to nebude váš případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iji
249
13.3.13 11:10

Tak mě přijde úplně v pořádku, že se zakladatelka zeptá na něco, co zrovna aktuálně řeší. A komu to připadá jako vtip, nebo si myslí, že to ona nemyslí vážně, tak proč sem vůbec píše? Navíc teda proč nemůže nechat jít do kuchyně 15 měsíční dítě a na 10 minut ho spustit z očí? Neříkejte mi, všechny mámy jsou s prckama pořád a pořád je mají na očích! Navíc zakladateka má všechno zabazpečené aby se nic nestalo. No a čokoláda není JED. Takže teď k dotazu. Malému se nic nestane, to se neboj. Maximálně po takhle větším množsví bude hůř kakat. Já dávám malý čokoládu od 12 měsíců a nikdy jí nic nebylo. A pokud se to někomu nelíbí, ať si to dělá se svým dítětem jak chce a já si to taky budu dělat jak chci. To, že se něco někomu nelíbí, ještě neznamená, že je to špatně. Zakladatelko pak dej vědět, jestli malej dobře kakal. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.3.13 12:14

Jestli snědl čokoládu a k tomu bomboniéru okamžitě do nemocnice a vypumpovat žaludek, na čokoládu je otrava 8o.

Né dělám si srandu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
13.3.13 12:27
@Gladys píše:
Pokud nesnědl i staniol, tak si nemyslím, že by to na něj mělo nějaké vážné účinky.
Mimochodem jsou maminky, které čokoládičku daj klidně i dítěti, které nemá rok argumentem, že třeba přeci kinder čokoláda je zdravá :roll:
Stejně tak klidně dají třeba taveňák a co jsem slyšela, tak kolikrát na vesnici byl celkem běžný výjev, že z obchodu jelo čtyřměsíční dítě, které sedělo podepřené v kočáře a v ruce třímalo tatranku. Takže jednou čokoládou bych si fakt hlavu nedělala.
moje tchyne tvrdi ze kinder cokolada je kvalitni a nechape proc ji nemuze od pul roku malymu kupovat
@Gladys píše:
Pokud nesnědl i staniol, tak si nemyslím, že by to na něj mělo nějaké vážné účinky.
Mimochodem jsou maminky, které čokoládičku daj klidně i dítěti, které nemá rok argumentem, že třeba přeci kinder čokoláda je zdravá :roll:
Stejně tak klidně dají třeba taveňák a co jsem slyšela, tak kolikrát na vesnici byl celkem běžný výjev, že z obchodu jelo čtyřměsíční dítě, které sedělo podepřené v kočáře a v ruce třímalo tatranku. Takže jednou čokoládou bych si fakt hlavu nedělala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
13.3.13 12:29

@Iji souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.3.13 12:53

Ahoj. Moje dcera má 13 měsíců a sem tam si kousek taky dá a nespozorovala jsem že by jí bolelo bříško a nebo že by měla zácpu. Jo a s tou čokoládou u psů to je taky individuální náš vlčák sežral před dvěma lety 2 kg čokoládových figurek ( když jsme nebyli doma otevřel si skříňku ) Rok zpátky sežral 1 kg čokolády milka a jediné co mu bylo tak akorát celý druhý den zvracel. Ale nezdechnul je tu s námi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
13.3.13 12:56

@And-y tak ona není čokoláda jako čokoláda, čokoládový figurky bych mezi čokoládu moc neřadila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.3.13 12:58

By ly to od orion ale to máš taky pravdu s tou milkou to bylo horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
13.3.13 14:53

Zakladatelko někdy to stejně ochutnat musí…jinak nechápu co tak řešiš jestli ji zkusí teď nebo někdy jindy a když tak hrotiš z kousku čokolády tak jak bys ho pak chtěla postupně zvykat na čokoládu po kousičkách čokolády :roll: doufám že si zachovam zdravě uvažujicí mozek a nebutu hrotit až tolik věcí, které tady hrotí polovina maminek :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
807
13.3.13 20:12

@Iji Ahoj zatím nekakal a to měl i švestkovou štávu a přesnídávku, hodně prdí takže to čekám během zítka. Jinak se mi trošku poblinkal, pak usnul a vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí