Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak děkuju za rady od mamin co pochopili o co mi jde a i nazory od zaostalých vesničanů…
vtipek.
@prdelinka_p1
pes a dítě je trošku rozdíl nemyslíš??
a propo je čokoláda pro psa (ta lidská) nevhodná..
Souhlasím s výše psaným, bála bych se maximálně bolení břicha a zácpy
Já jsem malé v podobném zabránila nedávno, stáhla si ze stolu takové ty mořské belgické pralinky, vysypala si to na hromadu a přivolalo mě její spokojené ňam ňam (ale zatím nejedla) ![]()
Ahoj, nic se mu nestane, naše malá snědla bonbon ze stromku v 9 měsících i se staniolem a fondánem
a dobrý
jinak samozřejmě jedeme v miminkovské stravě ![]()
@goldenka ano nahlaš mě na sociálku, že jsem byla deset minut v posteli a mimo jiné mame pojistky aby se klukovi nic nestalo. To že jsem večer nechala bombonieru venku je moje chyba no holt nejsem ideální matka. Ahoj
@AmyLee Jistě že je to rozdíl, bylo to psáno s nadsázkou. A vim že je čokoláda nevhodná pro psa a i pro malé dítě.
@Brouk Pytlik píše:
Samozřejmě že k nám na vesnici pokrok ještě nedorazil. My furt máme hliněné podlahy, vaříme v kotlýku nad ohněm a od 2 měsíců dáváme dětem svíčkovou!
jo, na vesnici, cestou z jednoty. A zrovna svíčkovou, když pominu smetanu, tak bych považovala za celkem neškodnou, do tohoto příměru by se hodil spíš namixovaný guláš, aby to vyznívalo patřičně hrozivě.
No holky, jak muzete byt nektere tak lehkomyslnne
Stat se to mne (potazmo memu synackovi), tak uz davno volam minimalne na toxikologii
Tam vzdycky dobre poradi ![]()
@Tarinka Díky,jen jsem chtěla být připravená kdyby se něco dělo.
@prdelinka_p1 píše:
@goldenka ano nahlaš mě na sociálku, že jsem byla deset minut v posteli a mimo jiné mame pojistky aby se klukovi nic nestalo. To že jsem večer nechala bombonieru venku je moje chyba no holt nejsem ideální matka. Ahoj
za deset minut snědl půl bombošky? No tak to musela mít hodně malá, nebo mu to lezlo i ušima
Tak ono právě těch 10 minut nepozronosti bývá horší než čokoláda ![]()
@Angua jj je to chvilka normálně večer všechno uklízim, včéra jsem byla mrtvá a lína.
@ohýnek píše:
za deset minut snědl půl bombošky? No tak to musela mít hodně malá, nebo mu to lezlo i ušima
Bych chtěla vidět tebe, kdybys 15 měsíců neviděla čokoládu, za jak dlouho bys jí snědla?
![]()
@ohýnek baštil od milky ty malá srdíčka, nevim kolik toho bylo něco je na gauči něco měl na sobě a něco jsem si dala večer já.
@goldenka já teda taky občas s mladší vstanu z postele v 5 (když chce ona, že
), pustím jí pohádku, tluču špačky na gauči a pozoruju ji jedním spícím okem
Starší měl něco přes dva roky, když jsem byla těhotná a prostě si musela zdřímnout třeba na hodinku a on si hrál. Jde o to mít zabezpečenou domácnost
(ležící bombošku na stole mezi velká rizika neřadím, mluvím o nožích a chemikáliích). Záleží i na dítěti, jestli je klidné, divoké… Nepaušalizovala bych.