Syn zbaštil čokoládu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
13.3.13 09:14

Tak děkuju za rady od mamin co pochopili o co mi jde a i nazory od zaostalých vesničanů… :lol: vtipek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee

@prdelinka_p1 :think: pes a dítě je trošku rozdíl nemyslíš?? :) a propo je čokoláda pro psa (ta lidská) nevhodná..

• Citovat
  • Upravit
50725

Souhlasím s výše psaným, bála bych se maximálně bolení břicha a zácpy :lol: Já jsem malé v podobném zabránila nedávno, stáhla si ze stolu takové ty mořské belgické pralinky, vysypala si to na hromadu a přivolalo mě její spokojené ňam ňam (ale zatím nejedla) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.3.13 09:16

Ahoj, nic se mu nestane, naše malá snědla bonbon ze stromku v 9 měsících i se staniolem a fondánem :roll: :) a dobrý :) jinak samozřejmě jedeme v miminkovské stravě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.3.13 09:16

@goldenka ano nahlaš mě na sociálku, že jsem byla deset minut v posteli a mimo jiné mame pojistky aby se klukovi nic nestalo. To že jsem večer nechala bombonieru venku je moje chyba no holt nejsem ideální matka. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.3.13 09:18

@AmyLee Jistě že je to rozdíl, bylo to psáno s nadsázkou. A vim že je čokoláda nevhodná pro psa a i pro malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
@Brouk Pytlik píše:
Samozřejmě že k nám na vesnici pokrok ještě nedorazil. My furt máme hliněné podlahy, vaříme v kotlýku nad ohněm a od 2 měsíců dáváme dětem svíčkovou! :mrgreen:

jo, na vesnici, cestou z jednoty. A zrovna svíčkovou, když pominu smetanu, tak bych považovala za celkem neškodnou, do tohoto příměru by se hodil spíš namixovaný guláš, aby to vyznívalo patřičně hrozivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839

No holky, jak muzete byt nektere tak lehkomyslnne :roll: Stat se to mne (potazmo memu synackovi), tak uz davno volam minimalne na toxikologii :! Tam vzdycky dobre poradi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.3.13 09:19

@Tarinka Díky,jen jsem chtěla být připravená kdyby se něco dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
@prdelinka_p1 píše:
@goldenka ano nahlaš mě na sociálku, že jsem byla deset minut v posteli a mimo jiné mame pojistky aby se klukovi nic nestalo. To že jsem večer nechala bombonieru venku je moje chyba no holt nejsem ideální matka. Ahoj

za deset minut snědl půl bombošky? No tak to musela mít hodně malá, nebo mu to lezlo i ušima

• Citovat
  • Upravit
13073

Tak ono právě těch 10 minut nepozronosti bývá horší než čokoláda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.3.13 09:20

@Angua jj je to chvilka normálně večer všechno uklízim, včéra jsem byla mrtvá a lína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
13.3.13 09:20
@ohýnek píše:
za deset minut snědl půl bombošky? No tak to musela mít hodně malá, nebo mu to lezlo i ušima

Bych chtěla vidět tebe, kdybys 15 měsíců neviděla čokoládu, za jak dlouho bys jí snědla? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.3.13 09:21

@ohýnek baštil od milky ty malá srdíčka, nevim kolik toho bylo něco je na gauči něco měl na sobě a něco jsem si dala večer já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.3.13 09:21

@goldenka já teda taky občas s mladší vstanu z postele v 5 (když chce ona, že :lol: ), pustím jí pohádku, tluču špačky na gauči a pozoruju ji jedním spícím okem :lol: Starší měl něco přes dva roky, když jsem byla těhotná a prostě si musela zdřímnout třeba na hodinku a on si hrál. Jde o to mít zabezpečenou domácnost :nevim: (ležící bombošku na stole mezi velká rizika neřadím, mluvím o nožích a chemikáliích). Záleží i na dítěti, jestli je klidné, divoké… Nepaušalizovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí