Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@tamata To moc dobře vim, taky tady nebylo nic horkého a něco o co by se mohl zranit. Byt mam přizpůsobenej dítěti.
@prdelinka_p1 píše:
@Angua jj je to chvilka normálně večer všechno uklízim, včéra jsem byla mrtvá a lína.
Já jsem si zase naivně myslela, že když ji dám doprostřed stolu, že se k ní nedostane ![]()
@tamata píše:
Bych chtěla vidět tebe, kdybys 15 měsíců neviděla čokoládu, za jak dlouho bys jí snědla?![]()
![]()
@prdelinka_p1 píše:
@tamata To moc dobře vim, taky tady nebylo nic horkého a něco o co by se mohl zranit. Byt mam přizpůsobenej dítěti.
To už si říkalo ženských
Jen bych viděla rizika spíš jinde než v čokoládě a už si sem zakazuju psát ![]()
@goldenka to se zkrátka stane, nedělala bych z toho kovbojku
Mě se to jeden čas stávalo dost často, protože nejstarší pustil prostředního z postele a oba se jak prdi vypařili dolů, aniž by se obtěžovali mě vzbudit. Většinou mě vzbudilo až když se začli přetahovat o hračky a ječet.
@tamata nevim kolik máš dětí, že máš takový nadhled a zkušenosti…neber to špatně, to coo si napsala mi vyznělo že je vlastně problém v matce?
@Gladys no jo já mam jen jedno a už to takhle vypada…ale díky
Samozřejmě že děti nemám, proto chodím na emimino. A v čem je teda problém, v tom dítěti? ![]()
Docela jsem se po ránu pobavila
.Chtěla jsem taky něco napsat, ale vlastně bych se jen opakovala, myslím, že vše už bylo řečeno. Jen mě tak napadlo…kdyby tato diskuze nebyla nebo zakladatelka neměla počítač..volala by tento dotaz lékařce?..
Ježiš, to jsem teda nečekala, že ti tu začnou lidi honit triko, jak dítě nespustí ani na vteřinu z očí
Nechápu, komu to co přinese? Když to jistě není ani pravda ![]()
@tamata píše:
Samozřejmě že děti nemám, proto chodím na emimino. A v čem je teda problém, v tom dítěti?
já bych ho vyměnila, teda jestli to není jako se mnou, maminka říkala že jsem ze sekáče a že mám na sebe dávat pozor, protože jsem starej model a nedělají na mě náhradní díly
Taky bych se nebala, asi ho bude bolet brisko, mozna je i alergicka reakce…
na fleky bych zkusila zlucove mydlo, nejdriv nechat zaschnout a pak oskrabat, jestli je to na gauci, ostatni namocit a podrbat zlucakem, pak dat prat.
deti jsou taky nekdy par minut samy, dcera nikdy nic moc nekramovala, nebezpecnych veci si nevsimala…syn bude asi trochu divocejsi. Taky ale v pet rano tlucu spacky na gauci a on tu radi.
@tamata nenene, já čokoládu nesmím
mám to ní migrény
ale někdy to nevydržím a spucuju taky celou milku