Syn zbaštil čokoládu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ohýnek
13.3.13 09:22

@tamata nenene, já čokoládu nesmím :mrgreen: mám to ní migrény :-) ale někdy to nevydržím a spucuju taky celou milku :-D

• Citovat
  • Upravit
807
13.3.13 09:23

@tamata To moc dobře vim, taky tady nebylo nic horkého a něco o co by se mohl zranit. Byt mam přizpůsobenej dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.3.13 09:23
@prdelinka_p1 píše:
@Angua jj je to chvilka normálně večer všechno uklízim, včéra jsem byla mrtvá a lína.

Já jsem si zase naivně myslela, že když ji dám doprostřed stolu, že se k ní nedostane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
13.3.13 09:24

Dávám diskuzi pět minut, maximálně deset 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.3.13 09:24
@tamata píše:
Bych chtěla vidět tebe, kdybys 15 měsíců neviděla čokoládu, za jak dlouho bys jí snědla? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: zvlášť když bys předtím viděla, jak se tím všichni cpou a tobě nedají a šla to sežrat natajňačku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
13.3.13 09:25
@prdelinka_p1 píše:
@tamata To moc dobře vim, taky tady nebylo nic horkého a něco o co by se mohl zranit. Byt mam přizpůsobenej dítěti.

To už si říkalo ženských :lol: Jen bych viděla rizika spíš jinde než v čokoládě a už si sem zakazuju psát :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201

Myslím že ho bude maximálně bolet břicho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

@goldenka to se zkrátka stane, nedělala bych z toho kovbojku :nevim: Mě se to jeden čas stávalo dost často, protože nejstarší pustil prostředního z postele a oba se jak prdi vypařili dolů, aniž by se obtěžovali mě vzbudit. Většinou mě vzbudilo až když se začli přetahovat o hračky a ječet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.3.13 09:28

@tamata nevim kolik máš dětí, že máš takový nadhled a zkušenosti…neber to špatně, to coo si napsala mi vyznělo že je vlastně problém v matce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.3.13 09:29

@Gladys no jo já mam jen jedno a už to takhle vypada…ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
13.3.13 09:33

Samozřejmě že děti nemám, proto chodím na emimino. A v čem je teda problém, v tom dítěti? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
13.3.13 09:34

Docela jsem se po ránu pobavila :lol:.Chtěla jsem taky něco napsat, ale vlastně bych se jen opakovala, myslím, že vše už bylo řečeno. Jen mě tak napadlo…kdyby tato diskuze nebyla nebo zakladatelka neměla počítač..volala by tento dotaz lékařce?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.3.13 09:34

Ježiš, to jsem teda nečekala, že ti tu začnou lidi honit triko, jak dítě nespustí ani na vteřinu z očí :roll: Nechápu, komu to co přinese? Když to jistě není ani pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
13.3.13 09:35
@tamata píše:
Samozřejmě že děti nemám, proto chodím na emimino. A v čem je teda problém, v tom dítěti? 8o

já bych ho vyměnila, teda jestli to není jako se mnou, maminka říkala že jsem ze sekáče a že mám na sebe dávat pozor, protože jsem starej model a nedělají na mě náhradní díly

• Citovat
  • Upravit
14856
13.3.13 09:40

Taky bych se nebala, asi ho bude bolet brisko, mozna je i alergicka reakce…

na fleky bych zkusila zlucove mydlo, nejdriv nechat zaschnout a pak oskrabat, jestli je to na gauci, ostatni namocit a podrbat zlucakem, pak dat prat.

deti jsou taky nekdy par minut samy, dcera nikdy nic moc nekramovala, nebezpecnych veci si nevsimala…syn bude asi trochu divocejsi. Taky ale v pet rano tlucu spacky na gauci a on tu radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí