Syn zbaštil čokoládu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
13.3.13 09:07

Jako u psu? Jako ze by doslo k prudke otrave organismu a nasledne smrti?

• Citovat
  • Upravit
13073
13.3.13 09:07

Třeba tu radíte okamžitě tu Activii… já teda nejsem přesvědčená ani o tom, že Acitvie je lepší než čokoláda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
13.3.13 09:08

Manžel nechal syna v jeho šesti měsících v blízkosti čokolády. Syn snědl dva sloupečky. Přežili to oba :lol: :lol: :lol:

Dej mu laktobacílky, jogurt a ať hodně pije. Pár dní asi bude chodit na místo, kde jí našel a koukat, co dobrýho se tam ještě válí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek

@tamata co to blábolíš, jasně že je nejlepší, říkají to v televizi :twisted: :twisted: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
430
@ncc1701 píše:
Jako u psu? Jako ze by doslo k prudke otrave organismu a nasledne smrti?

No tak ani u toho psa to není o tom, že sní čokoládu a leží nohama vzhůru, že…
Přece jenom - čokoláda je přeci plná antioxidantů - je to v podstatě lék :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957

Zakladatelko radím ti přečti si rady na začátku diskuze a u admina jí zamkni, protože to tady bude pěkně hustý :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.3.13 09:09

Pokud nesnědl i staniol, tak si nemyslím, že by to na něj mělo nějaké vážné účinky.
Mimochodem jsou maminky, které čokoládičku daj klidně i dítěti, které nemá rok argumentem, že třeba přeci kinder čokoláda je zdravá :roll:
Stejně tak klidně dají třeba taveňák a co jsem slyšela, tak kolikrát na vesnici byl celkem běžný výjev, že z obchodu jelo čtyřměsíční dítě, které sedělo podepřené v kočáře a v ruce třímalo tatranku. Takže jednou čokoládou bych si fakt hlavu nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
13.3.13 09:09

:roll: otráví se a umře, to jsou zase dotazy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
13.3.13 09:10
@Anonymní píše:
Zakladatelko radím ti přečti si rady na začátku diskuze a u admina jí zamkni, protože to tady bude pěkně hustý :mrgreen: :poblion:

Vítej, anonymní blicí hrdinko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Bude mu zle - tedy tak jak člověku, když se přecpe čokoládou… :mrgreen: neboj, neublíží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fey
150

:roll: nevim, co by se mu mělo stát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
13.3.13 09:11
@Brouk Pytlik píše:
Vítej, anonymní blicí hrdinko! [/citac
Vřelé díky 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
13.3.13 09:11
@Gladys píše:
Pokud nesnědl i staniol, tak si nemyslím, že by to na něj mělo nějaké vážné účinky.
Mimochodem jsou maminky, které čokoládičku daj klidně i dítěti, které nemá rok argumentem, že třeba přeci kinder čokoláda je zdravá :roll:
Stejně tak klidně dají třeba taveňák a co jsem slyšela, tak kolikrát na vesnicibyl celkem běžný výjev, že z obchodu jelo čtyřměsíční dítě, které sedělo podepřené v kočáře a v ruce třímalo tatranku. Takže jednou čokoládou bych si fakt hlavu nedělala.

Samozřejmě že k nám na vesnici pokrok ještě nedorazil. My furt máme hliněné podlahy, vaříme v kotlýku nad ohněm a od 2 měsíců dáváme dětem svíčkovou! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
13.3.13 09:12

@Brouk Pytlik No mě se tahkle pes přiotrávil sežral tabulku 90 pro čokolády. Vyplachovali mu žalůdek. Ale v dotazu to bylo samožřejmně brané jako vtip. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
13.3.13 09:13

@prdelinka_p1 Já spíš nechápu, že necháš 15měsíční dítě samotný v kuchyni a sama se válíš v posteli. Nevidíš na něj a nevíš co dělá. To by jsem si netroufla ani teď když má náš kluk 20měsíců. :nevim: Navíc tam musel být sám docela dlouho. Netvrď mě, že tu půlku bonboniéry snědl za 5minut. Jinak se mu z ní samozdřejmě nestane nic, maximálně ji teď bude pravidelně vyžadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí