Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Třeba tu radíte okamžitě tu Activii… já teda nejsem přesvědčená ani o tom, že Acitvie je lepší než čokoláda ![]()
Manžel nechal syna v jeho šesti měsících v blízkosti čokolády. Syn snědl dva sloupečky. Přežili to oba
![]()
Dej mu laktobacílky, jogurt a ať hodně pije. Pár dní asi bude chodit na místo, kde jí našel a koukat, co dobrýho se tam ještě válí ![]()
@ncc1701 píše:
Jako u psu? Jako ze by doslo k prudke otrave organismu a nasledne smrti?
No tak ani u toho psa to není o tom, že sní čokoládu a leží nohama vzhůru, že…
Přece jenom - čokoláda je přeci plná antioxidantů - je to v podstatě lék ![]()
Zakladatelko radím ti přečti si rady na začátku diskuze a u admina jí zamkni, protože to tady bude pěkně hustý
![]()
Pokud nesnědl i staniol, tak si nemyslím, že by to na něj mělo nějaké vážné účinky.
Mimochodem jsou maminky, které čokoládičku daj klidně i dítěti, které nemá rok argumentem, že třeba přeci kinder čokoláda je zdravá ![]()
Stejně tak klidně dají třeba taveňák a co jsem slyšela, tak kolikrát na vesnici byl celkem běžný výjev, že z obchodu jelo čtyřměsíční dítě, které sedělo podepřené v kočáře a v ruce třímalo tatranku. Takže jednou čokoládou bych si fakt hlavu nedělala.
@Anonymní píše:
Zakladatelko radím ti přečti si rady na začátku diskuze a u admina jí zamkni, protože to tady bude pěkně hustý![]()
Vítej, anonymní blicí hrdinko!
Bude mu zle - tedy tak jak člověku, když se přecpe čokoládou…
neboj, neublíží..
@Brouk Pytlik píše:
Vítej, anonymní blicí hrdinko! [/citac
Vřelé díky
@Gladys píše:
Pokud nesnědl i staniol, tak si nemyslím, že by to na něj mělo nějaké vážné účinky.
Mimochodem jsou maminky, které čokoládičku daj klidně i dítěti, které nemá rok argumentem, že třeba přeci kinder čokoláda je zdravá
Stejně tak klidně dají třeba taveňák a co jsem slyšela, tak kolikrát na vesnicibyl celkem běžný výjev, že z obchodu jelo čtyřměsíční dítě, které sedělo podepřené v kočáře a v ruce třímalo tatranku. Takže jednou čokoládou bych si fakt hlavu nedělala.
Samozřejmě že k nám na vesnici pokrok ještě nedorazil. My furt máme hliněné podlahy, vaříme v kotlýku nad ohněm a od 2 měsíců dáváme dětem svíčkovou! ![]()
@Brouk Pytlik No mě se tahkle pes přiotrávil sežral tabulku 90 pro čokolády. Vyplachovali mu žalůdek. Ale v dotazu to bylo samožřejmně brané jako vtip. Díky
@prdelinka_p1 Já spíš nechápu, že necháš 15měsíční dítě samotný v kuchyni a sama se válíš v posteli. Nevidíš na něj a nevíš co dělá. To by jsem si netroufla ani teď když má náš kluk 20měsíců.
Navíc tam musel být sám docela dlouho. Netvrď mě, že tu půlku bonboniéry snědl za 5minut. Jinak se mu z ní samozdřejmě nestane nic, maximálně ji teď bude pravidelně vyžadovat.
Jako u psu? Jako ze by doslo k prudke otrave organismu a nasledne smrti?