Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Taky bych se nebala, asi ho bude bolet brisko, mozna je i alergicka reakce…
na fleky bych zkusila zlucove mydlo, nejdriv nechat zaschnout a pak oskrabat, jestli je to na gauci, ostatni namocit a podrbat zlucakem, pak dat prat.
deti jsou taky nekdy par minut samy, dcera nikdy nic moc nekramovala, nebezpecnych veci si nevsimala…syn bude asi trochu divocejsi. Taky ale v pet rano tlucu spacky na gauci a on tu radi.
@tamata měla jsi narovinu napsat že si myšlíš že je problém v matce. Nevadí tak zase příště…ahoj
Ale no tak, myslím, že teď seš poučila a už budeš jen lepší a lepší
Já taky nevim všechno a učím se za chodu. Jen jsem zkráceně řekla, že se mohly stát horší věci než čokoláda. Ta čokoláda dítěti neublíží a jednou to bude vtipná historka ![]()
@suik píše:
Taky bych se nebala, asi ho bude bolet brisko, mozna je i alergicka reakce…na fleky bych zkusila zlucove mydlo, nejdriv nechat zaschnout a pak oskrabat, jestli je to na gauci, ostatni namocit a podrbat zlucakem, pak dat prat.
deti jsou taky nekdy par minut samy, dcera nikdy nic moc nekramovala, nebezpecnych veci si nevsimala…syn bude asi trochu divocejsi. Taky ale v pet rano tlucu spacky na gauci a on tu radi.
Já tloukla špačky i dýl a v ložnici!:-)
@tamata Mam i vtipnější manželovi hodil i phona za 14 do záchodu. Přišli jsme na to až když hledal telefon, takže máme pojistky i proti otevření hajzlíku. Dneska se tomu směju, před týdnem jsem pomalu bulela.
@Katka86 píše:![]()
![]()
moc se nesměj, tady dítě pomalu na jipce a ty se tlemíš ![]()
@K.Black píše:
moc se nesměj, tady dítě pomalu na jipce a ty se tlemíš
Na jipce? já myslela, že je na aru v michigenském hospital
![]()
@Katka86 to já nevím, nečetla jsem celou diskuzi
každopádně je to smutné, chvilka nepozornosti a taková hrůza.
No tak se musím zakladatelky zastat o hodně lepši dotaz, než když tu nějaka mamina napíše že její ditě spadlo na hlavu atd teče krev atd jestli mají jet na pohotovost..a myslím to tak že kldyž se dítě prastí silou do hlavy tak nesedím u počítače a letím a ne že tu zas nějaká chytračka zas napíše že dítě se pořad boucha do hlavy nemyslím takové ty malé pády ![]()
@Ter91 jo, nebo spolknuté semínko z mandarinky v 7 měsíci těhotenství
to je u mě „top“
![]()
@K.Black Já ji přečetla celou, ať kdyžtak vím, jak jednat…
Není to jen tak ![]()
@K.Black píše:
@Ter91 jo, nebo spolknuté semínko z mandarinky v 7 měsíci těhotenstvíto je u mě „top“
![]()
![]()
Tak to mi uniklo a sakra
nemáš odkaz? ![]()