Imunita, podpora u ročního

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8097
17.9.12 16:15

http://www.lekarna.cz/…sirup-250ml/

já na to rychle koukla v ledničce a na jedné straně je sirup s Imunoglukanem a vitamínem C doplněk stravy od 1 roku.
A na jiné straně je že je sirup vhodný pro děti od 3 let, po doporučení lékaře již od 1 roku. Dávkování je od 10kg. Já to malýmu už taky teď dala, máme skoro rok a půl, ale určitě ještě nemá 10kg, tak jsem mu dala míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
17.9.12 17:34

Dekuji, pritel koupil ted klasicjy vitamin a pokud se to bude nejak moc brzy opakovat, tak do tech imunoglukanu pujdu, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
25.12.14 14:14

Obnovuji diskuzi. Nemáte prosím někdo zkušenost s tímhle sirupem? Walmark Marťánci Sirup pomeranč 150ml
malá jí krásně, ale že by do sebe házela ve velkým ovoce a zeleninu to ne. Raději si dá maso :-) její 13 měsíců, tak jsem si říkala, že by to nemuselo být špatný. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
25.12.14 14:46

@knight Odšťavňuj jí mrkev s jablkem a tohoto jí ušetři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.12.14 17:00

@knight Ona je nějak hodně nemocná, má problém s imunitou? Pokud ne, vyprdla bych se zatím na nějaké umělé vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
25.12.14 17:46

@knight Ahoj :) žádný umělý vitamíny ji necpi, je to s prominutím svinstvo :?
Já mám 14měsíční holčičku a vitamínky ji dávám ve formě jablek, banánů, občas mango..atd atd a něco ještě dostane z UM, kašičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
25.12.14 17:48

A pokud by byla nějak často nemocná, tak zkus třeba laktobacílky v kapslích :) to taky podporuje imunitu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
25.12.14 18:07

@Svistice @Luciis173 Nene,je občas nachlazená, tak jako každý dítě. Jen mě zajímalo, jestli má někdo zkušenost. Že by jsem ji to mohla občas dát. Já že tomu ovoci moc nedá a nechce jíst ani ovocné přesnídávky, tak jsem myslela, že by jsem ji tohle mohla dávat, ale raději teda ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková